Hele goede service, en vriendelijk personeel

Hele goede service, en vriendelijk personeel

Fijne winkel om rustig boodschappen te doen.

Een mooie omgeving waar de spar is gevestigd. Leuk en vriendelijk personeel. Als je wat wil vragen helpen ze je meteen. Niet echt een grote spar winkel; maar als je goed geholpen wordt waardeer ik dit zeker. Echt een aanrader.

Prima, alles klopt.

Zie boven

Prima bezorgservice, klantgerichte medewerkers

Dit was ons eerste bezoek aan Terschelling; dus totaal onbekend mbt het aanbod van supermarkten. We kozen voor de Spar, zij bezorgden onze boodschappen keurig en zelfs al op het moment dat wij nog niet waren aangekomen. Zelfs de betaling pas de volgende dag in de winkel was geen probleem.

Vriendelijk. Snel en correct

Altijd alles top op orde. En een keurige winkel. Met vriendelijk personeel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne service

Fijne service en lief behulpzaam personeel.

Uitstekende service

Prima, vriendelijke en behulpzame mensen. Top

super goede service vriendelijk

correcte snelle bezorging altijd berijkbaar

Voor het eerst gebruik gemaakt van de bezorgservice en ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijke supermarkt

Kom er graag, vers, netjes.

Heerlijke, verse, frisse broodjes

Makkelijk om te bestellen en heerlijk om te eten en uit te delen. Een besteld broodje ontbrak, maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Toppie

Perfect bij appie in de weere .

Goede Service

Boodschappen voor een grote groep besteld. Mooi op tijd en vers!

Bezorging prima, sommige producten oud

Kaas was verschimmeld, mandarijnen uitgedroogd, crackers taai. Echt het idee dat een aantal niet verkoopbare producten in het pakket zaten, jammer!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De boodschappen worden keurig op tijd bezorgd.

Zeer klantgericht!

Klant op #1 , vanuit een fantastische winkel

Goede service.

Goede service en vriendelijke personeel die het bezorgen.

Fijn winkel omgeving

Het is een fijne winkel omgeving om even wat snel te halen.

Niemand was op de hoogte van mijn bestelling

Bij aankomst werd erg verrast gereageerd op mijn melding dat ik een bestelling kwam ophalen. Niemand leek te weten dat dit überhaupt kan. Ik kreeg niet de indruk dat er een systeem is wat werkt omdat de eigenaar vertelde dat hij niets “van het hoofdkantoor” had gehoord. Dat lijkt me een gekke gang van zaken in een verder volledig gedigitaliseerd aankoopproces. De eigenaar heeft aangeboden de bestelling alsnog voor mij te doen zodat ik die volgende week alsnog kan ophalen, hij was verder erg vriendelijk en oplossingsgericht.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geen hulp bij het toilet

Ik vond het geen leuke ervaring vandaag. Ik moest heel nodig naar het toilet, doe er 50 cent er in, probeer de deur open te doen en wat denk je, er gebeurt helemaal niets. Naar de mensen achter het scherm gelopen vragen of ze willen helpen. En dan krijg je dit antwoord: hij heeft het de hele dag gedaan. Of terwijl dag 50 cent en nog steeds een hele volle blaas. Bedankt voor noppes

Uitstekende service!

Alles geleverd op de afgesproken tijd

Geweldige service

Gisteren boodschappen laten bezorgen in vakantiehuisje. Ik had nog wat nabesteld, dat was er niet bij. Geen probleem, de Spar bezorger reed nog even naar de winkel en weer terug. Prima oplossing, goede en vriendelijke service daar in Otterlo.

De koelkast was gevuld toen we in ons vakantiehuis aankwamen, geweldig!

Zie hierboven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

taart veel te laat bezorgt

Afgelopen vrijdag 4 juni 2021 had ik een taart besteld die om 09.30 uur bezorgt zou worden. Om 09.30 zaten we allemaal klaar voor koffie met gebak. De taart werd pas om 09.50 uur bezorgt (na onze koffiepauze) waardoor we verplicht waren om mijn afscheidstraktatie naar de middag te verschuiven. Op de doos stond een naam namelijk 'Rini' en de tekst 'half slagroom, half monchou' terwijl ik een (ronde zoals het plaatje op de website) slagroomtaart had besteld. Bij het aansnijden van de (vierkante) taart bleek het een slagroomtaart te zijn. Kortom, ik ben niet tevreden. De taart smaakte trouwens heerlijk.

Keurig de boodschappen zoals afgesproken tijd worden ze geleverd.

altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zijlweg 18