onze boodschappen stonden weer netjes klaar!

onze boodschappen besteld via internet stonden zoals afgesproken netsjes klaar. vriendelijke winkel en de op prijzen zijn niet veel afwijkens van grotere winkelketens. fam de Groot (Waarland)

Top!!

Heel fijne prettige winkel!

Makkelijk, vlot en duidelijk

Leuke wijnaanbieding maar de winkelvoorraad was zo goed als op. Geen probleem, gewoon voor dezelfde prijs werd deze voor me besteld en twee dagen later bericht dat het binnen was gekomen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super blij met een spar in mijn dorp!

Ik ervaar de Spar in mijn dorp als een ware zegening. Spar Bolleman is 365 dagen per jaar open met geruime openingstijden. Hier kun je als gezin alleen maar van genieten en trots op zijn! Wat ik persoonlijk ook leuk vind is dat er veel jeugd uit ons dorp voorzien worden met een bijbaantje.

goede accurate sevice en vriendelijke mensen

Mijn bestelling op tijd en op het juiste adres geleverd. prima service

Zowel voor bezorging en in de winkel, goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Hele goede bezorgservice. behulpzaam en vriendelijk. Wanneer een product niet op voorraad is altijd een telefoontje voor eventueel een vervangend product. Ook in de winkel zeer behulpzaam en vriendelijk persoonlijk contact.

Geen moeite teveel

Geweldige service, ze bezorgen tot in mijn diepvries, ook als niet thuis ben. De webshop vind ik minder, sommige producten verdwijnen zomaar (zuurkool is een tijdje weggeweest), sommige producten staan er niet op terwijl ze wel in de winkel liggen (stuk kaas oud Sparwoudse, jong belegen staat er dan weer wel op).

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima winkel, tijdige bezorging.

Ik ben heel tevreden over de winkel in Exloo, alles wordt op tijd bezorgd en wat ik niet kan vinden op de site, wordt toch door de winkel geregeld.

Goede service en hele nette bezorging door de baas zelf .

Goede service.

Goede service. Netjes en op tijd afgeleverd!

Niet gekregen

De medewerkster wist niks van mijn bestelling en ik ben gevraagd om later terug te komen. Ik heb de winkel gemaild met de vraag of de bestelling er wel goed door is gekomen, maar heb geen reactie gehad.

Topwinkel.

Vriendelijke personeel,behulpzaam,voor tips staan ze open....he voelt je welkom in de winkel en echt thuis.

Geweldige service.

De bezorgservice werkt heel goed,netjes op tijd en altijd vriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bezorgen is altijd goed geregeld.

super supermarkt

Fijne winkel met vriendelijk personeel. ik kom er graag.

Goede,betrouwbare,vriendelijke service.

Door ziekte kan ik zelf geen boodschappen doen. Het is fijn dat het zo kan bij de Spar. Er wordt gebeld als iets niet leverbaar is om over vervanging te overleggen en als je zelf wat bent vergeten kun je altijd nog even bellen om het toe te voegen aan de bestelling.

Byzonder tevreden

Dat je bij mij bezorg

Dat u bij mijn bezorg zou ik super blij mee zijn

Perfect geholpen

Bestelling mooi oprijd klaar. Brood was heerlijk.

Super Spar Service

Bestelling online geplaatst, boodschappen zijn netjes in het huisje bezorgd.

Geweldige service

Vriendelijk personeel, prima service en assortiment

Goede service ruim assortiment

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mooi op tijd en correct bezorgd. Heerlijke belegde lunchbroodjes!

Omdat ik een voetoperatie had gehad en visite kreeg rond lunchtijd, heb ik belegde broodjes en sap besteld. Het werd keurig op tijd bezorgd, alles was goed verzorgd en heerlijke broodjes! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Superfijne winkel altijd de klant voorop

Echt fantastisch als ik op de valreep vraag of het thuisbezorgd kan worden ze daar altijd een mouw aanpassen om dat voor elkaar te krijgen

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk