Alles percies opmaat gemaakt en hebben nu een supermooie overkapping.
Beste Machiel, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
We hadden een overkappig aan een schuur. Product was binnen 3 dagen geleverd en alles pastte heel goed. Ook de handleiding was goed te volgen!
Beste Inge, Bedankt voor je positieve reactie! Leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het bouwpakket ziet er goed uit. Mooie kwaliteit, duidelijke instructies en keurig bezorgd. Er ontbraken enkele lange schroeven om de balken bovenop vast te maken. Op zich geen probleem, zelf gekocht en bedrag direct na melding vergoed gekregen.
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Kunststof plaat besteld en deze werd snel bezorgd.
Beste H, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
heel tevreden
Beste John, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Voor de eerste keer hier iets besteld, naar volle tevredenheid. Snel geleverd voor een goede prijs. Ook de melding van de koerier ging feilloos.
Beste Michel, Bedankt voor je superpositieve review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit en de snelle levering, dat vinden we heel belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Alles was in orde
Beste Omar, Bedankt voor je geweldige review Fijn dat je zo tevreden bent over de service; daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas voor afscherming balkon reling gekocht met verschillende maten. Alles perfect geleverd
Beste M., Bedankt voor je superpositieve review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de website en de soepele levering, dat vinden we heel belangrijk. Geniet op je balkon en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Onze bestelling kwam beschadigd aan, kunnen zij natuurlijk niets aandoen wat er tijdens de transport gebeurd. Na contact te hebben opgenomen kwam er snel een goede oplossing voor dit probleem, zeer klantvriendelijk dus ook zeer aan te raden. Mijn toekomstige bestellingen zal ik hier zeker plaatsen.
Beste Denice, Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede afwerking en snelle levering.
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Stuk plexiglas besteld om de trap dicht te maken voor onze 10 maanden oude zoon. Bestellen en leveren allemaal prima. Plexiglas zelf een kleine beschadiging. Eén van de hoekjes was afgebroken. Nu konden we dit zo wegwerken dat het niet zichtbaar is maar, wel beschadigd. Zonder dit mankement helemaal prima.
Beste Nick, Bedankt voor je review! Vervelend dat het Plexiglas beschadigd aan is gekomen, dat is natuurlijk niet te bedoeling. Gelukkig heb je het goed kunnen wegwerken maar mocht je toch niet tevreden zijn kun je nog altijd even contact met ons opnemen. In ieder geval veel plezier van je Plexiglas platen en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
De standaard overkapping is zeer kwalitatief en bevat een goede beschrijving / werkinstructie. De Service van XXL direct is top, Zeer vriendelijke en meedenkende klantenservice, volledig gericht om zaken op te lossen en te helpen.
Beste Marco, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om terug te lezen dat je op zoveel punten tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit en prijs verhouding en snelle levering
Beste Robbert, Bedankt voor je fraaie review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit en de snelle levering, dat vinden we allebei super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik probeerde te bestellen maar dat lukte niet helemaal goed. De klantenservice heeft me vervolgens uitstekend geholpen en binnen 3 dagen had ik mijn platen.
Beste Menne, Bedankt voor je fraaie review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de klantenservice, we helpen je ook graag. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super snelle levering, duidelijke communicatie en mooi materiaal.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het materiaal. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super snelle levering netjes afgeleverd door Firma van de hoef logestiek Thanks
Beste Jan, Bedankt voor je fraaie review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs en de levering. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Meerdere bestellingen gedaan, altijd tijdig en correct geleverd. En waar nodig via de telefoon bij uitvoering probleemoplossend meegedacht.
Beste J, Bedankt voor je mooi review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat snel geleverd
Beste Thed, Bedankt voor je review! Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe platen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Product binnen 5 werkdagen bezorgd. Ziet er goed uit. Telefonisch contact was ook zeer vriendelijk.
Beste Rein, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super mooi en goed plexiglas!!
Beste Ries, Hartelijk dank voor je 5 sterren! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe Plexiglas platen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Grote plaat trespa op kleur besteld. Bestellen was eenvoudig. Netjes geleverd, precies op maat
Beste, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe Trespa platen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Hele vriendelijke klantenservice. Materialen zijn goed en levering op tijd.
Beste Guido, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Eerste keer besteld goede service
Beste Rob, Bedankt voor je mooie 10! Wat leuk dat je bij ons hebt besteld en fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed spul, snel geleverd.
Beste Andre, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Gewoon snel en perfect materiaal
Beste Patrick, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct