Tuurlijk kan je alles zelf maken en los bestellen maar dit bespaart zoveel tijd. Alles van de vrijstaande overkapping perfect op maat en compleet. Ook zeer fijn contact met de klantenservice om e.e.a. kort te sluiten of extra bij te bestellen.
Beste Joost, Bedankt voor je 10! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe overkapping en geniet van de zonnige dagen! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd volgens afspraak. Keurig op maat
Beste CJM, Bedankt voor je 10! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
zeer goed
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Product goed bezorgt netjes ingepakt. Precies op maat geleverd zoals aangegeven op de website. Makkelijk te verwerken.
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Goed om terug te lezen dat je tevreden bent over onze maatvoering en levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Al een aantal keer wat materialen besteld, alles wordt netjes geleverd. Levering is ook zeer snel, en alles klopt wat je besteld hebt!
Beste Mitchell, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Zeer aardig en vakbekwaam. Heel servicegericht en het resultaat van de fotoprint mag er wezen!
Beste Joukje, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe foto op aluminium en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mijn ervaring met xxldirect is dat we een snelle keuze hebben gemaakt en voor het bestellen van producten is er snelle levering. Wij zijn tevreden.
Beste Siep, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je een snelle keuze hebt kunnen maken! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Precies zoals besteld, juiste maten, juiste kleur. Snelle levering, goede informatie
Beste J, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je op zoveel punten tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Na lang wikken en wegen gekozen voor plexiglas achterzet ramen, t.b.v. extra geluidisolatie in losstaande oefenruimte. Een beetje een gok maar het heeft goed uitgepakt, isoleert heel goed! Daarnaast prima materiaal en met geleverde bevestigingsclips ziet het er ook nog goed uit. Correct en snel geleverd
Beste T, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de voorzetramen goed isoleren! Veel plezier ermee en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke mensen Spullen laten brengen netjes optijd en word aangegeven Alleen het magazijn bij afhalen zou iets geordener mogen zijn
Beste Richard, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Voor de eesrte keer artikelen besteld, foutje gemaakt met een van de artikelen. Gebeld met het vermeklde telefoonnummer en er wordt door een mens opgenomen, die alle doet om de bestelling te corrigeren, en die ook nog de additionele verzendkosten kwijtscheldt. Artikelen in goede orde en snel geleverd. Veel webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen!!
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review en bedankt voor het mooie compliment, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Alles volgens afspraak geleverd en exact op maat
Beste Jos, Bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces, snel en goed geleverd.
Beste Marieke, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Mart, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Online geregeld, maten doorgegeven van mijn EPDM en binnen een paar dagen alles netje stevig verpakt via de koerrier ontvangen. Top.
Beste Ray, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je EPDM en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Het bestelde artikel snel geleverd en perfect gemaakt top
Beste Greet, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze snelle levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Vragen werden direct beantwoord en er werd meegedacht, heel netjes. Goed product voor deze prijs!
Beste Yolijn, Bedankt voor je fraaie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Beste Justyna, Bedankt voor je mooie 10! We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Je moet toch wel een beetje kennis hebben als doe het zeker. Heb je iemand met kennis bij de hand, is het gemaakt in 2 dagen. Super bouwpakket. Alles is erbij. Handleiding, perfect.
Beste Karine, Bedankt voor je fraaie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe bouwpakket en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Ik heb onlangs bij XXL-Direct meerdere alu daktrim-delen besteld en opgehaald. Prima service. Ik kwam er na bestellen achter dat ik een verkeerd onderdeel in de lijst had opgenomen en dat werd ter plekke direct gecorrigeerd, inclusief snelle terugbetaling.
Beste Martijn, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe daktrimmen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Kwalitatief en alle maten correct Alle maten afzonderlijk gelabeld wat bji plaatsing een stap vooruit is Leveren op korte termijn en wat hier ook nageleefd is. Bedankt aan het hele team . Mvg Marc
Beste Marc, Bedankt voor je mooie 10! Top dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Goed en makkelijk te bestellen. Prima adviezen op de site. Keurige levering en snel. Ik kan geen verbetering opmerken.
Beste Edwin, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Klantvriendelijk bedrijf wat meedenkt en prima kwaliteit levert en best wel snel ook. Ik heb slechts 1 keuken anders zou ik zo weer bij XXL direct op de stoep staan. Absolute aanrader.
Beste Aart, Bedankt voor je fraaie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe keuken en we zien je uiteraard graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Perfect geleverd wat ik heb uitgevraagd.
Beste Bert, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Super makkelijke website om te bestellen en top materiaal om mee te werken.
Beste Stijn, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct