Klantenservice excellent. Prijzen ook. Levering ook zoals afgesproken
Beste Hélène, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tweede keer een bestelling geplaatst en beide keren verliep alles soepel en snel. Aanrader !
Beste AP., Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je al twee keer bij ons besteld hebt en dat beide keren alles soepel verlopen is. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een vlotte en snelle service. Het bouwpakket was in 1 dag geïnstalleerd en.in dag 2 was de constructie water&wind dicht.
Beste Herman, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het opbouwen van je overkapping zo vlot verlopen is. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering. Goed te verwerken en perfect op maat.
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie persplex helder voor overkapping besteld, netjes afgeleverd.
Beste Dolly, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe platen. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gevonden via internet mooie prijs snel geleverd Aanrader
Beste Pieter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je ons aan anderen zou aanraden. Veel plezier met je nieuwe tuinhuis en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Laast een overkapping besteld Werd snel geleverd en alles klopte wij zijn er blij mee!
Beste Tim, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe overkapping. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kanaalplaten van 310 cm besteld na 2 dagen keurig geleverd en niet duur. Goede site, niet duur en de spullen van perfecte kwaliteit
Beste Monique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kanaalplaten. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De ene dag besteld de volgende dag in huis . Daktrim besteld voor ons huis in Spanje .. gelukkig viel mijn oog nog op de prijzige siliconen om het te monteren … sorry jongens die heb ik ergens anders besteld . Ik moet de producten nog monteren en dit gaat pas in November zijn dus daar kan ik nog niets over kwijt maar het is allemaal netjes verpakt dus ik verwacht geen problemen .
Beste Bruno, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je in ieder geval al tevreden bent over de levering, nu het product nog. Maar daar verwacht ik inderdaad ook geen problemen! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
stipte levering en producten van goede kwaliteit.
Beste Marnix, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
perfect op maat en tijd
Beste Arnold, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
EPDM folie met een maat die juist paste voor het waterdicht maken van een gangpad langs een buitenmuur, werd snel geleverd.
Beste Yves, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier van het het nieuwe EPDM en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website Eenvoudige en duidelijke bestelprocedure Scherpe prijzen Snelle levering Materialen goed verpakt Maten correct Dikke aanrader!
Beste JQ, Bedankt voor je 10! En bedankt voor de complimenten, dat is nog eens leuk om te lezen! Veel plezier met de nieuwe gevelplaten en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Joop, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede service en snelle levertijd,ondanks vakantieperiodes
Beste Math, Bedankt voor je 10! En fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestelproces is eenvoudig en de klant blijft goed geinformeerd tot de levering die snel plaatsvindt. Ook een compliment aan de nette chauffeur die voor het transport heeft gezorgd. Het produkt voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beste Sjaak, Bedankt voor je 10! En fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als over de bezorging. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik werk heel graag met wandpanelen marmerlook van XXL direct.
Beste René, Bedankt voor je 10 en wat fijn om te lezen dat je zo graag werkt met onze wandpanelen! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling kanaalplaten, serre dak zelf vernieuwd. Tevens i.v.m. lekkage nieuwe muurplaat aangebracht. Bestelling en levering prima verlopen. Platen hebben eerste hagelbui prima doorstaan. Genieten weer van nieuw dak op onze serre. Zijn zeer tevreden, kijken uit naar andere producten van XXL in de toekomst voor onze badkamer.
Beste Alphons, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te horen dat de kanaalplaten zo goed bevallen. Veel plezier met jullie nieuwe dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vandaag bestelt, morgen in huis. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden.
Beste Margriet, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super snelle levering, zeer netjes verpakt en uiterst tevreden met mijn product
Beste Leon, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je product. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site, monster aangevraagd snel ontvangen en via QR code bestelling geplaatst. Alles perfect.
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
wandpanelen besteld. bovenverwachting snel geleverd. vooral om dat ze opmaat inclusief gaten voor douche waren. handig te plaatsen.
Beste Jasper, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal en zeer gemakkelijk verzaagbaar.
Beste Guy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze materialen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede en snelle levering
Beste Dennis, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima prijs voor compactplaten met nette rand (hier geen extra kosten voor laseren ipv zagen zoals elders)
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct