Goede producten en service,vriendelijke mensen

Altijd vriendelijke mensen en goede kwaliteit

super winkel

Je wordt heel fijn geholpen en ze hebben super veel produchten echt top winkel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het was fantastisch de bezorging

Het was iedere keer weer goed verzorgd ik was heel tevreden het kon niet beter zelf kon ik er jammer genoeg niet ik was in ieder geval zeer tevreden ik beveel het iedereen aan nog bedankt daarvoor

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

misschien nog es bestellen.

niet alles wat ik had besteld is geleverd. winkel bood wel alternatief. kwam omdat de auto er nog niet was. maar had toch 2 dagen vantevoren besteld.

Gewoon goed

Netjes, geen gedoe met statiegeldkratten maar boodschappen gewoon in een doos. Niet vooraf betalen maar thuis met pin. Vriendelijk.

Alles perfect bezorgd!!!!

Alles perfect bezorgd Keurig op tijd, giede service en alles compleet. Top!

Website kan makkelijker

Omdat in ons klein dorpje we een geweldige spar eigenaar hebben bestel ik altijd bij de spar. De webshop zou wel wat makkelijker kunnen worden gemaakt. Producten soms lastig te vinden. Soms ook wat langzaam. Maar service altijd geweldig!

Prima supermarkt in Hummelo

Prima service, klantvriendelijk en prettige en vriendelijke boodschappen bezorger.

Alles prima

De saté ajam van le chef is de beste van heel nederland.incl restaurant kan er niet aan tippen

goede bezorging

vriendelijke mensen,

Vriendelijk personeel

Mooie winkel. Vriendelijk personeel

Fijne bezorging.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bij mij wordt altijd alles prima en perfect gebracht. Als ze iets niet hebben wordt er altijd na telefonisch overleg besloten of er in een andere product bezorgd mag worden.

Goede service snelle levering

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het was een nieuwe ervaring om boodschappen te doen.

De site van Spar was heel overzichtelijk. Je kan bestellen wat je wilt en je vinkt het aan. Het is net alsof je in de winkel rondloopt. Kun je het niet vinden, dan pak je de site nr 2 enz. Dit kun je doen met groenten en fruit, brood, vleeswaren, vlees en vis, kaas en alles wat Spar in het assortiment heeft. Aan het eind wanneer je je bestelling hebt voltooid, dan geef je aan wanneer je de boodschappen bezorgd wilt hebben. Dit wordt dan in de aangegeven tijd ,b.v. tussen 10 en 12 uur bezorgd. Het is steeds naar wens gegaan en keurig afgehandeld.

Perfecte service.

Spar Wijk aan Zee: geweldige service, vriendelijke en deskundige mensen. Heel erg tevreden!

Goede en vriendelijke service

De bezorging is altijd op tijd, nabestellen is geen probleem. De service is goed! Het personeel is vriendelijk niet alleen naar de medewerkers van de kinderopvang maar ook naar de kinderen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Uitgebreid assortiment, super vriendelijk personeel!

Een hele steun en toeverlaat!

Gedurende de gehele corona periode verzamelen zij onze boodschappen en brengen zij dit naar 1 verzamelpunt in het dorp, waar wij (chronisch longpatient) het zonder een winkel in te hoeven gaan, kunnen ophalen!

Heel behulpzaam en vriendelijk

Altijd op tijd en heel vriendelijk De enige opmerking die ik wil maken dat er soms wel eens bij de bestelling wat mis gaat ik noem dat de menselijk fout en het vervelende is dat je dan toch nog naar de winkel moet maar daar werd altijd alles goed afgehandeld

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De ideale manier om boodschappen te doen

Een eenvoudige en snelle manier om je boodschappen te bestellen en bepalen wanneer je ze wilt ontvangen

Zeer klantvriendelijk allemaal!

Na een lange periode van ziek zijn weer voor het eerst in de nieuwe winkel geweest, wat ziet dat er mooi uit! Zeer ruim, zeker met rolstoel was het geen enkel probleem en werd aan alle kanten geholpen, ook door de klanten in de winkel. Overzichtelijk, goed ingedeeld door van de ochtend naar de avond te gaan ofwel van warm broodje tot lekkere borrel. Het is een stukje rijden maar een bezoek zeer waard en jullie zullen mij snel weer zien.

Bezorging is uitstekend

Met online bestellen gaat het altijd makkelijk en eenvoudig, en wordt altijd netjes op tijd bezorgt als ik boodschappen online wil bestellen. Gewoon goede service en klantvriendelijk.

Goede supermarkt klantvriendelijk

Altijd super voor elkaar zeer tevreden.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk