We hadden een gebroken glasplaat in onze koelkast. Bj XXL Direct een plaat van Plexiglas bestelt. Geweldige oplossing. Keurig verpakt en snel geleverd! Blij mee!
Beste Janneke, Bedankt voor je mooie 10. Fijn dat je zo tevreden bent over de verpakking en de levering. Veel plezier met je nieuwe Plexiglas plaat en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer verrast door de fijne medewerking. In 1e instantie 2 grote platen voor de badkamer besteld, helaas zijn deze tijdens transport iets beschadigd. Na contact met de klantenservice is dit naar tevredenheid opgelost. Nu nogmaals ook voor de keuken besteld, levering compleet en zonder beschadiging. Erg tevreden.
Beste Marco, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en het uiteindelijk goed voor je is opgelost. Veel plezier met je keuken én badkamer en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf, kan gewoon niet beter. Ik bestel op zondagmiddag en wordt op dinsdag al geleverd in België. Kunnen ze hier in België nog wat van leren!!
Beste Sammy, Bedankt voor je mooie 10. Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden, dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We wisten nog niet wat voor een bank het moest worden Maar dankzij de adviezen en goede raad van de verkoopster Waren we zo klaar
Beste Jan, Bedankt voor je review! Wij verkopen geen banken maar bedankt voor de 5 sterren! Wellicht zien je we toch nog eens bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles van bestelling tot aflevering super geregeld bestelling was perfect verpakt en afgeleverd volgens afspraak.
Beste Pieter, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heb mijn bestelling gedaan en pakket is geleverd zeer netjes in gepakt en product super op maat geleverd. Zeker een aanrader
Beste Gerrit, Bedankt voor je fraaie review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en de goede verplakking. Dat horen we graag. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product werd binnen 4 a 5 dagen geleverd. Er was een klein hoekje beschadigd, maar montage weinig van te zien nog. Kwaliteit van materiaal lijkt prima. Kan er nog niks over zeggen voor op lange termijn.
Beste Roy, Bedankt voor je review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over het materiaal en vervelend dat er een hoekje is beschadigd tijdens het transport, dat is natuurlijk niet de bedoeling en als je even contact met ons opneemt, lossen we dat uiteraard meteen voor je op! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heb nu al veel wandpanelen in de jaren afgenomen zowel zakelijk als privé het is altijd goed verpakt met de zending en altijd mooi op tijd geleverd wat ze aangegeven, en vooraf de levering bellen ze altijd netjes op. Heb nog nooit een rare ervaring gehad dat is fijn. En waar het om gaat het is een prima en mooi product wat ze leveren.
Beste Carlo, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je aankopen bij XXL Direct. Tevreden klanten vinden wij super belangrijk! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Nu voor de tweede keer trespa platen besteld deze waren ook weer netjes op tijd geleverd, en de maten waar ook zoals we hadden doorgegeven.
Beste V, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je HPL en de vlotte levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meerdere keren al wat besteld. Elke keer perfect geleverd en op maat gemaakt.
Beste Peter, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je bestellingen en de strakke maatvoering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste C, Bedankt voor je review. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, mooi materiaal, zeldzaam goede service!
Beste Karel, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je wandpanelen en de snelle levering. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij bestelde tuinhuis Jos en daar zijn we blij mee. De vorm en de ramen geven ruimte, licht en iets gezelligs aan de tuin. Opbouwen vonden wij niet moeilijk maar puzzel wel even goed wat je eerste bouwt en wat er volgt. De berekening van het aantal singels voor dit speciale dak is wat ruim, ik heb 2 pakken overgehouden, 1 pak op reserve is ook wel genoeg.
Beste Dolf, Bedankt voor je review. Ik denk dat je in de war bent met een andere webshop, want wij verkopen geen tuinhuisje Jos ;-) Je hebt bij ons HPL gekocht volgens mij. Ik wens je veel plezier met je aankoop en een mooie maandag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Voor de keuken van mijn nichtje (& petekind) hadden we een spatwand nodig. Deze hebben we hier besteld in de vorm van HPL platen, heel netjes en perfect op maat gezaagd. Snelle levering en ook het feit dat je eerst proefstukjes kan bestellen is een dikke +++, die waren trouwens de dag na bestelling al geleverd (België)! Uitermate tevreden.
Beste Johan, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je HPL en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal..snelle levering. Alleen aan 1 kant is de zaagsnede niet mooi en/of verdikking alsof het te warm.is geworden met snijden of zagen..dat is wel jammer en ook te laat gezien..toen zat de plaat er al op..
Beste Ingrid, Bedankt voor je review en wat vervelend dat je niet tevreden bent. De zaagsnedes bij ons zijn altijd superstrak, dus als dat bij jou niet zo was dan wil ik je aanraden om even contact op te nemen en dan lossen we dat uiteraard snel en netjes voor je op! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik ben zeer tevreden over dit product Donderdags besteld dinsdagmiddag al geleverd. Op site alles is het heel makkelijk samen te stellen. Alles aan geleverd van schroeven en kit tot spuitenbussen lijm voor het verlijmen van EPDM. XXLdirect is zeker om aan te bevelen
Beste Leo, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je overkapping en de snelle levering. Veel plezier ermee en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
In de vier zaag opdrachten was er een bij met een schuine kant. Ondanks dat zoiets goed op tekening stond ontvang ik vier rechthoeken. Er wordt dus niet goed opgelet bij dit bedrijf. Jammer, nu moet ik zelf nog zagen.
Beste Berry, Bedankt voor je review en wat jammer dat je niet tevreden bent! Wij zagen bij XXL Direct echt alleen rechte lijnen en haakse hoeken, je kunt bij ons dus ook geen schuine zijdes ingeven of tekeningen uploaden, daarom begrijpen we niet hoe de indruk heeft kunnen ontstaan dat dit mogelijk zou zijn. We komen graag met je in contact hierover en ik wens je nog een mooie maandag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het plexiglas is snel geleverd, erg netjes ingepakt. Zeker een aanrader
Beste Jolanda, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je plexiglas en de sneller levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Hele goede ervaring. Fijn materiaal .
Beste Hans, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je wandpanelen. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Jioris - Klantenservice XXL Direct
de plexiglas voorzet ramen zijn perfect op maat en het pakket werd goed afgeleverd door een vervoerder . zeer tevreden.
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over je voorzetramen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Dak plus in 1 dag gezet! 2e dag afwerken. Dikke prima allemaal!
Beste Jannes, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe dak en geniet van de zonnige dagen deze week! Met vriendelijke groet, Jioris - Klantenservice XXL Direct
Ziet er heel mooi uit, en perfect op maat . Het mag wel wat beter verpakt worden.
Beste Cornelis, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles percies opmaat gemaakt en hebben nu een supermooie overkapping.
Beste Machiel, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hadden een overkappig aan een schuur. Product was binnen 3 dagen geleverd en alles pastte heel goed. Ook de handleiding was goed te volgen!
Beste Inge, Bedankt voor je positieve reactie! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het bouwpakket ziet er goed uit. Mooie kwaliteit, duidelijke instructies en keurig bezorgd. Er ontbraken enkele lange schroeven om de balken bovenop vast te maken. Op zich geen probleem, zelf gekocht en bedrag direct na melding vergoed gekregen.
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct