Snel, groot assortiment

Snelle levering met groot assortiment

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd vriendelijk als ze het brengen

spar blijham

de spar vernieuwd ziet goed uit

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd wordt er naar de klant geluisterd en worden ook producten die niet standaard in het schap liggen geregeld. Een echte dorpswinkel in de positieve zin van het woord. Fijn winkelen

Bezorging thuis werkt prima

Verkeerde producten, geen terugkoppeling

Helaas was bij mijn bestelling de verkeerde yoghurt geleverd (eentje die ik onsmakelijk vind). Een foutje kan gebeuren, natuurlijk, dus ik heb contact opgenomen met de winkel. Die zei dat de bezorger contact met mij zou opnemen zodra hij klaar was met het afleveren van de bestelling. Maar die heeft niets van zich laten horen. Ik vind het jammer, dit was mijn eerste bestelling, maar ik denk niet dat ik het ga herhalen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Men kan niet altijd leveren wat op de website staat

Assortiment beperkt en men informeert pas op de dag van levering dat men bepaalde bestelde items niet heeft

zeer slecht

had bestelling gedaan,kom ik erom hadden helft niet terwijl het toch op site van deze spar staat,de bestelling lag nog niet klaar,wisten geeneens wat ik besteld had,suikerbrood vergeten toch afgerekend kon ik weer terug.Nee bestellen heeft geen zin je rekent erop en dan heb je het nog niet.Vorig jaar ook een paar gehad zelfs met Kerst en ik dacht probeer het nog een keer maar nee niet meer

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Er was een product gewisseld maar werd smiddags al snel weer gebracht! Top

Ontevreden.

Ik had mijn boodschappen van te voren besteld omdat ik haast had en enkel snel kon passeren bij de supermarkt. De booschappen stonden niet klaar en ik heb uiteindelijk 10-15 minuten in de winkel staan wachten. Personeel was wel vriendelijk.

Keurig verzorgd

Top geregeld

Snel en netjes

I.v.m. zieken niet in de mogelijkheid boodschappen te doen. Spar Middelburg was de enige bezorgdienst die mij de volgende dag kon leveren. Dit alles keurig verzorgd en er werd ook van te voren aangegeven dat er een artikel niet bij zou zitten.

Hele positieve ervaring goede producten hele fatsoenlijke bezorger

vriendelijk personeel

Grote klantvriendelijkheid

Los van het uitstekende assortiment is munt ''onze Spar'in Bakhuizen uit in grote klantvriendelijkheid, laagdrempeligheid en betrokkenheid. Dat is nu eenmaal zo in kleinere gemeenschappen. en dat is fijn en vertrouwd. Sparman Edward Flapper en zijn medewerkers verdienen een heel grote pluim!

Prima service. Werd persoonlijk gebeld omdat een product niet leverbaar was. Makkelijke en snelle bezorgmomenten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd vriendelijke bezorgers een zeer groot pluspunt.

prima!!!!!

Fijne bestellings- site. Duidelijk. De bestelling wordt goed verzorgd en goed afgeleverd.

Goed bevallen

Voor het eerst boodschappen besteld bij Spar. Helaas was niet alles leverbaar, maar dat kan gebeuren. De boodschappen werden voor de afgesproken tijd afgeleverd door vriendelijke medewerkers. Ik vind het vooral fijn dat de levertijd zo snel is, dat vind je bij andere supermarkten niet.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service alleen jammer van minimale orderbedrag

Helemaal top alleen hadden wij eigenlijk niet voor 50 euro nodig maar ja quarantaine dus geen keuze. Lager bedrag met bezorgkosten zou opzich fijner zijn maar ik snap ook wel dat je niet voor ieder bedrag kunt gaan rijden. Ben blij dat jullie er zijn en dat het zo snel kon!☺️

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vriendelijk en behulpzaam personeel, schone winkel en goede thuisbezorgservice.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Uitstékend , vergezeld van hartelijke service en "ouderwets" fatsoen (is niks mee , tóch . . . )

Zie boven

heel erg prima !

Zo'n uitstekende service en ook zo aardig !

Geheel tevreden

Ik heb een heel goede ervaring met de bezorging van de boodschappen en als ik het weer nodig heb zal ik er zeker weer gebruik van willen maken.

Top service!

Een hele fijne en makkelijke manier om je boodschappen online te bestellen. Door de klantvriendelijke bezorger netjes thuis bezorgd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk