Er werd eerst netjes gebelt of de bestelling wel klopte en ver volgens werd de bestelling verzonden
Hi Gertjan, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de bestelling correct is gecontroleerd en verzonden. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Makkelijk en duidelijke site om te bestellen en een super snelle en correcte levering.
Hi Willem, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Geniet van het nieuwe afdak. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Mooie achterwanden voor m’n keuken geleverd. Had zelf iets niet helemaal goed gedaan met zagen van de gaten voor de stopcontacten maar men dacht mee en ik kreeg een mooie tegemoetkoming. Omdat één plaat opnieuw besteld moest worden maar het product op dat moment niet leverbaar was hebben zij dit voor mij in de gaten gehouden en zodra het weer leverbaar was direct voor mij besteld. Had het zelf ook geagendeerd maar zij waren sneller. ;-) Top en zeker aan te raden.
Hi, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de achterwanden voor je keuken en dat alles netjes is opgelost met het bestellen van de vervangende plaat. Geniet van de nieuwe look in je keuken! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Prima web site voor bestelling. Vlotte levering en een product geheel volgens verwachting. Service prima. Bij het vragen van aanvullende informatie kreeg ik een snelle en complete terugkoppeling. Aanbeveling waardig.
Hi John, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Snel levering
Hi Frank, Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Geniet van de nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Ideale oplossing ipv. tegelen
Hi Eric, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing en dat het gemak je bevalt voor de badkamer. Zo heb je in een handomdraai een nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en goede kwaliteit
Hi Wim, Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit voor het afdakje. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf
Hi, Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering snel was. Hopelijk zien we je weer terug voor een volgend project! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Langgeweest in de Showroom, vriendelijke ontvangst. voldoende info ontvangen. Zij hebben hun on-line configurator voorgesteld. Bestelling via de on-line configurator gedaan. Alles is vlot verlopen. Snelle en correcte levering.
Hi Stefan, Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen in de showroom en dat alles via de online configurator soepel is verlopen. Geniet van de nieuwe look in de wc! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Fijn bedrijf, mooie en goede producten, netjes op maat gezaagd en zeer netjes thuis bezorgd. Geen lange wachttijden voor levering, een aanrader.
Hi Leo, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en de levering. Goed dat alles netjes op maat is gezaagd en dat het een mooie oplossing voor je keuken biedt. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Ze leveren altijd op tijd, bestel je 30 trimmen of 3 trimmen.. top bedrijf.
Hi Cor, Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze levering, of je nu een kleine of grotere bestelling plaatst. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
idem
Hi Edwin, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en levering. Goed dat alles naar wens is verlopen bij je afdak. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Ik heb 2 platen om maat laten zagen voor de achterwand in mijn keuken. Het is een marmerlook plaat. Daarvan is er 1 gezaagd met de "marmerdraden" horizontaal en de andere verticaal. Na een belletje is er alles aan gedaan om het juiste patroon te maken. Super blij mee. #bedanktpeter
Originele beoordeling
Ik heb 2 platen om maat laten zagen voor de achterwand in mijn keuken. Het is een marmerlook plaat. Daarvan is er 1 gezaagd met de "marmerdraden" horizontaal en de andere met de "marmerdraden" verticaal. Als ik contact opneem met de klantenservice zeggen ze dat ze daar geen invloed op uit kunnen oefenen. Nou zit ik met, voor mijn gevoel, 2 verschillende platen die samen de achterkant van de keuken moeten vormen. Daar krijg ik echt kortsluiting van en met mij meerdere die de platen hebben gezien. Ik ga dan maar ergens anders mijn platen kopen, want dit is weggegooid geld. Baal er enorm van.
Hi Peter, Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en je tevreden bent met de levering. Bedankt voor je positieve reactie! En geniet van de vijveroverkapping! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Als je belt krijg je een bandje met de tekst laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug. Moet nog gebeld worden, en het is al tweewekelijks geleden dat mijn product is geleverd
Hi Marc, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Ik begrijp dat het vervelend is dat je nog geen terugkoppeling hebt ontvangen na je telefoontje, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je inmiddels wel contact gehad? Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Al zo vaak gebruikt gemaakt van dit bedrijf en altijd is het goed.
Hi Paul, Wat fijn om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld en steeds tevreden bent. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Wand panelen besteld op door gegeven maten, past perfect prima kwaliteit heel goed verpakt en snel geleverd
Hi, Wat leuk om te lezen dat de wandpanelen perfect passen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. Fijn dat het plaatsen ook zo gemakkelijk ging, dat maakt het eindresultaat extra mooi! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Meerdere keren bij besteld en tevreden
Hi Yves, Wat goed om te horen dat alles vlot geleverd is en dat je al meerdere keren tevreden bij ons hebt besteld. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Ik zou zeker hier nog bestellen als ik het nodig zou hebben
Hi Cengiz, Fijn om te horen dat de levering goed verlopen is en dat alles mooi verpakt was. En op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Na de bestelling telefoontje bestelling verlaat, dat kan dus netjes gewacht. Weer telefoontje zou begin van de week geleverd worden maar weer einde van de week door dat douane de container wou zien. Zaterdags netjes geleverd goed verpakt. Het kan dus wrl nog dat er goede bedrijven zijn.
Hi Frank, Bedankt voor je beoordeling! Langere levertijden zijn nooit fijn, maar we proberen hier altijd op tijd op in te springen, zodat de klant goed op de hoogte is. Bedankt voor het geduld en veel plezier met het materiaal. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Prima geholpen met het juiste advies
Hi Loek, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat het advies naar wens was. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
In geen geval "goedkoop is duurkoop" maar met veel artikelen naar mijn bescheiden mening wel de goedkoopste van Nederland en toch hele goede kwaliteit en service.
Hi Jaap, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service én de kwaliteit van de producten. Fijn dat het resultaat op de muur naar wens is! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden! Zelf foutieve bestelling gedaan. Deze werd meteen geannuleerd/gecrediteerd en nieuwe bestelling vlot geleverd.
Hi Nelleke, Wat fijn om te horen dat alles vlot is opgelost en dat je tevreden bent met de levering van je nieuwe bestelling. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Binnen drie werkdagen geleverd. Maatvast . Kwalitatief goed en mooi materiaal
Hi Erwin, Wat fijn om te horen dat alles snel geleverd is en dat je tevreden bent met de kwaliteit én het verwerken van het materiaal. Super dat je het direct over de tegels geplaatst hebt en je daardoor tijd hebt bespaard, dat is precies wat we graag horen! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct
Het product zal goed zijn. Ik heb het nog niet kunnen verwerken vanwege een zeer recentelijke operatie. Als de wachttijd kort was geweest dan had ik het al kunnen monteren.
Hi Johan, Dankjewel voor je bericht en fijn om te horen dat je het product gaat gebruiken voor je dubbel raam in het toilet. Ik begrijp dat de wachttijd wat langer was dan je had verwacht, zeker als je door je operatie nog minder ruimte had om te plannen. Ik hoop dat je inmiddels goed aan het herstellen bent. Normaal gesproken geven we op tijd bij onze klanten aan als er iets verandert in de levertijden, onze excuses als dat niet bij jou is gebeurd. Wanneer je straks weer zover bent om het te monteren, en je hebt vragen of je loopt ergens tegenaan, neem contact op! Met vriendelijke groet, Lucia – Klantenservice XXL Direct