Goede snelle service Vriendelijk personeel...

Uitstekende service i

Bestelling was mooi op tijd en een vriendelijke medewerker.

Goed geregeld

Fijn dat ik de kerstboodschappen in deze Corona tijd kan bestellen en ophalen, zodat ik niet voor lange tijd door een drukke supermarkt hoef te lopen ! Service is “gwoon ” super bij “ onze “ SPAR!

Netjes, wilde zelfs in keuken zetten..

Kon gelijk bestellen. Het was geen probleem.

Fantastische service, tijdstip precies volgens afspraak. Keurige levering!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen stonden keurig klaar. Waren vergeten dat er nog boodschappen in de koeling stonden, deze zijn alsnog aan huis bezorgd.

Persoonlijke service.

De mensen van het filiaal Science Park zijn echte toppers. Veel persoonlijke aandacht en goede service.

Super fijne mensen en zeer klantvriedelijk!

Klant is koning!

Alle bestelde producten keurig op tijd geleverd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

geweldige service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit.

Goede geregelde bezorgservice,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Gisteren besteld, vandaag in huis.KLASSE

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het is fijn als er iets niet is, er contact met je opgenomen wordt.

super snel

snelle levering en alle spullen waren compleet en vers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle service, door knie blessure was ik minder mobiel en was blij dat ik binnen een dag de bezorging in huis had! en zoals altijd verse en heerlijke producten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Laat je boodschappen bezorgen, Wat een super luxe ervaring

Vooral nu met de lockdown wil je niet uren boodschappen doen voor de kerst week! Wat mooier dan de bezorg service van de Spar. We hebben een vakantie huis en hebben de boodschappen voor een week laten bezorgen! Alles online besteld en alles laten bezorgen. Alles was compleet. Wat een super service echt heel fijn. Geen stress en lekker alles in huis. Nu nog even lekker koken. Dank je wel Spar in Neer

Top service !

Top service en snel !

Mijn ervaringen waren prima

Helemaal tevreden

Geweldig, niets op aan te merken

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goed overleg en compleet geleverd

Prima winkel met veel persoonlijk contact

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Klantvriendelijk, snelle service, zeer tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bestellen via duidelijke site loopt soepel en nu ik niet kan lopen door gebroken been ben ik blij dat dit bestaat. Dank jullie wel ook voor de snelke service. Fijne feestdagen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service, altijd vriendelijk en fijn contact

Bestellen en bezorgen loopt perfect. Soms niet alles verkrijgbaar. Maar altijd een oplossing.

Goed!

De bestelde spullen waren, ondanks de drukke tijd, redelijk op tijd bij ons. Alles was er en de persoon die ze bracht was vriendelijk, wat wil je nog meer!

Een mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

Voor Emst een mooie winkel die moeten we proberen te behouden, boodschappen worden aan huis bezorgd wat wil je nog meer.

Altijd flexibel en op tijd

Op tijd geleverd en je kunt nog wijzigingen bij bestelling doorgeven , daarbij altijd vriendelijk personeel en bezorgers, boodschappen netjes in kratjes ingepakt dikke vette pluim voor spar zevenaar

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk