Super service

Mijn Spar in Nieuwe-Tonge geef ik een 10 voor service en vriendelijkheid. Wekelijks bestel ik er de boodschappen voor mezelf en mijn moeder. Ik word gebeld als er een product niet is, zodat ze evt iets anders kunnen regelen. Ik ben een tevreden klant.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor een eerste keer was t prima

Wel een paar opmerkingen: de bananen waren helaas al helemaal bruin door de kou en de aardbeien waren geplet doordat er 4 pakken koffiemelk opgelegd waren.. dat is jammer, hopelijk volgende keer beter hoop ik!

Vriendelijke service

Enige minpunt is, dat de site niet helemaal compleet is. Ik denk dat er meer keuze is dan dat er op de site staat. Dit is verwarrend.

Zeer hoge service en verse lokale producten

Uitstekend, vers, bezorgd aan huis en fijne samenwerking als ondernemers. Zeer klantgericht, denken met je mee, voegen producten toe aan het assortiment als er iets ontbreekt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service,bizonder klantvriendelijk,belangstellend en betrokken ten tijde van quarantaine/corona

Ook in de winkel is het personeel uiterst beleefd,respectvol,behulpzaam

Goede service, late bezorging

Ik kon mijn bestelling tussendoor nog wel wijzigen, positief punt! Bezorging zou tussen 10 en 12 zijn dat werd uiteindelijk 12:45 , negatief punt

Super goede service. Boodschappen goed bezorgd bij ons vakantiehuisje en zelfs vooraf laten weten dat producten niet op voorraad hadden en wat voor vervanging er mogelijk was. Top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zowel in de winkel als bij het boodschappen afhalen

Goede service!

Alles netjes op tijd en goede service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles geleverd volgens afspraak!

Spullen geleverd in vakantiewoning op recreatiepark de Leistert, bij aankomst stonden de boodschappen al in het huis en de koelkast. Ook de bestelde bbq pakketten keurig volgens afspraak geregeld, vriendelijk personeel

Goede winkel/assortiment

Graag nog meer biologische artikelen

perfect

gewoon/ gezellig . huiselijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bestelling keurig verzorgd. Top! Dank jullie wel.

zeer goed

het is goed verzorgd en vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam,

Goede service en zeer klantvriendelijk

Fijne buurtsuper, met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Vriendelijke medewerkers en goede service. Ook online bestellen en thuis bezorging mogelijk!

Alle bestelde boodschappen voor onze vakantie stonden netjes klaar. Afrekenen en inladen !!

Fijne winkel

Vriendelijk personeel, een tip is dat in Veldhoven de winkel geen bezorging deed in Eindhoven omdat in Eindhoven het artikel niet verkrijgbaar was. Is het jammer dat niet kon.

Favoriete winkel van mij

Als er een fout wordt gemaakt wordt het direct verbeterd. Ik heb geen meldingen om te verbeteren ik ben er supper blij mee en het blijft mijn favoriete winkel !!

Super handig zo boodschappen bestellen. Fijn dat ook de aanvullende info wordt gelezen.

Goede service!

Besteld voor op vakantie, alles geleverd en erg op tijd zodat we niet lang moesten wachten, Vriendelijke bezorger, top!

Goede ervaringen.

Er wordt naar je geluisterd en word goed geholpen.

Vriendelijk, behulpzaam en de producten zijn van goede kwaliteit

Kun niet goedkoop kopen

Je kunt niet goedkope drank kopen,van rond80 cent bijvoorbeeld cola, niet bij de deur pinnen,moeilijk moeilijk,dus dit doe ik nooit meer!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk