Ik ben dik tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bezorging is keurig op tijd

Door een val 4 juli j.l. heb ik mijn bovenbeen gebroken en ben geopereerd en daarna naar een revalidatiehotel . Heb dus een tijd geen gebruik kunnen maken van deze dienst.

Super geregeld

Vakantie boodschappen besteld en keurig afgeleverd oo vakantie adres. Goeie service, helemaal top!!

Het is niet bezorgd

Bestelling is nooit aangekomen.

Bij aankomst in het huisje, stond alles al klaar. Helemaal super.

Snelle levering zoals afgesproken

Dik in orde

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed duidelijk en snel contact. Prima levering

Uitstekende service

Ik vind het ideaal dat ik mijn boodschappen thuis kan laten bezorgen, de service is perfect, als er iets niet is word je gebeld met een alternatief en vergeet je iets dan is bellen geen enkel probleem, fruit had iets meer/anders mogen zijn maar ook ik heb daar geen probleem mee, dat haal ik gezellig op de markt dan, maar ook altijd een vriendelijk gezicht aan de deur dus ook een pluim voor de bezorg meneer!!!.,

Mooie producten, volgens afspraak geleverd!

Superfijn om de boodschappen op je vakantie adres te ontvangen! :-) Klein verbeterpunt: Kwetsbare broodjes bovenin de doos leggen i.p.v. onderin onder de andere producten.

Goed en snel

Alleen de fruitafdeling is zwak, maar wel begrijpelijk voor een kleine zaak.

klantvriendelijk

meedenkend en geen problemen met het wisselen van producten.

Alles stond klaar netjes thuis bezorgd

Super servicegericht

Ondanks dat de bezorgdienst op vrijdag gesloten was tóch de boodschappen bezorgd bij de boot, fantastisch!!

gebruiksvriendelijke site- correcte levering aan huis

via de spar website is het makkelijk bestellen.. eenmaal besteld worden de boodschappen volgens afspraak - tijdid- thuis afgeleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen keurig op tijd bezorgd op ons vakantie adres

Dik tevreden !!!!

We zijn op vakantie resort Arcen, begon een beetje teleurstellend omdat ons huisje nog niet schoongemaakt was. Maar de Spar uit Arcen leverde keurig en netjes op tijd, dus dat was zo als het hoort. Zeer tevreden snel en correct geleverd.

Fijne service

Bestellen/afhalen

Besteld, maar te laat door file. Winkel eigenlijk al dicht, toch nog binnengelaten, perfect!

Gezellige winkel

Prima winkel alleen de groenten kan beter

Alles goed....

Nette bezorging.....Hartelijke dank daar voor..

zeer tevreden

aanbevelen ja zeker

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Was super. Goede service tijdens de corona tijd.

goede ervaring

maaltijden zijn goed en worden op tijd geleverd

Lekkere versproducten, goede service

Dichtbij, je kunt er alles halen wat je nodig hebt, behulpzaam personeel

netjes en op tijd.

Mijn bestelling werd keurig op tijd en compleet bezorgd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk