Correcte en snelle levering van de boodschappen!

Correcte en snelle levering van de boodschappen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijn dat het zó op het dorp kan!

Prima, helaas wel meerdere producten die niet op voorraad waren. Misschien met alternatieve producten werken..

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service, website niet gemakkelijk te navigeren

Zie hievoor

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snel helpen met mijn vraag.

Snelle handeling na mijn vraag! En heel goed opgelost.

Geweldig geholpen

Geweldig, fijne buurt supermarkt

Topkwaliteit

Verse rijkelijk belegde broodjes, vers gemaakte salades en sappen. Wij waren dik tevreden. Zeker een aanrader om de lunch te bestellen.

Klantvriendelijkheid is altijd goed

Eerste keer online bestelling. Dus even wennen voor mij. De bestelling stond niet klaar; meteen excuses daarvoor en meteen iemand die mijn bestelling gaat uitvoeren. Nou kijk, dat maakt het meteen weer goed. Het stond wel luid en duidelijk op bestelbon : ophalen in de winkel,(en dus niet thuisbezorgen.) Maar meteen zelf zien wat er even misliep en meteen oplossing...is prima hoor.

SUPER FIJNE DORPSWINKEL

WIJ BESTELLEN HEEL VEEL ONLINE EN DAT GAAT ALTIJD PRIMA. STAAT ALTIJD NETJES KLAAR EN MOCHT ER IETS NIET ZIJN ZULLEN ZE ALTIJD EEN VERVANGER AANBIEDEN

Snelle levering.

Snele levering van mijn boodschappen. Alleen zag er heerlijk uit. Ook de verse producten zagen er heelijk uit. Zeker voor herhaling vatbaar!!

service gerichte winkel

goed assortiment artikelen

Website werkt goed.

Helaas geen melding van wat ontbreekt.

uitmuntend

snelle bezorging.

Snel en correcte levering

Fijne service!

Aangezien wij in quarantaine zitten, hebben wij een bestelling geplaatst bij Spar Flapper. Fijne bezorgservice aan huis.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snelle en persoonlijke service!

Dezelfde dag nog bezord, ik werd gebeld, omdat een product er niet was, keurig te woord gestaan, kon nog producten bij bestellen. Netjes aan de deur en snel afgerekend.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Online zijn de boodschappen makkelijk te vinden en er wordt snel geleverd door een vriendelijke bezorger

Tevreden

Snelle en correcte bezorging Ontbrekende produkten, zoals in mijn geval potgrond, werd de volgende dag bezorgd

Goede, snelle service

Zie boven

Snelle levering goede service

Prima luxe lunch!

Net op tijd - wilde wel net gaan bellen waar de lunch bleef, vandaar 1 puntje minder.

Thuisbezorging prima geregeld!

Telefonisch door Spar geïnformeerd over alternatief voor enkele niet leverbare boodschappen. Heel prettig.

Altijd goed!

Alleen maar goede ervaringen, vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service! Assortiment is soms wat beperkt.

Idem.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Over het algemeen goed maar met de bestelling en thuisbezorging is er wel wat misgegaan.

Normaal doe ik zelf mijn boodschappen in de winkel. Maar omdat ik corona had, heb ik online besteld en thuislaten bezorgen. Dat was op vrijdag 14 januari. De halve aardbeienbavarois was er niet. Ik had perensap van Appelsientje besteld en ik kreeg appel-perensap van een ander merk. Verder had ik een flesje sinaasappel-mandarijnensap besteld en ik kreeg sinaasappel-banaan. Dus toch wel wat foutjes.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk