Fijne buurtwinkel

Een fijne winkel met heel vriendelijk personeel. Leuke aanbiedingen en makkelijk dichtbij. Postagentschap is ook heel fijn en makkelijk. De boodschappen laten bezorgen gaat ook prima! Verse producten en diepvries producten worden keurig bezorgd. Echt een aanrader.

toppie

heel makkelijk ruim assortiment, en het wordt netjes thuisgebracht en over de bezorgkosten ben ik tevreden

Buitengewoon tevreden

Gemakkelijk online bestellen Prettig contact Bestelling op tijd geleverd door vriendelijke medewerker Dus: buitengewoon tevreden!

Super goede service

In 1 woord: heel goed!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige service,vriendelijk,snel en aardig personeel.

Een zeer goed meedenkende personeel.

Zekers zeer positieve ervaringen

Slechte bestelsite!

De Spar organisatie heeft een erg slecht bijgehouden bestelsite! Er deugd niet veel van. Allerlei artikelen die wel beschikbaar zijn staan er niet op! Het hele jaar 2020 bleven kerst- en paasartikelen er gewoon opstaan. Er staat van alles niet op. Werk het eens goed bij! De lokale Spar winkel heeft hier geen invloed op. Hardwerkende ondernemers worden hier door geschaad!

gewoon een top service

ik ben dik tevreden.

Vriendelijke medewerkers

Na veel gedoe met een account aanmaken werd mijn bestelling door een vriendelijke en behulpzame medewerker geleverd!

Zeer tevreden!!!!!!!

Een heel tevreden klant,Spar heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel,met fijne medewerkers en bezorgers!!!!!

Op tijd en compleet!

Wat een service op Terschelling. Alles bezorgd bij ons vakantiehuis. Zo fijn!

Iets te weinig assortiment

Ik vindt het Online bestellen niet zo eenvoudig. De vaste boodschappen die ik iedere week bestel laat die elke week op de bestellijst staan zodat ik die alleen maar hoef aan te klikken

Uitstekende service

Geen minpunten, alles positief

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super vriendelijk en attent!!

Een medewerker telefonisch gesproken. Situatie voorgelegd en zonder enig probleem kon ik via de website mijn winkelwagen vullen. De website is zeer overzichtelijk. De bestelling is keurig afgeleverd met een bericht voor de ontvanger. Op de dag van afleveren heb ik een tikkie ontvangen en die als zodanig betaald. Zeker voor herhaling vatbaar. 10 (van 10) punten en een extra bonus.....

Goed en snel service

Een hele goede service

Vriendelijke leiding en bereidwillige medewerker kassa

Beetje raar

Ik woon zo´n 3 straten verder van deze spar en ik kan het niet thuis laten bezorgen? Beetje vreemde actie, bied de service dan gewoon niet aan.

Top!!!

Fijne service. Vriendelijk. Houdt rekening met de klant. Kortom zeer tevreden!!!

Betrouwbare winkel

Bestelling vaak andere dag al in huis Je kan tijdvakken selecteren Als iets niet leverbaar is komen ze met een alternatief Zelfgemaakte broodjes ook online te bestellen Ja echt goeie winkel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Hele mooie nette winkel, zeer vriendelijk personeel.

Hele mooie nette winkel, zeer vriendelijk personeel.

Goeie service

Aardige mensen ( personeel ) zeker een aanrader

Het was wel oke.

Ik had ervoor gekozen om tussen 14:00 en 16:00 mn boodschappen te laten bezorgen. Ik zou uit eten gaan, dus dan had ik het nog op tijd in huis. Sochtends kreeg ik bericht dat het tussen 17:00 en 18:00 werd en uiteindelijk was de bezorger er pas om 18:15. Gelukkig was ik thuis, maar dit was voor mij wel een reden om niet vaker online te bestellen. Toen ik mijn bestelling eenmaal kreeg, waren de stokbroden doormidden gebroken en helemaal slap. Dit alles kan gebeuren natuurlijk, maar het is niet prettig en niet ideaal.

Matig

Kom veel fouten tegen in de afrekening. Folderartikelen worden dan niet voor folderprijs gerekend, of, als het niet op voorraad is, wordt er een ander artikel bij gedaan, maar dan niet voor folderprijs. Als ik 2 halve broden bestel en ik krijg 2 hele, dan wordt er nog 1 hele bijberekend, ipv de 2 halve te crediteren en de 2 hele te berekenen, dus betaal ik te veel. Moet echt elke week allert zijn.

excellent service.

winkelpersoneel heel vriendelijk en erg behulpzaam. thuisbezorgen ook heel behulpzaam. kan niet beter. hartelijk dank. mevr. n. singerling gasthuisstraat 57 wijk aan zee

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Spar Van Drie te Hierden, altijd top!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk