Echt super goed. Jan Mons is helemaal top

Zie boven

Snel en klantvriendelijk

In de middag online besteld en de volgende morgen geleverd. Ik had nog een niet gefrankeerde a4 brief het meenemen was geen enkel probleem.

Bestelde boodschappen snel bezorgd. Vervangend artikel voor niet leverbaar product, prima!

Prima op tijd bezorgd.

Boodschappen zoals ze besteld waren. Prima. Jammer dat niet alles wat ik wekelijks gebruik te bestellen was, zoals kilo blikken hondenvoer.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel klantvriendelijk en alles als afspraak.

zie boven

zeer tevreden

Alle broodjes en koeken die ik besteld had, waren keurig in orde. Lekker vers, vol beleg met heerlijke smaken. Allemaal netjes apart verpakt. Bij gelegenheid zal ik zeker weer bij SPAR bestellen. Complimenten voor de dames/ heren van de broodafdeling.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Wat een goede service! Besteld en op dezelfde dag al bezorgd. Een aantal producten waren er niet, werd daarover gebeld en gevraagd of ik een alternatief product wilde hebben. Zo'n top service heb ik nog nooit meegemaakt! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Super service!

Mijn boodschappen zijn keurig en op tijd thuis bezorgd. Heel fijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bestel iedere week zeer tevreden wordt netjes bezorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed meegedacht Alle boodschappen waren erbij

Geweldige service

Gebeld om de boodschappen voor mij in de keuken te zetten was geen probleem bezorger erg vriendelijk en klantgericht en erg belangstellend ..

Affidabili

Soddisfatta

Top service altijd!

Ze reageren altijd heel snel, zijn super klantvriendelijk en hebben altijd goede adviezen!

Goede service!

Goede producten, netjes afgeleverd en diverse betaal mogelijkheden.

duidelijk, overzichtelijk en snelle levering

Prettig en gemoedelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel, aardig behulpzaam personeel.

Prima service, vriendelijk en behulpzaam.

Superhandig en snel de boodschappen in huis, top service

Vandaag besteld en dezelfde dag geleverd, precies zoals je zou willen. Wat een fijne service als je niet zelf je boodschappen kan halen.

Online bestellen is prima geregeld. Complimenten !

Voor het eerst online brood besteld en het was super goed geregeld! Uit het werk eind van de middag verzekerd van het lekkerste brood! Top!

Prima service, vriendelijk

Heel fijn dat je voor de volgende dag kunt bestellen. Bellen op als er geen producten op voorraad zijn.

Perfecte service

Makkelijk en snel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super goede service. Snel geleverd.

Goede en snelle service

Maar de prijzen gingen weer omhoog.

Netjes aan de deur gebracht

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heb voor de eerste keer besteld service is super ga zo door blij met jullie !!

Geweldige service

De spar is een geweldige winkel met heel vriendelijk personeel. Altijd aardig en behulpzaam De bezorgservice was ook heel goed.

Uitstekende ervaring

Goede producten en actie's! Snelle levering aan huis

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk