Lage leveringskosten, goede service.

Voor de eerste keer besteld. Is prima bevallen. De prijzen liggen wat hoger dan bij bv. De Plus. De service en het contact met de eigenaren is prettig en persoonlijk. Onze verbouwde Spar is een aanwinst voor ons dorp.

Altijd correct enik voel me daar thuis

goed te doen

Site overzichtelijk je krijgt ook geen artikelen die kort aan de datum zijn. En je ontvangt ook de artikelen die je besteld. Ben er erg blij mee.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ivm Corona voor het eerst boodschappen besteld bij Spar. Vlotte levering en vriendelijke bezorger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

uitstekende bezorgservice en vriendelijke bezorgers

Zelf bestel ik altijd online, lekker makkelijk, de bezorging en uitvoering is prima te noemen, altijd vriendelijke bezorgers.

Compleet en goed verzorgd

goed, niets op aan te merken

niets te wensen

tevreden

ik ben tevreden

ik ben tevreden

Snelle goede service en levering

Levering op afgesproken tijd en als je iets niet vind schrijf je het bij opmerkingen of je geeft een belletje en als ze kunnen word het voor je geregeld

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

ik kreeg 's morgens een mail dat de appelflappen afgebakken werden, ze lagen netjes klaar!

Prima.

Mooie aanbiedingen vriendelijk personeel goede bezorging.

Uitstekende service

Zoals voorgaande jaren gaat het online bestellen goed, dat het dan in het gehuurde huisje wordt neergezet, de dag erna betaald kan worden en dan nog een bestelling in de winkel op korte termijn kan afgeleverd worden is helemaal geweldig!

dienstig

In moeilijke tijden altijd bereid te bezorgen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Wij liggen allebei behoorlijk ziek thuis, en kunnen geen boodschappen doen. Wat zijn we dankbaar dat we bij de Spar zo gemakkelijk, en snel toch eten en drinken kunnen bestellen. Heel fijn en netjes allemaal!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer tevreden met de SPAR in mijn buurt

Snel geleverd, en even terugbelcontact omdat er iets niet volledig was van de aanbieding en werd er gelijk een alternatief geboden. Erg fijn.

snelle service

best

Bestelling niet gelukt

Had 2 producten online besteld, maar medewerkers wisten van niks en alles moest nog gepakt worden. Duurde lang

Goed verzorgd

Vriendelijk personeel!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede producten en nette winkel.

Altijd netjes, goede producten en assortiment. Aardig peesoneel en eigenaren.

uitstekend

2 x in de week keurig bezorgd met een lach tot in de keuken.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer tevreden over de hulp van alle medewerkers

Was in de lockdown periode zeer verrast door de snelle mogelijkheid om de wekelijkse boodschappen thuis te bezorgen. Ook in de winkel een gezellige en vriendelijke sfeer. Alle lof voor iedereen. Blijf zeker klant.

Zeer goede, snelle service

Veel mogelijkheden/keus en vlotte levering

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk