Beste Walter, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat Super snel in huis. Mooi materiaal en erg blij mee. Door de kunststof platen samen met de tegels SUPER luxe badkamer.
Beste Ronald, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we geniet van je nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Prachtige kwaliteit van plexiglas aan mooie prijzen en heel snel geleverd. Het materiaal werd met heel veel zorg ingepakt en verstuurd. Wij zijn een tevreden klant.
Beste Daisy, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over het product en de prijs. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede snelle afhandeling en levering
Beste Frank, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent! Wat kunnen we doen voor 5 sterren? Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed en makkelijke website. Perfect geleverd
Beste Bertus, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het bouwpakket klopte. Er wordt wel war technische kennis vereist om het geheel op te bouwen maar met goed lezen en geduld lun je een mooi bouwwerk neerzetten. Ik zal het zeker aanbevelen.
Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn om terug te lezen dat het uiteindelijk is gelukt met opbouwen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde terrasoverkapping en extreem verrast door de vriendelijkheid van de chauffeur. Zelden zo'n positieve ervaring meegemaakt. Een echte aanrader!
Beste Laurent, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over onze logische partner, dat is altijd goed om te horen! Veel plezier van je nieuwe terrasoverkapping en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer overzichtelijke website met een grote hoeveelheid aan keuzes. Eerst een proef stuk besteld om het materiaal en mijn keuze te beoordelen. Daarna meten en via de overzichtelijke besteld. Bonnen 3 werkdagen werd mijn bestelling nietjes verpakt bezorgd. De panelen zijn op een vlakke ondergrond met een goede high tack gemakkelijk en snel te plakken. Super tevreden
Beste Paul, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het bestellen makkelijk ging en je tevreden bent over het product! Veel plezier met je nieuwe panelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles geleverd Alles past Dakbedekking is goed
Beste Stefan, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent!. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het douglas hout is van goede kwaliteit. De hoeveelheid hout en ander materiaal is meer dan voldoende. Duidelijke uitleg en video instructies. We hadden 1 betonpoer moer kapot. Langs gegaan en gelijk een nieuwe meegekregen. Snel geleverd op gewenst moment. Hij stond bij ons binnen 2 dagen. We zijn er erg blij mee!
Beste Eddy, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent en goed om te horen dat het geregeld is met de betonpoer. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de (hopelijk) zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Een prima dak in 1 pakket. Op maat en compleet. Keurige handleiding en goed zelf te monteren.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over het bestelde dak. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb 2 blikken beits besteld. Zijn snel verzonden, maar kreeg een mail van UPS dat de zending beschadigd was en retour zou gaan naar de verzender. Ik heb dit met de klantenservice opgenomen, en zouden de zending nogmaals sturen. Nu kreeg ik deze wel binnen, maar de doos was nat. Ik maakte deze dus met een bepaalde verwachting open. Wat bleek: De 2 blikken lagen los in de doos, zonder opvulling. 1 was er gedeukt en uit beide liep de beits eruit. Er zat wel een plastic folie om het blik, maar dat helpt niet. De blikken zijn tijdens het transport dus flink door elkaar geschut. Voorheen waren de zendingen perfect. Maar nu 2 maal zeer slecht.
Beste Paul, Bedankt voor je review. Vervelend dat het mis is gegaan met de levering, dat is natuurlijk niet te bedoeling! Heb je al opnieuw contact gezocht met de klantenservice? Ik weet zeker dat we een passende oplossing kunnen bieden! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, snelle levering en exact de maat die ik had besteld! Goed product
Beste Trea, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Klein dakje met EPDM gelegd en voorzien van daktrimmen van XXL. Ziet er puik uit!
Beste Martin, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik kocht bij XXL direct een Mega grote foto op aluminium. Toen ik hem thuis kreeg was ik zwaar teleurgesteld omdat hij veel te donker uitviel. Ik heb daarover gebeld, waarna ze bij XXl direct het bestand gingen omzetten naar een ander bestand zodat het opgelost zou zijn. Blij was ik met deze service! Helaas pakte ook deze foto veel te donker uit waarna mijn teleurstelling nog groter was. Ik daarover opnieuw gebeld, ze zouden gaan kijken naar een passende oplossing. Ongevraagd stuurde XXL direct mij daarna 3 verschillende proefdrukken op A4 formaat toe en gaf aan dit even goed te moeten bekijken welke het beste was. Er sprong 1 foto heel erg uit. De dag daarop heb ik gebeld en aangegeven welke foto het zou moeten worden. Daarna hebben ze de foto weer opnieuw afgedrukt op groot formaat! Ik ben er echt super blij mee en beveel het bedrijf zeker aan! Wat een toppers daar....de klant is echt koning!
Beste Annemarie, Bedankt voor je mooie 10! Het was nogal een gedoe maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt. Een tevreden klant daar doen we alles voor! Veel plezier met je foto en we zien je uiteraard graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De opgegeven maten werden correct uitgevoerd en de verzending was perfect verzorgt en vooral snelle levering en bovendien zeer vriendelijke mensen.....voor deze tijd een uitzondering in de positive zin. Dank je wel. Marcel Donkers Chief maintenance Officier Port of Antwerp/Bruges
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve review! Bedankt voor de complimenten. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke beschrijving voor het plaatsen makkelijk online bestellen en duidelijke 3d overzicht goed verpakt aangeleverd helaas niet echt op volgorde van plaatsing dus wel enig extra sjouw werk
Beste Bas, Bedankt voor je review. Goed om terug te lezen dat het bestellen makkelijk ging. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Overzichtelijke website. Snelle levering. Ook bij afname van slechts 1 polycarbonaat plaat.
Beste Hans, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze website en de levering van het polycarbonaat. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Erg tevreden mee
Beste Joop, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Pvc panelen voor de badkamer van goede kwaliteit voor heel schappelijke prijzen. Gemakkelijk te plaatsen (pvclijm of montagelijm) en heel mooi. Heel tevreden.
Beste Michel, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met van je nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering . Ferm materiaal . Prijs kwaliteit. Een aanrader
Beste Ulrike, Bedankt voor je mooi 10! Fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor de complimenten, dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Bestelling gedaan van trespa platen op hun website waar je duidelijk je maten kan invullen en direct je prijs ziet. Bestelling werd naar paar dagen afgeleverd en alleen een punt is de vervoerder die was niet helemaal duidelijk met levering en berichten waren niet up to date. Ster extra als je mogelijkheid hebt om ander vervoerder te selecteren
Beste Sjeng, Bedankt voor je review! Vervelend dat de berichten van de vervoerder niet helemaal correct waren, in verband met drukte kunnen tijden nog weleens verschuiven. In ieder geval veel plezier met je nieuwe platen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Netjes geleverd, zonder deuken
Beste Anton, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Netjes verpakt mooi materiaal keurig op maat
Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de verpakking en de maatvoering. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Geen probleem ervaren
Beste Louis, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct