De plexi douchewandbekleding werd door mij correct besteld en betaald, doch ontving ik maar 1 paneel van de 2 waardoor ik opnieuw de plaat in bestelling moest plaatsen en ze nog moest gemaakt worden. Ze waren er niet van op de hoogte en wisten ook niet waardoor dit kon gebeuren. Spijtig want hierdoor kon ik nog een week mijn douche niet installeren. Ik had er speciaal verlof voor genomen en moet het nu ‘s avonds noodgedwongen nog doen. Ik kreeg ook geen cadeautje of presentje als excuses meegestuurd wat ik wel had geapprecieerd . Verder tevreden van materiaal.
Beste Erik, Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend dat er in de eerste instantie maar één van de twee platen is bezorgd. Inderdaad vreemd dat dit zo is gebeurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
geen minpuntjes
Beste Alfredo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb kunststof platen voor de douche wanden besteld en gauw thuis gekregen helaas 1 kapot naar toe gebeld vriendelijke te woord gestaan en nieuwe gekregen helemaal geen top bedrijf naar mijn mening
Beste PB, Bedankt voor je 10! Vervelend dat een van je platen kapot is aangekomen. Gelukkig is het allemaal goed opgelost. Veel plezier van je nieuwe douchewanden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestellen en snel afleveren onze bijkeuken afgewerkt met de platen. Zit er netjes vlak en strak op, en geen vochtplekken meer. Enorme verbetering.
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
direct leveren, goede kwaliteit, en uitstekende klantenservice. Moest wel EPDM lijm bijkopen, kan komen door de lage temperatuur, of overmatig gebruik. De prima handleiding kan nog wel iets verbeterd worden. Tips: Breng versteviging aan in de overstek onder de kopse kanten van de dakplanken, zodat je daar ook kan staan. Laat ca 10cm EPDM over de rand hangen en snij af langs de rand van de daktrim na het plaatsen daarvan.
Beste HP, Bedankt voor je 10 en bedankt voor de eerlijke feedback. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed produkt, goede info over levering etc.
Beste Jean, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerste keer dat ik iets bij xxl direct heb besteld . Het proukt voldoet volledig aan mijn wens . Goed produkt en ook een snelle levering . Dik te vreden .
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie plaat op aluminium
Het produkt is goed voor vocht en dan heb je meer vocht.
Foto's op aluminium redelijk kort voor kerst besteld in de hoop ze op tijd binnen te krijgen. Waren snel in huis en mooi gedrukt. Heel goede prijs/kwaliteit!
Zeer tevreden met het oplossen van een verkeerd versturen van een order. Perongeluk een verwisseling van pakbon waar snel een oplossing voor gedaan is. Mijn complimenten.
Goede kwaliteit , platen zelf zijn netjes met plastic geseald zodat dit pas aan het eind vd montage verwijderd hoeft te worden. Schroeven in RAL kleur waren niet gelijk geleverd maar werden direct apart nageleverd.
Beste A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met de nieuwe boeiboorden en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima service!
Beste Davy, Bedankt voor je 10 en voor je mooie complimenten! Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelde materialen keurig op tijd en goed verpakt bezorgd.
Beste J.R., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een ster minder omdat de extra bestelde staande balk met poer, geen inkeping had. Daardoor moest de timmerman deze uitzagen. Kostte me toch weer extra centen. Verder alles goed.
Beste Etie, Bedankt voor je eerlijke review. Ik begrijp dat het inderdaad vervelend is dat die inkeping zelf nog gemaakt moest worden. Gelukkig is het goed gekomen. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goede kwaliteit voor een scherpe prijs!
Beste Anne, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe foto op aluminium. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer snelle en goed levering Bij iedere stap een update mail Zeer zorgvuldig ingepakt Top top top
Beste Werner, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle levering en goede afspraken met de bezorgdienstl werd keurig op tijd gebracht in de kerstperiode. Prima verpakkingen.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Al een paar keer een wandpaneel besteld via Xxldirect.nl. Voor de achterwand van de keuken en voor de toiletruimte. Pluspunt is dat het op maat geleverd wordt. Tevens snelle levering.
Beste Marielle, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld en telkens weer zo tevreden bent. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Deskundig, denken mee met de klant
Beste D., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
met Hitack kit rechtstreeks op de oude badkamertegels geplakt. Als de kit koud is (onverwarmd huis) houd dan rekening met een 2 mm dikke kitlaag.
Beste Rob, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk besteld via de website. Alles opmaat gezaagd, snel geleverd voor een concurrerende prijs.
Beste Dennis, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima geholpen, prijs kwaliteit is uitstekend
Beste Teun, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Daktrim zwart met kraal gekocht. Ca 24 stuks voor 50 meter. Zag er allemaal goed uit, maar tijdens het uit de verpakking halen waren er een stuk of 5 gedeukt. Gelukt voor mij was dit geen probleem aangezien er een aantal uit het zicht bleven en de andere kon ik gebruiken om stukken vanaf te zagen/slijpen. Voor mij dus geen probleem opgeleverd, maar kan mij voorstellen dat dit bij andere wel is. Kortom goed en tijdig de daktrimmen controleren op deuken
Beste Michiel, Bedankt voor je eerlijke review! Wat vervelend dat er een aantal daktrimmen gedeukt waren. Dit hoort natuurlijk niet zo. Gelukkig lijkt het erop dat je er geen last aan hebt ondervonden. Mocht dit wel zo zijn, neem dan zeker nog even contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen hoe we het alsnog op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles ging zoals het hoort, snel geleverd.
Beste Yilmaz, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct