Ik ben reeds geruime tijd klant bij XXL Direct. Ik heb reeds vele materialen( panelen allerhande )op maat laten maken. Het betreft zeer goede materialen. Ik heb goede bijkomende info ontvangen op mijn vraagstelling of probleemoplossing. De leveringen waren steeds correct en snel.
Hi Leon, Dank voor je fijne woorden, goed om te horen dat de materialen steeds naar wens zijn en het op maat maken je projecten makkelijker maakt. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een bedrijf om in het contactenbestand op te nemen
Hi Hans, Mooi dat het meedenken bij je projecten heeft geholpen om alles sneller te kunnen uitvoeren. We doen het graag! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede webshop, het plexiglas dat ik had besteld ingezet als voorzetwand bij elektrische installatie
Hi Robert, Goed dat het plexiglas doet wat je nodig had voor de installatie. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
een aantal platen besteld echter waren er een aantal beschadigd na contact te hebben gehad is dit tot volle tevredenheid opgelost een dikke tien voor kwaliteit en meedenken van het XXL Direct team.
Hi Job, Goed om te horen dat alles zo netjes is opgelost en je uiteindelijk tevreden bent met de platen. Geniet van de nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen, keurig geleverd en ziet er prachtig uit.
Top zeer goed keurig geleverd Gr Bert
Tweede maal bij jullie besteld en 2x zeer tevreden over product en levering
Nieuwe polycarbonaat platen besteld om mijn oude platen te vervangen. Ze waren er binnen 2 dagen. Zo te zien is de kwaliteit heel goed. Al weet je dat natuurlijk pas zeker als ze er een paar jaar op liggen. Mijn overkapping is weer helemaal als nieuw.
Hi Jacques, Goed dat de nieuwe platen je overkapping weer netjes hebben opgefrist. Op naar vele jaren plezier van de overkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en top kwaliteit en super mooi geworden.
Hi Sikke, Mooi dat het in de badkamer zo goed tot zijn recht komt en de kwaliteit bevalt. Leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede services en goede kwaliteit
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling, heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Echt hele mooie panelen met fineer ook aan de zijkant. Ik had voor een andere ruimte ervoor ook panelen besteld die waren 3 keer zo duur en hebben alleen fineer op de voorkant ze gingen ook los tijdens het zagen. Deze panelen zijn gewoon veel beter en blijven ook goed vastzitten. Echt een aanrader helemaal voor de prijs.
Hi Franklin, Wat fijn dat de panelen zo goed bevallen, daar doen we het echt voor! Kwaliteit, voor een mooie prijs! Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed product en snel geleved
Hi Hendrik, Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijk personeel, mooi product, goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering
Hi Cobi, Mooi dat het product goed uitpakt voor jullie toilet! Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer goed bedrijf. Heb hier mooie akoestische panelen gekocht. Kwaliteit van de panelen is super mooi. Goede afwerking. En mooie prijzen. Ophalen van de artikelen verliep zonder problemen. Had 1 afwerk lat teveel, deze kon zonder probleem retour. Zeer klantvriendelijk
Hi Mirjam, Wat leuk om te horen dat de panelen zo mooi uitpakken op de wand en dat het ophalen en retourneren zo soepel verliep. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Niet tevreden, product niet geleverd. Had vorige week maandag gebeld. Toen kreeg ik te horen dat mijn voorzetramen die week zouden komen...
Hi Alain, We hebben het even voor je gecheckt, maar de bestelling is twee weken geleden in op een afhaalpunt afgeleverd. Wil je het even checken? Als de bestelling er niet is, wil je dan contact met ons opnemen? Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit platen. Ziet er heel mooi uit. Zijn er heel tevreden mee. En makkelijk te plaatsen.
Hi Jan, Wat goed om te horen dat de platen zo mooi uitpakken en gemakkelijk te plaatsen waren. Fijn dat ze precies doen wat je ervan had gehoopt voor de douche. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestelling gedaan, prijs was goed. De bestelling werd twee dagen later al geleverd en de kwaliteit is ook nog eens erg goed. Wij zijn zeer tevreden
Hi, Mooi dat de levering zo vlot ging en de kwaliteit goed bevalt! Geniet van de nieuwe look in de wc. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heb mijn maten doorgeven voor de wandpanelen douchehoek, keurig op maat gezaagd en netjes geleverd heel blij mee
Hi Frank, Goed om te horen dat de panelen precies op maat zijn geleverd en je er blij mee bent. Veel plezier met de nieuwe look in de douche! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alle bestellingen zijn conform aanvraag uitgevoerd en waren goed verpakt Het afhalen van de goederen verliep soepel.
Hi Mark, Goed om te lezen dat alles netjes volgens bestelling binnenkwam en het extra isoleren goed werkt. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij hadden iets besteld en blij levering was er een beschadiging. Ik heb toen gebeld en werd ontzettend goed geholpen. Ik ben echt super tevreden over de service!
Hi Nikita, Fijn om te horen dat de beschadiging zo snel en prettig is opgelost en je tevreden bent over de manier waarop alles is opgepakt. Dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles was top alleen waren ze vergeten de gaten voor stopcontact eruit te halen. Maar blijkbaar had ik dat anders moeten doorgeven
Hi Nadia, Wat jammer dat de uitsparingen voor de stopcontacten niet in de plaat zaten. Dat gaat inderdaad alleen goed wanneer ze in de configurator worden aangegeven, en dat is in dit geval helaas niet gedaan. Gelukkig is het materiaal goed te bewerken en kan je toch van je nieuwe achterwand in de keuken genieten. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Weer een aantal wandplaten besteld. De platen waren weer keurig op maat gezaagd en netjes verpakt. En dit alles voor een zeer scherpe prijs. Aanrader dus!
Hi Eric, Wat leuk om te lezen dat de platen weer netjes op maat en goed verpakt zijn aangekomen, en dat je zo tevreden bent over de prijs. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een duidelijke site met veel informatie, totaalpakket inclusief montage adviezen, keurige aflevering
Hi Yvonne, Goed om te lezen dat de duidelijke informatie en het complete pakket zo hebben geholpen. Geniet van de nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit
Hi Tineke, Wat fijn dat de kwaliteit zo goed bevalt en het materiaal boven het aanrecht makkelijk schoon te houden is. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
mijn levering was een beetje beschadigd en hebben direct een voorstel gedaan waar we tevreden over waren zeer eerlijke firma
Hi Christiaan, Jammer dat de levering beschadigd aankwam, maar fijn om te horen dat de oplossing die daarna is voorgesteld naar wens was. Geniet van de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct