Geweldige service

Idem

Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid

Zeer goed!

Super goede service

Prima producten en beter San de gemiddelde supermarkt!

top

echt een top winkel

Uitstekende servicegoede p roducten

Goede producten op tijd bezorgd, een uitkomst in moeilijke tijden

Tijdens de coronacrisis was het fijn dat de boodschappen werden bezorgd

Soms was de houdbaarheidsdatum al snel. Dat was minder fijn.

Bestelling bezorgen

Goede service en een fijne winkel ga xo door

Goed bereikbaar en klantvriendelijk

Prima service op vakantiepark. Bezorger had per ongeluk deel vd bestelling vergeten af te geven maar direct keurig opgelost :)

Helemaal goed voor ons dorp.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Zeer goede service!

voor mij is alles perfect

ik vind het heel praktisch om voor mijn deur met creditcard te kunnen betalen, Medicijnen en tabak moeten online zijn.

Fijne winkel en super klantvriendelijk

Wij wonen nu een jaar in Echtenerbrug. Egbert en zijn team zorgen dat je je gelijk thuis voelt in het dorp. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Voor een buurtwinkel een uitgebreid assortiment en is het er niet dan kan het altijd besteld. Heel fijn!

goede verzorging

Alles dik in orde.

Duidelijke website en levering volgens afspraak

Fijn dat een pakbon bij de bestelling zit.

Superservice

Ik word hier helemaal blij van

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

mooie , goede en gezellige winkel, met fijn en gezellig personeel. Een prima buurtwinkel.

Op tijd geleverd

Makkelijk bestellen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima, heel erg tevreden!

Heel tevreden

Fijne winkel. Staan altijd voor de klant klaar !

Zeer goed !

Mijn ervaring kan ik iedereen aanraden .

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heerlijk de boodschappen op t vakantie adres bezorgd. Fijn dat de winkel ook bereikbaar is per telefoon.

Prima levering.

Alles prima de producten kwamen tijdig en goed aan. Alles geleverd volgens bestelling.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd goede service als we op Terschelling zijn.

Ik bestel mijn boodschappen voordat we naar Terschelling gaan.

Fantastisch!

Super service, super vriendelijk in contact, perfect bezorgd!

goed bevallen

in deze tijd is mij opgevallen dat de drukte toenneemdt! dat is ook mij OK. ik verwaccht op mijn bestelling dat moet nog geleverdt worden.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk