zeer snelle en goede levering. Alles ok.
Beste Luc, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles helemaal perfect is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
volgens afspraak geleverd
Beste Iwan, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig geleverd geseald en top op maat en verpakt. Ook de aflevering door transporteur top en behulpzaam bij ontvangst. 10 met griffel. Bedankt.
Beste Walther, Bedankt voor je 10 en voor de griffel ;). Wat leuk om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met de nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering snel geleverd, goed verpakt van goede kwaliteit
Beste A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen besteld met profielen en kit netjes afgeleverd.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling vlot verlopen en vlotte levering aanrader
Beste Mario, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Twee terrasoverkappingen gekocht. Fijn compleet pakket wat je zelf ook nog aan kon passen duidelijke omschrijving er bij echt super aan te raden. Snelle levering in overleg.
Beste Henk, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het complete bouwpakket. Veel plezier met de nieuwe aanbouw en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben wandpaneel arabescato bruin voor de achterwand van de toilet gekozen. Werd netjes en op tijd geleverd. Is goed te zagen en te bevestigen. Ik vind alleen het bijbestelde buitenhoekprofiel wat breed ogen maar dit is misschien nodig om de panelen goed af te werken/te bevestigen.
Beste Elisabeth, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met de panelen. Het buitenhoek profiel kan inderdaad wat breed ogen, dit is vooral een kwestie van smaak. Veel plezier met jullie nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super snel geleverd
Beste Klaas, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe gevelbekleding en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima materialen voor een betaalbare prijs, kwaliteit goed, levering zoals afgesproken en snel.
Beste Remko, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te verwerken.
Beste Ber, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het product. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als ik een 11 kon geven in plaats van een 10……..wauw
Beste Bert, Wauw dankjewel! Dat is nog eens leuk om te lezen! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en goed geleverd
Beste Wilco, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De maat klopte precies en de afwerking was perfect.
Beste Arie, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlug geleverd .Goed ingepakt om beschadiging te voorkomen . Alles dik in orde !!
Beste, Bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met de EPDM en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
vlotte bestelling, snelle levering goed materiaal aan scherpe prijs
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had een bestelling geplaatst met de afmetingen en alles was perfect op maat ben een zeer tevreden klant 100% zou het aan iedereen een aanrader benadrukken!! Top zeer vriendelijk en behulpzaam met de vragen die beantwoorden !!!!
Beste Danny, Bedankt voor je 10! Wat een leuke review om te lezen en fijn dat je ons aanraadt aan anderen. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Order geplaatst en snelle levering. Alles op de gewenste maat en materiaal die nodig is voor montage. Dik tevreden. Hilko.
Hoi Hilko, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Meermaals spullen besteld, elke keer dik tevreden. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Erik, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je al vaker bij ons besteld hebt en dat je elke keer weer zo tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zelf de maten opgenomen (en eerst wel 5 x gecontroleerd en in spanning afgewacht. Bezorging was keurig en volgens afspraak en product ziet er super uit nu het klaar is.
Beste Andrea, Bedankt voor je 10! Altijd even spannend als je zelf de maten opneemt! Maar gelukkig is het goed gegaan. :) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
2x plexiglas besteld en 2x snel en volgens specificaties geleverd
Beste A., Bedankt voor je 10! Leuk om te horen dat je al twee keer bij ons hebt besteld, en twee keer tevreden bent! Veel plezier met de plexiglas platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
gewoon goed wat opgegeven wordt arriveert supersnel.
Beste Ca., Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Past precies
Beste A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering,goede prijs
Hoi Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Ogün, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct