Zoals altijd op tijd geleverd en een goede prijs
Beste Richard, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je wederom weer tevreden bent, dat horen we graag. Veel plezier met je nieuwe aankoop en tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goeie website en keurige levering van een prima product.
Beste Marco, Bedankt voor je positieve review Fijn dat je tevreden bent over onze website en levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heb nog niets installeerd maar wil u vragen deze vragenlijst later nog eens naar mij te sturen om een goede revieuw te geven. Mvg, A van Kan
Beste A, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product er goed uit ziet! Succes met installeren en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Enkele onderdelen besteld voor onze overkapping. Ontvingen snel een bevestiging van de bestelling en tevens de leverdatum. Werd prima gecommuniceerd betreft de levertijd. Het pakket was vakkundig ingepakt en werd op de aangegeven tijd geleverd. De bezorger was ook zeer beleefd. Kort samengevat zijn we over de gehele levering zeer tevreden.
Beste Fons, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles goed is verlopen en je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al voor ongeveer 9 badkamers de platen van xxl direct gebruikt. Perfecte platen die ik voor volgende projecten zeker weer gebruik.
Beste Radbout, Bedankt voor de 10! Wat leuk dat je vaste klant van ons bent! Tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mooi en op tijd
Beste Henk, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles goed is verlopen! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Als er 6 sterren bestonden dan had ik ze gegegeven. Super snel! Persoonlijk advies en ook voor vragen direct antwoord en opgelost. Kreeg 2 platen verkeerd gezaagd. Kan ook mis zijn gegaan bij het bestellen (door ons). 0,0 discussie, niet even na gekeken, maar direct 2 nwe platen op de post. Ga zo door!!!
Beste Dadota, Bedankt voor je de 6 sterren! Wat leuk dat je zo ontzettend tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zie boven.
Beste Herman, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze service! Wat kunnen we doen om nog hoger te scoren? Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heel goed en snel antwoord op mijn mailtjes dat is heel fijn En dat jullie het ook op maat zagen wat heel praktisch en fijn is.
Beste Hans, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze communicatie en de maatvoering! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerst het montage filmpje bekeken. Daarna de platen gemonteerd over de bestaande wandtegels in de badkamer. Gemonteerd zonder moeite. Heb echter geen aluminium profielen gebruikt. Heb de naden met siliconen kit transparant grijs afgekit. Ik had platen met beton look kleur. Resultaat is prachtig.
Beste Cees, Bedankt voor je leuke review! Fijn om terug te lezen dat alles is gelukt. Je hoeft inderdaad niet perse profielen te gebruiken, het afdichten met siliconen kit heb je goed gedaan! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
goede service, veel keus , fijn materiaal. heel blij mee!
Beste J.E,, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je een goede keuze hebt kunnen maken. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer goed!
Beste Jan, Bedankt voor de 10, dat wordt gewaardeerd! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hebben een dak op maat besteld voor een terrasoverkapping. De fundering en het houtwerk had ik zelf gemaakt, dus er moest alleen nog een dak op komen. Op maat besteld, snel en en netjes geleverd en helemaal compleet. Als je alles goed voorbereid, dat kost even tijd, dan heb je het dak zelf er zo opgelegd en gemonteerd.
Beste Arjan, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. Het kost inderdaad wat tijd maar dan heb je ook wat! Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb meerdere malen aankoop gedaan bij xxl direct, mijn conclusie is top product en top service.
Beste Imed, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je vaste klant van ons bent! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Enkel post nl die doos gewoon achter laat zonder bellen is een minpuntje
Beste André, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat het Plexiglas perfect past! Het Pakketje zomaar achterlaten hoort natuurlijk niet, we zullen onze partner hierover inlichten! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat en snel geleverd
Beste Freek, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze maatvoering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Deze firma is correct, betrouwbaar en gemakkelijk om te bestellen. Top firma ! Ben zeer tevreden erover.
Beste René, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering Goede prijs
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Gio, Bedankt voor je mooi 10! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Na een aantal dure offertes gekeken op xxldirect voor een overkapping. Maten invullen en wat vinkjes zetten en klaar. Betaald en daarna snel geleverd. Met duidelijke handleiding was het voor mij en mijn zoon goed te doen. We zijn geen timmermannen, maar wel redelijk handig. Overkapping bijna klaar en er miste een daktrim van 2,5 meter. Gebeld, direct iemand aan de lijn. Uitgelegd en de daktrim werd snel nageleverd. Zeer tevreden.
Beste Erik, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles gelukt is met de overkapping! Veel plezier met je nieuwe aanwinst en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bij beze bestelling werden mijn verwachtingen weer waar gemaakt. Ik woonde in de buurt van Heteren, en kon het vrij snel afhalen. Top.
Beste Wim, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je vaste klant bent, dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Overkapping gekocht, kwaliteit supergoed, snel en netjes geleverd. Zeer goede kwaliteit en goed bouwpakket. Voldoende materiaal. Goede en duidelijke handleiding. Mijn aannemer was een kluns en heeft deels verprutst. Ik ben van mening dat wanneer je lichamelijk het zelf kan, dit is jn ons geval niet, je het makkelijk zelf kunt plaatsen. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere
Beste Rene, Bedankt voor je review! Hopelijk staat je overkapping wel stevig genoeg? Volgende keer maar iemand anders inhuren haha! In ieder geval veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Perfecte pasvorm. Zalig om in elkaar te steken alles past.
Beste Luc, Bedankt voor je positieve review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de maatvoering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik kan alleen maar zeggen: wat een top bedrijf! In de ochtend een partijtje op maat gesneden dibond/alupanel-platen besteld en in de middag al kunnen afhalen. Dat was me het ritje vanuit Zuid-Limburg wel waard. Prijs/kwaliteit helemaal top!
Beste Glashandel uit Kerkrade, Bedankt voor je leuke review en bedankt voor het mooie compliment. Veel plezier met je Dibond platen en succes met klussen! We zien je graag nog een volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ee hebben nogal verschillende maten besteld. Alles top en op maat geleverd, perfect verpakt. Materiaal is super kwaliteit en erg fijn te verwerken.
Beste Mathieu, Bedankt voor je mooi 10! Fijn om terug te lezen dat alles goed is gegaan. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct