Geweldige service

Aantal weken geleden rond de 70 belegde broodjes besteld bij de spar in enschede. Super lekker en allemaal netjes belegd en verpakt! Iedereen was zeer tevreden!

Super service

Super service, snel en correct

Zeer tevreden Groet Robert.

Goed geregeld

Goede service!!

Snelle en goede service. Afspraken worden nagekomen en vriendelijk personeel!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De bezorging op zich was prima. Groenten bleken aan beginnende bederving onderhevig. Zie onder

Bij de geleverde groenten zat een rotte plek op een paprika. Idem op 2 paksoystruiken. Ik vind dat hierop bij het inpakken goed naar gekeken zou moeten worden.

Super service

Ze weten wie hun klanten zijn en dat is heel fijn

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima winkel in Achterveld.

Heel goede services, zo wel in de winkel als bij het bezorgen.

Snelle en correcte bezorging

Door Covid 19 geïsoleerd bestelde ik voor de eerste maal mijn boodschappen online. De afhandeling en bezorging van de bestelling was een aangename verrassing.

Het is altijd goed

De ervaring is goeď.

Prima.!!

Netjes en op tijd bezorgd ,niet aan toe te voegen.

Geweldig !!!!!

De service is geweldig ! Ik ben een zeer tevreden klant ! Top winkel spar Noordscheschut !

Prima geregeld

Online bestellen, en word altijd op tijd volgens afspraak geleverd Het is jammer afscheid te nemen van deze service die we hebben gehad Spar Opperdoes Wij wensen de familie Van der Werk heel veel succes met hun andere baan.

Snelle en klantvriendelijke service

Snelle en klantvriendelijke service

Service gericht

Product besteld maar werd niet geleverd

Ik heb online Jan verse pizzadeegbol besteld. Mail gekregen als bevestiging, naar de desbetreffende winkel gegaan, eenmaal daar wist de verkoper van niets en was het artikel niet eens in de winkel beschikbaar. Heel slecht geregeld vanuit de kant van de website

Geweldige winkel

Super schone winkel met zeer hulpvaardige aardige mensen. Goed assortiment. Alles wat er niet is kunnen ze bestellen. Fantastische online service en thuisbezorging.

top!!

Klant vriendelijk en behulpzaam ,zall hier ook zeker vaker gebruik van maken mev j.bakker

Fijne producten en altijd behulpzaam.

Helemaal goed!

Keurig netjes afgeleverd Nog telefonisch kontakt gehad

Goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd alles vers.

Wordt op tijd bezorgd. Goed assortiment en vriendelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Hele snelle service en goede producten!

Toen we niet naar buiten mochten door mogelijke Corona-besmettingen was het heel fijn dat we door de Spar de volgende dag al onze boodschappen konden laten bezorgen. Heerlijk om alle spullen in huis te hebben!

Super goede service

Spar kroeze in zwartemeer is super. Goede service en zeer klantvriendelijk personeel en bedrijfsleider.

Leuke en gezellige winkel

Leuke en gezellige winkel en erg vriendelijk personeel.

Leuke winkel

Leuke winkel met leuk personeel. Behulpzaam en netjes.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk