U kunt altijd nog dingen verbeteren.

Onze ervaring v,d afgelopen keren waren goed. Als er wat was vergeten, kwam u het zelf nog brengen u laat uw gezicht zien als chef/ baas zijnde en dat kunnen we zeker waarderen. Tip; zorg dat de kwetsbare producten boven op liggen en kijk goed naar de datum. Voor de rest ga zo door en probeer qua prijs het zelfde over één te komen als de Aldi/ Jumbo/ AH.... U / jullie zijn goed bezig.

Prima service, goede producten

Prima service en goede producten tegen betaalbare prijzen

Fijne winkel

Fijne winkel in Arum met erg vriendelijke mensen.

Nu besteld over 5 minuten in huis!

Die dag werd er eigenlijk niet geleverd. Maar ze leverden toch. En ook nog eens heel vlug Echt een superspar!

Snel, flexibel en vriendelijk

Prettig dat de spullen snel geleverd kunnen worden. Als iets niet voorradig zoeken ze een alternatief. De lijntjes zijn kort als er vragen zijn (er wordt gewoon even gebeld en meteen geregeld)

Heerlijk brood, aardig personeel

Goede producten, fijn personeel, ook de bezorgers niet te vergeten!

Was perfecr

De bestelde artikelenqerden allemaal geleverd netjes verpak. De bezorger heeft de boodschappen op eeb veilige manier de boodschappen afgegeven.. En ik was blij met mijn boodschappen ,alles in huis op een correcte, vlotte en veilige manier.

Kompleet aanbod

Super complete winkel

Good service

Op tijd geleverd.

Geweldige Service! Vriendelijk personeel!

Ontzettend snelle bezorging, daarnaast was het bezorgpersoneel erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel en vlot geholpen

Online wat besteld. In de ochtend besteld en begin vd avond kon ik het ophalen! Afhandeling ging vlot!

Gemak dient de mens

Ideaal om, als je tijd hebt, van tevoren een bestelling op te geven en de boodschappen mee te nemen als je naar huis gaat vanuit kantoor. I.v.m. Corona ben ik niet veel op kantoor en zoals ik al aangeef komt het er nogal eens niet van om vooraf een lijstje te maken met de benodigde boodschappen. Maar alles wat ik bestel is aanwezig en als iets er niet is word je gebeld. Ik heb niets te klagen.

Klantvriendelijk

Verzorgde winkel, fijn personeel, voldoende keuzes

alles was goed geregeld

Spar in Emst,top!

Eerste keer online besteld,na telefonische contact wat vriendelijk en behulpzaam was een toevoeging gedaan.boodschappen gebracht door vriendelijke bezorger, helemaal top r spar in Emst

uitstekende service

heb boodschappen laten bezorgen. keurig verzorgt.

Snelle service.

Beter dan Jumbo &AH. Vanaf 50 euro geen bezorgkosten. Veel bezorg momenten op korte termijn.

heel goed

ik heb gebruik gemaakt van de bezorgservice toen ik ziek was en dat was prima als de corona doorzet bestel ik vast weer wel maar zo lang het mogelijk is doe ik liever zelf mijn boodschappen in de winkel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heb er toen vanwege persoonlijke omstandigheden gebruik van gemaakt. Gelukkig kan ik het op dit moment zelf. Mocht het weer nodig zijn zal ik er zeker weer gebruik van maken.

houwe zo

Waarom zou ik tip's geven aan iets wat al goed gaat?

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles netjes voor elkaar!

Groente zag er goed uit. Alle boodschappen geleverd. Goede service.

Super, fijn dat de boodschappen zo snel bezorgd konden worden tijdens onze ziekte

Fijn dat het zo snel bezorgd werd

Kan veel beter!!

Maaltijden besteld, op de website staat dat je moet betalen aan de deur met pin. Hoop gehannes aan de deur. Met Corona niet slim!!! Bezorger zegt dat t ook op de website kan. Weer geprobeerd, maar kan echt niet betalen via de site. Vervolgens wil ik weer maaltijden bestellen, ligt de site eruit!! Maaltijden zijn nagenoeg allemaal met aardappelen….

zeer persoonlijke benadering

Alle medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Mooi compleet assortiment

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel voor al mijn dagelijkse boodschappen

Prettige winkel in mijn buurt waar ik alles weet te vinden met vriendelijk personeel.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk