Levering op de afgesproken tijd en volledig volgens de opgave.

Was netjes en verzorgd en bezorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk bestellen en top aflevering

Bestellen ging prima en de aflevering was volgens planning.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bijzonder fijne winkel met giede produkten

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Een dikke pluim voor de familie van Slooten die er ook nog voor zorgdragen dat de boodschapoen thuis bezorgd worden. Vriendelijke groet, Mw. Francisca de Jonge

een matige eerste ervaring

Producten die niet leverbaar waren. Producten vervangen door wat anders zonder overleg en flink duurdere producten. Acties worden niet verrekend. Wordt niet gereageerd op reclamatie e-mails. Eén keer, nooit meer.

uitstekend

vriendelijk en alles in orde

Prima service!

Online boodschappen besteld en de volgende dag bezorgd! Prima geregeld!

Zeer klantvriendelijk

Kwaliteit, levering volgens afspraak.

Erg goed!

Spar is een vertrouwde supermarkt die al heel lang bestaat, in mijn kindertijd was het er ook al. Kwaliteit en prijs. Veel assortiment, aardig personeel, zelfs met vakantie ga ik bij de spar boodschappen doen.

Super service!

Goede en snelle service. Voor de boodschappen die even niet voorradig zijn wordt even overlegd voor een alternatief.

Prima, klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, en een goede service. Het assortiment is niet uitgebreid, maar er is meestal wel een alternatief voor te vinden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne bezorging, ook nadat er boodschappen vergeten waren bij de bezorging na telefoontje alsnog binnen een kwartier geleverd…mooi servicegericht

Zeer tevreden over Spar Kortgene

De boodschappen worden altijd keurig bezorgd, en als er vragen over mijn lijst zijn dan wordt er over gebeld. Ik vind de Spar Kortgene zeer klantvriendelijk.

Prima bezorgservice

Prima bezorgservice

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service en op het beloofde tijdstip bezorgd.

Fijne en snelle levering

Zondag boodschappen besteld en maandag al in huis. Diepvries spul was vergeten, maar werd ook dezelfde dag nog gebracht. Vriendelijke medewerkers

Heerlijke broodjes! Vriendelijk personeel

Gewoon super

Vriendelijkheid.... mooi aanbod... schoon.... nooit lang wachten aan de kassa

Goed hoor!

We zijn tevreden over de service daar. Jammer dat onze bestelling niet meer leverbaar was maar de volgende keer beter zullen we maar denken.

Fijne winkel. Top service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel en goede service...

Spar Cupido ❤️

De website van Spar is wel verbeterd tov de eerdere keren dat ik er gebruik van maakte (3jaar geleden denk ik) maar ik heb me rotgezocht naar in mijn ogen simpele producten als crème fraiche en avocado. Spar Cupido op Terschelling heeft mijn vraag daarover adequaat beantwoord, helaas zag ik dat te laat en was het probleem al opgelost door de producten mee te nemen uit Amsterdam. De communicatie en de bezorging op Terschelling is mij een tien waard. De website tussen de 7 en de 8. Omdat deze wel verbeterd is.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk