Goede service vriendelijke mensen

Goede service, heel vriendelijk aan de deur en altijd bereid om een stapje extra te doen voor hun klanten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het is goed dat er in Creil een Spar is!!!!

Prima,!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Top service van onze dorp supermarkt!

Super service van Spar Mulder uit Hoenderloo, ivm ziekte supersnel onze boodschappen bezorgd! Top

Snelle en goede bezorging door vriendelijke medewerkers

Regelmatig bestel ik online, naast de boodschappen die ik er zo haal. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel in de winkel als bij bezorging aan huis.

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen en zelf op te halen, heel fijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snel kunnen leveren Netjes gebeld, toen er enkele producten niet geleverd konden worden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service, boodschappen aan huis geleverd! Optijd door een vriendelijke jongen man.

Geweldige en vooral persoonlijke service

Of je nu in de winkel bent of je laat de boodschappen thuis bezorgen, het is altijd goed! Heerlijk vers alles, maar ook het personeel is altijd vrolijk ,persoonlijk , geïnteresseerd en behulpzaam. Top op zo'n dorp

Snelle levering mogelijk, dure prijzen en weinig keuze

Fijn dat levering volgende dag mogelijk was. Weinig merken en assortiment en prijzen aanzienlijk hoger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Omdat ik ziek was heb ik voor de 1e keer op deze manier mijn boodschappen besteld bij de Spar in Andel. Woensdagavond ingevuld en donderdag op de gevraagde tijd bezorgd. Zelfs de nabestelling via de mail zat erbij. Echt hel blij mee. Mijn dank en een groot compliment.Dankjewel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gewoon goed, mooie aanbiedingen, gezellige mensen

Gezellig om naar de Spar te lopen, ik kom altijd bekende mensen tegen. Het personeel kent mij, het assortiment is goed.mooie aanbiedingen. Leuke planten en bloemen

Goede en snelle service

Deze SPAR brengt binnen 12 uur de boodschappen aan huis Niet pas over 2 dagen zoals de grote supers

Goede service, makkelijk in de omgang.

Top winkel en personeel

Super service

Keurig op de afgesproken tijd.

super goede spullen

alles hebben ze in de winkel, zeer behulpzame medewerkers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snel bezorgd en makkelijk na-bestellen

Bezorging is snel en na- bestellen van vergeten artikelen is een fijne optie.

Ging prima

Makkelijk uitzoeken en bestellen

Fijne winkel met vriendelijke personeel

Altijd fijn ff om naar toe te gaan, buurtwinkel

Goed en snel geregeld!

Fijn om een buurtwinkel in de buurt te hebben. Dat voelt persoonlijker.

Product besteld en kon opgehaald worden in winkel.

Maar fysiek in de winkel bleek het product totaal niet leverbaar. Terwijl ik toch een mail had ontvangen dat de bestelling klaar stond!

Gewoon goed

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Meedenkend, betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Ik kan alles bestellen, als er even iets niet is wordt er mee gedacht voor een vervangend product en netjes en vriendelijk geleverd. Bestellen gaat on line maar er kan altijd telefonisch na besteld worden. Op onze woning zijn we dik tevreden.

TOP

Hartstikke snel en goed geleverd. Je hoort dat er veel mensen zijn die bij andere supermarkten veel langer moeten wachten. Bij de SPAR in Oudega dus niet! Top!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk