Ruim assortiment en vriendelijke medewerkers

Prima winkel om de hoek en bezorgen kan ook

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel erg goed er was iets vergeten en dat hadden we niet door en werd keurig nabezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Debuut online boodschappen doen.

We zitten in quarantaine. Winkelwagen online volgeladen bij de Spar in Ens waar mijn zus en zwager wonen. Zij hebben het vervolgens opgehaald en in de auto laten staan alwaar ik het weer uitgehaald heb: Coronaproof! Daar heb ik wel een ritje naar Ens voor over…

klantvriendelijk en goed.

ruime keus en een goede bezorging.

Goed en betrouwbaar

Idem

Goed bevallen

Prima winkel,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Eerste keer, erg goed bevallen.

Boodschappen laten bezorgen op vakantie adres. Erg goed. Alles goed verpakt en op tijd geleverd. Aanrader.

De eerste keer boodschappen bestellen en laten bezorgen is goed bevallen. Zelfs toen ik wat vergeten was, kon dat nog toegevoegd worden.

Service

Service die je mag verwachten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige service, vooral in deze moeilijke coronatijd!

Mijn Sparwinkel in Muiderberg pakt mijn on-line bestelde boodschappen in en brengt ze voor mij naar een gekoeld verzamelpunt in het dorp, waar het tezamen met de bestelde boodschappen van de andere winkeliers op afstand kan worden opgehaald en in mijn auto gezet wordt.

Super service!

Wat een service! De boodschappen worden netjes voor de deur afgeleverd waarna je het verschuldigde bedrag kan overmaken. Het meest bijzondere…..geen bezorgkosten gerekend, na navraag bleek dit service te zijn! Waar een dorpsupermarkt groot in kan zijn!

Service!

Ben zeer tevreden!

geweldig

al het bestelde kwam keurig in een krat op de ochtend van de dag die ik aan gegeven had aardige mensen

Teleurstellend

2x boodschappen besteld en helaas is het 2x mis gegaan. Ondanks de welwillendheid heb ik toch minder gekregen dan ik besteld had. Het kost ook veel meer tijd dan zelf boodschappen doen. Maar als je in quarantaine zit heb je eigenlijk geen keus. Ik ga niet meer online bij de Spar bestellen.

Prima service.

Zeer tevreden. Boodschappen konden snel geleverd worden. Goede en nette levering. Kortom zeer tevreden.

Slechte site en niet geleverd

Al omschreven, slechte site....vervolgens niet geleverd. 1 keer geprobeerd, ik doe het niet meer.

Ik ben erg blij met de thuis bezorgde bestellingen

Prima service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd vriendelijk en goede service!

Fijne ruime en overzichtelijke winkel met goede verse producten.

Zeer goed!!

Zeer tevreden, zelfde dag nog bezorgd en eerder dan aangegeven tijdvak ik hou er van

Snel en gemakkelijk.

Snel, gemakkelijk en klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service, maar prijzige boodschappen

De bezorging is goed en vlug relatief gezien, met een supermarktmedewerker die even opbelt als items op zijn en of ik het alternatief prima vindt Nadeel: Spar is zoveel duurder dan andere supermarkten....

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

staan altijd voor je klaar

fijne winkel willen je altijd helpen

Voor herhaling vatbaar

Netjes geregeld alles, goede kwaliteit , tot in de hal gebracht ( vanwege Corona)

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk