Gewoon goed

Prima producten en levering.

Super service

Boodschappen besteld vanwege quarantaine. Alles netjes afgeleverd en niet aan de deur hoeven betalen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima volgens afspraak geleverd.

Alles was in ordeen de boodschappen zijn fijn in de keuken neergezet.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel en prima service

Fijne winkel.

Goed dat er nog een supermarkt in het dorp is, waar alleste krijgen is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gelukkig snel en goed geleverd

Als enigste hadden jullie nog tijd om te leveren en dat is heel goed bevallen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Online bestelling wel bevestigd, maar eenmaal in winkel niet leverbaar

Ik heb online boodschappen besteld om in de winkel op te halen. Eenmaal in de winkel was het product al op. Daar kwamen de medewerkers op het moment dat ik in de winkel stond pas achter, omdat ze de bestelling ook nog niet klaargelegd hadden. Wel werd er aangeboden de nieuwe levering te reserveren, maar een garantie dat deze op tijd binnen zou zijn kon niet gegeven worden. Uiteindelijk 2 dagen later gebeld dat het product nog steeds niet geleverd was. Gelukkig nog op tijd voor het kerstdiner in een andere winkel kunnen kopen. Ik ga hier in ieder geval nooit meer online mijn boodschappen bestellen om op te halen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Over het algemeen is mijn ervaring goed op enkele uitzonderingen na.

Goede ervaringen qua snelheid van leveren, de korte lijnen en het persoonlijke contact met deze lokale leverancier. De uitzonderingen betreffen het assortiment in de winkel versus het aanbod in de webshop, de in de winkel aanwezige voorraad van sommige producten en het soms slordige, bijna onverschillige orderpicken.

Gemoedelijk

Levering altijd goed, en gemoedelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een supermarkt waar je wel op korte termijn kan laten thuisbezorgen!

Erg tevreden! Was vlak voor kerst en alle supermarkten zaten vol qua bezorgen maar de spar niet. Een aanrader!

online bestellen kan beter

Jammer dat je na het plaatsen van een bestelling deze niet meer online kunt aanpassen. Dat is juist bij de concurrentie zo gemakkelijk omdat je nog wel eens dingen vergeet.

Geweldig!

Wat een inzet om onze boodschappen bijons appertement te bezorgen, en dat op kerstavond.Dank!

Super aanbod en service!

Echt een aanwinst voor de buurt!

perfeckt

Goede bezorging en altijd klant vriendelijk

GEWELDIG

Mijn ervaring met Spar Kroeze is helemaal top!

altijd prima in orde

Altijd prima in orde. Bezorging is ook fijn.

Bestelling was buiten het tijdsvak geleverd maar werd netjes gebeld en geïnformeerd. Erg fijn dat je niet perse minimaal 50 euro moet uitbesteden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne winkel.dicht bij huis!

Jan en Klarinda zijn zó klantgericht. We voelen ons er thuis!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima op tijd bezorgd. Duidelijke webwinkel. Jammer dat er rond 11.00 in de ochtend brood van de vorige dag werd bezorgd.

Tevreden

Hele nette jongeman kwam de boodschappen afleveren.

In quarantaine met de hele familie. Gelukkig is er Spar Pruissen met de bezorg service. Top.

super

Besteld en keurig afgeleverd i.v.m. Corona in huis boodschappen besteld Alles zat erbij en mooi op tijd! gr Angelien

Correct, vriendelijk en begripvol

Er wordt uiterst voorkomend geleverd met begrip voor degene die door covid extra voorzichtig moet zijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

de service van onze spar winkel in de buurt is prima. bestellen via de site gaat niet altijd goed. meerdere keren ben ik mijn bestelling kwijt geraakt en kon ik overnieuw beginnen

Snel geregeld, vriendelijke service

Wij hadden onze boodschappen van te voren besteld zodat we direct bij aankomst onze eerste boodschappen in huis konden hebben. Dat verliep heel soepel! Gaan we vaker doen :)

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk