Alles keurig bezorgd

Gaat zo door ik doe nu weer zelf de boodschapen maar als het nodig is laat ik het weer bezorgen maar ik gaook graag bij jullie naar dewinkel

Super buurtwinkel

Onze verstandelijk beperkte zoon heeft er een geweldige werkplek. Beter kan hij het niet krijgen! Pluim voor Jan, Henriëtte en de anderen.

Was te laat met bestellen maar boodschappen toch binnen 2 uur bezorgd

Goed geregeld

Aardige bezorger, goede spullen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Accuraat, altijd op afgesproken tijd, goed assortiment.

Hele goede ervaring

Ondanks dat het niet in de regio van de bezorging valt heeft men toch mijn bestelling bezorgd. Dat vind ik klasse

Vriendelijke personeel in de winkels en bij bezorging

OK!

redelijk goed

vriendelijke bezorger. alleen de roomboteramandelstaaf was niet goed afgebakken, het deeg was nog rauw.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prettige winkel, schoon, goed assortiment, brede paden en behulpzaam personeel.

Zie boven

Teleurstellend

Voor het eerst besteld, op vrijdag 15 oktober, ik kon het vanaf 18.00 uur al ophalen maar ik dacht: voor de zekerheid doe ik zaterdag tussen 10.00 - 12.00 uur, maar helaas, niet geleverd. Erg vervelend omdat ik er speciaal voor naar Woubrugge ben gereden.....

Super tevreden over Spar Dongen

Ik ben echt erg tevreden over de Spar in Dongen. Ik bestel online. De boodschappen komen altijd op dezelfde tijd (zelfs als ik die tijd niet aangeef in het bezorgschema). Als een artikel er niet is, krijg ik een vervangend artikel geleverd. De prijs wordt dan aangepast. Als ik dan onder de 50 euro zit, hoef ik de bezorgkosten niet te betalen. René Claassen is altijd via mail of telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Hij is er echt voor de klant, is mijn ervaring!

Service service service

Onze Spar in Zwartemeer denkt goed met ons als vereniging mee en levert netjes in onze hal. Iets niet voorradig dan krijgen we een upgrade, gewoon een SUPERmarkt!!

Vriendelijk, behulpzaam en een mooie winkel

We werden erg vriendelijk en behulpzaam ontvangen. De boodschappen stond al voor ons klaar. Goede service en een mooie winkel. Alles als erg positief ervaren.

goede service.

erg handig als je op de fiets op terschelling bent en ze de grote boodschappen komen brengen bij je vakantie verblijf. èèn minpuntje, ze hadden de verkeerde M&M's geleverd.

Heeel leuke peroneel

Zeer tevreden altijd op tijd bezorgt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Jammer dat er niet alles van de folder was

Positief

Zijn heel blij nu we aan huis gekluisterd zijn door corona de boodschappen online kunnen bestellen en worden thuis bezorgd. Als het product niet op voorraad is overleggen we even voor een alternatief. Prima geregeld.!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer vriendelijke mensen en zeer correct. Vlotte levering

Spar Terschelling zeer klant gericht is mijn ervaring

Dik tevreden en tuurlijk soms mis ik een artikel, maar dan zoek ik een alternatief

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snel, op tijd en vriendelijk! Enige minpunt is dat fruit en groenten niet altijd vers zijn, maar met een kleinere super kan dat ook niet. Fijn dat we in dit dorp deze winkel hebben!,

Prima service.

Voor het eerst bij Spar Dokkum boodschappen besteld. Ik ben heel tevreden.

Prima levering

Alles goed in orde

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

mijn ervaring tot nu toe goed alleen nou al 2 keer gebeurd vervangend artikel of helmaal artikel nie

zou het prettig vinden als ze artikel niet hebben ze me even bellen en overleggen wat we dan doen, artikel laten vervallen of akkoord gaan met artikel wat zij er bij willen doen

Snelle bezorging, correcte levering,

Super aardige geweldige service

Vriendelijk Meedenkend Aardig Service Alles en meer wat je kan wensen Wij komen uit het gooi Waar dit allemaal ver te zoeken is

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk