Snelle service!

In het weekend op de dag zelf kunnen bestellen en ophalen. Top! Heel tevreden.

Snel en goed bezorgd.

Tip: bel/mail/app even als een product niet geleverd kan worden.

Prima service!!!

Altijd zeer behulpzaam en goede service

Perfecte levering!

Keurig op tijd geleverd!

Top service en enorm vriendelijk

Top service en enorm vriendelijk

Fijne bezorging

Fijne nette bezorging binnen de aangegeven tijd

Goede service!

Boodschappen online bestellen is heel makkelijk. Het wordt snel en gratis thuis bezorgd.

Elke week op tijd en goed geleverd door vriendelijke mensen, heel blij mee

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Correct en vriendelijk geholpen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goeie selectie boodschappen online en tijdige keurige bezorgservice. Ik ben dik tevreden.

leuke winkel met vriendelijke medewerkers een aanrader .

Vriendelijke medewerkers en heel behulpzaam een prachtige supermarkt met heel veel keuze en lekkere koffie en broodjes. Echt een aanrader

Tevreden over totale service

Goede bezorging. Altijd op tijd. Volledig.

Top service!

Altijd zo hulpvaardig, attent en vriendelijk!

Vlotte goede afhandeling

Voor het eerst online besteld en alles was oké

Prima Service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijn dat je zo goed en snel geholpen kunt worden als je niet naar buiten kan. Uitstekende service

Goeie service

Wordt als klant goed behandeld

Heelhoed

Mijn ervaring met spar Genderen fijne zaak en een geweldige thuisservice.

Jos en zijn vrouw en t personeel zijn supervriendelijk . Jos brengt als t nodig is de boodschappen tot in je keuken of auto . Het is altijd gezellig en ze hebben altijd een lach op hun gezicht . Super dus ..

fijne service

snelle duidelijke reactie bij vragen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Plezierige buurt-super, fijn personeel, alle artikelen die we nodig hebben

Heel plezierige buurt-supermarkt. Altijd open. Modern assortiment. Kan er alles krijgen wat we nodig hebben. Ook heel fijn: heerlijke vers belegde broodjes voor de (zaken)lunch.

Prima dorpswinkel

Altijd netjes, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideeën voor assortiment worden aangenomen. Gewoon een prima dorpswinkel

Klantvriendelijke en nette winkel

Bestelling is netjes verzameld, klantvriendelijk personeel. Top winkel!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Prima site, snelle bezorging en fijn om vertrouwen te krijgen. Super vriendelijk en behulpzaam en meedenkend

Is me goed bevallen

Netjes gebeld omdat er iets niet zeker was. Ook aangegeven dat sommige dingen niet waren. Super

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk