Na 2 opeenvolgende teleurstellingen te hebben gehad middels transporteur UPS, nu geleverd door van de Hoek transporten en deze was geweldig. Goede communicatie én afspraken nagekomen. Voor mij in de toekomst enkel van de Hoek als bezorger. Chapeau. V.w.b. XXL direct enkel positieve ervaringen !
Beste Harry, Bedankt voor je 10 ondanks de eerdere teleurstellingen. Erg vervelend dat UPS niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen, maar gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen met van de Hoef. Veel plezier met de voorzetramen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie kwaliteit!
Beste Thomas, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering ervan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
gemakkelijk en overzichtelijke bestelling en gebruiksaanwijzing snelle levering
Beste Eddy, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tevreden, had nog wel graag een professionele beoordeling gehad over kwaliteit van aangeleverde foto en het te verwachten resultaat. Met enige nabewerking zou het resultaat zeker nog mooier zijn geworden!
Beste Lex, Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit is inderdaad nog geen service die wij aanbieden, wellicht iets voor in de toekomst. Veel plezier in ieder geval met de foto en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De produkten zijn perfect, geleverd in korte tijd. Zeer goed verpakt en een zeer goede prijs.
Beste Raf, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
zeer klantvriendelijk
Beste F., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met hoe we het issue hebben afgehandeld. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
voor 20 euro verzendkosten viel de verpakking een beetje tegen. de smalste plaat was gekanteld en stak uit de verpakking, was gelukkig niet beschadigd.
Snel en efficiënt, zeer tevreden
Beste JR, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles gaat naar wens. Service, levering, etc. Bij levering is het plexiglas zorgvuldig ingepakt, zodat er geen krassen op kunnen komen.
Beste Geru, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De levering was snel en efficiënt, de prijs is markt conform, de afwerking was binnen de verwachtingen. Enig minpunt zou ik zeggen is dat het aanbod voor mijn specifieke vraag beperkt was. Ik wou een bedrukking op Dibond maar geborsteld en ik kon enkel standaard Dibond krijgen. Jammer want bij de collega's kan ik die wel krijgen. Ideaal zou zijn Dibond (geborsteld aluminium) met een dikte van 5 mm dik dan zou ik overwegen om ook regelmatig bij jullie te bestellen.
Beste Guy, Bedankt voor je eerlijke review. We hebben inderdaad op dit moment nog een beperkt aanbod in onze foto op aluminium. Wellicht komt er in de toekomst verandering in. Fijn dat je wel tevreden bent over het geleverde product! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wauw service hoor. Een proefstukje gratis thuisbezorgd krijgen voordat je de juiste kleur kiest. Goed bezig en netjes en snel geleverd
Beste Juliette, Bedankt voor je 10! Super fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na een paar dagen werd het plexiglas netjes en goed verpakt bezorgd en paste precies
Beste Johan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor een fototentoonstelling hebben wij meerdere afdrukken op aluminium besteld. Eerst één om uit te proberen. Dat resultaat was zo verbluffend dat we de rest meteen ook hebben gedaan. De communicatie met en vanuit het bedrijf was erg goed. Bij onduidelijkheden wordt er direct telefonisch contact opgenomen. De communicatie is vriendelijk en oplossingsgericht.
Beste Rachel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de foto's op aluminium. Veel plezier van je foto's op de tentoonstelling! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles perfect verlopen zoals afgesproken . Perfect op maat gemaakt. Mooi op tijd geleverd.
Beste Francois, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel besteld op de juiste maten en prima afgeleverd, zeer tevreden.
Beste Dirk, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, maar niet hetzelfde formaat. Mijn bestelling moest dienen voor een gelijkhangende tentoostelling en door het verschil in formaat (welliswaar zeer beperkt (3mm) moet ik improviseren en een andere setting opstellen. Maar afdruk is ok en verzending was goed ingepakt.
Beste Guy, Bedankt voor je eerlijke review. Onze foto's dienen natuurlijk het aangegeven formaat van je bestelling te hebben! Ik zie echter in je bestelling dat je één foto op een net ander formaat hebt besteld: 664 mm in plaats van 666 mm zoals bij de andere foto's. Misschien is het hier fout gegaan? Hopelijk is in ieder geval alles goed gekomen met de setting van je expositie en heb je een toffe dag gehad! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website en zeer goed geprijsd. In mijn geval een partij plexiglas met bijbehorende specificaties waardoor er goed te kiezen was. Verder goed verpakt en afgeleverd zonder een krasje.
Beste Norbert, Bedankt voor je 10 en mooie review! Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Veel keuze in mooie wand panelen. Je betaald alleen wat je nodig hebt. Makkelijk te monteren en mogelijkheid om samples aan te vragen. Wordt snel geleverd.
Beste Monique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestelde deel was goed aan de maat en uitstekend verpakt. Ook de kwaliteit van de trespa was goed, met aan beide kanten beschermfolie.
Beste Guido, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als ik wandpanelen nodig heb , bestel ik altijd bij XXL direct. Waarom, ze zagen op maat , wat veel zwaar til werk scheelt. En ze leveren snel. Beveel het ook veel aan bij vrienden. Ik pas de marmerlook wandpanelen het meest toe bij mijn panden die ik in de verhuur heb. Waar de badkamer,keuken of toilet een renovatie nodig hebben. De huurders zijn altijd heel verrast met de uitstraling van één en ander. Ja en het grote voordeel is , aanbrengen gaat heel snel en als je een beetje handig bent kan je heel veel zelf doen hetgeen ook dure arbeidsloon bespaart.
Beste René, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen dat je ze in meerdere panden gebruikt! Hopelijk hebben je huurders er veel plezier van en we ontvangen je graag weer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
En precies op maat gezaagd
Beste Ruben, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede ervaring.
Beste Izaak, Bedankt voor je 10! Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect materiaal en levering!
Beste Philippe, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima verlopen , samples snel in huis. Bestelling goed afgewerkt. Goede communicatie helemaal super.
Beste Gilbert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect op maat gesneden en geleverd!
Beste Klaas, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct