heel tevreden

heel lang zijn de boodschappen thuis bezorgd door corona

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

We hebben dit 1 keer gedaan omdat Ina getest was voor corona en nog geen uitslag hadden

Het bezorgen was perfect

Super! Geen klachten

Ga zo door!!

super

prima producten en een hele goede service

Prima verzorging van artikelen als bezorging

Spar, voor mij als heel lang bekend en positieve ervaringen. Nu het nodig is meer te laten bezorgen kies ik na wat try outs voor Spar. Bestellen is gemakkelijk, al is de bestel lijst soms wat moeilijk, Bezorging heel vriendelijk met alle hulp die nodig is en binnen de mogelijkheden en afspraken liggen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

prima service en klantgerichte vriendelijkheid

wordt adequaat altijd gereageerd goed op dat a gelet en uiterst vriendelijk en bekwaam is er iets niet vaak even een belletje Ben voor 100% tevreden Er is wel een andere naam nu Armand de Jaeger want eduard is overleden

Netjes.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Op Het afgesproken tijdstip komt de bezorgservice

Top winkel

Top service en vriendelijke medewerkers

Persoonlijk contact!

Persoonlijke service ondanks dat het om een online bestelling ging. Fijn!

Meer dan prima

Op afstand alles besteld voor onze vakantie in Hoenderloo en alles klopte.

goede bezorging...vriendelijk personeel

altijd attent

prima service

Ik heb goed contact met de winkel

Top...

Goede service....

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd de beste service en leukste contact

Niets dan lof voor Jeffrey & zijn team

te duur

de is al duur maar het bezorgen slaat nergens op € 4,95 voor hier op het dorp is te gek. Zou gewoon gratis moeten zijn. en zeker voor oudere mensen

gewoon goed

de web site kan duidelijker

Perfeckt

Het bestellen ging makkelijk en de bezorging was netjes, ook dat ze achterom kwamen. Kan niet anders zeggen PERFECKT

Geweldige Zaak.

Fijne mensen. Zeer behulpzaam. Vooral voor invalide. Kan deze zaak zeer aanbevelen.

Gewoon super goed

Prima bezorging

Alle weken dat hier de boodschappen werden bezorgd was het goed.

Prima goede service

Klantvriendelijk en konen afspraken na

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Weinig artikelen op de site en wel in de winkel

Hierdoor wordt het zeer moeilijk juiste keuzes te maken Blijkt een slechte communicatie tussen winkel en spar hoofdkantoor qua onderhoud

zeer goed

Bijna perfekt, soms een beetje duur, maar daar staat kwaliteit van bijv. verse groente/fruit/maaltijden tegenover; dat tref je wel eens anders aan ;-)! Bezorgservice perfekt: zelfs hulp bij het binnen afleveren. Soms overleg als iets er niet is: dat bevalt altijd, maar kan wellicht niet altijd : je moet er als medewerker maar de tijd voor hebben, en bovendien: neem ik als klant de telefoon wel aan op dat moment?

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk