Uitstekende en snelle bezorgservice!

Super servicegericht

Heel nette medewerkers

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

het bestellen van de boodschappen en de bezorging is prima gegaan

na het bestellen kon ik telefonisch nog een aantal artikelen toevoegen en veranderen. de bezorgtijd was slechts iets later dan aangegeven. prima service.

Goede service en klantvriendelijk personeel

De Spar in Nieuwe-Tonge is een hele plezierige winkel met goede service, goede producten en klantvriendelijk personeel. Fijn dat er al een redelijk aanbod is aan biologische producten. Van mij mag dat nog meer zijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Service was heel goed, kon niet beter!!

Heel erg goed

Uitstekende service.

Vriendelijke mensen en zeer bereidwillig!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Makkelijk, ruime keuze, fruit valt tegen

Makkelijk kiezen op de site. Voldoende keuze. Echter waren een aantal stukken fruit beschimmeld helaas.

Prima geregeld.

Prima geregeld, vriendelijk geholpen, website oke, alleen heb ik de Leerdammerkaas gemist op de site.

Goede site, makkelijk en goede kwaliteit.

Altijd goede kwaliteit en vers. Nette en vriendelijke bezorging volgens afspraak. Goede kwaliteit- prijsverhoging.

Super service

Van te voren werden we nog gebeld of we in het vakantie huis waren. Ik had nog een mail gestuurd met boodschappen die er nog bij moesten ook dat is goed verwerkt! Snelle vriendelijke bezorging.

De beste service en bezorging!!

Prima.

Niets negatiefs.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Koude drankjes en ijsjes in het huisje klaargezet voor aankomst!

Aardig en behulpzaam

Super boodschappen bezorgd!

Wat een goede service van spar. Ik heb online boodschappen gedaan voor de vakantie. Precies op tijd bezorgd aan het vakantiehuis. Top!!

Boodschappen besteld op onze vakantie. Werd mooi op tijd bezorgd en gebeld ivm artikelen die er niet waren. Allemaal prima geregeld.

Goede kwaliteit en service

Super winkel

Mooie, schone, nette winkel. Goede vers producten en leuk personeel!

Tevreden alleen jammer dat de kersen al bedorven waren

Altijd netjes en op tijd

Altijd netjes en op tijd , en vriendelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik heb boodschappen laten bezorgen op Ameland. Super!

Goede service, vriendelijke bezorgers, prima produkten

Nadat in verleden eenmaal klacht heb doorgegeven , teveel groenten met een korte houdbaarheids datum, tot alle tevredenheid opgelost.

Geweldige geholpen tijdens corona als nog BEDANKT

Bedankt!!!

Goed geregeld

Niet alles was precies volgens mijn bestelling. Verder prima

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede kwaliteit producten, prima service en vooral vriendelijk en klantgericht personeel

Een prima service van een kwaliteitswinkel waar de prijs misschien iets hoger ligt, maar daar krijg je ook goede service en een vriendelijk gezicht voor terug. Ik kom altijd met plezier naar de winkel.

Goede service en denkt mee

Als ze iets niet op voorraad hebben, dan nemen ze een alternatief mee. Mocht ik deze niet wensen, halen ze het bedrag gewoon van de bon af. Goede service!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk