Prima op tijd thuis bezorgd in dozen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer goede, persoonlijke service.

Zeer goede, persoonlijke service.

super

super geregeld

Super en zeer vriendelijke mensen

Wordt altijd correct en netjes geholpen

Hele goeie services. Vriendelijke personeel

gwoon een prima supermarkt

er is alles wat je zoekt, en zeer vriendelijk personeel

Helemaal prima

Snel besteld, op tijd bezorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bestelling is nog niet geleverd.

Zie boven

een mooie winkel in eigen dorp voor bewoners en toerist

nette winkel, vriendelijke eigenaar , leuk personeel, bezorging goed geregeld. we houden het graag op ons dorp.

Goede ervaringen

Ze staan altijd voor je klaasen alles is goed verzorgd

Wij zijn al jaren klant en zijn altijd goed geholpen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Wordt altijd goed geholpen.

Ben gewoon zeer tevreden wat we vragen krijgen we en het personeel is vriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima, alleen bezorgkosten vind ik wel wat hoog als er meerdere bestellingen worden gedaan op hetzelfde terrein...

Slecht

Mijn bestelling zou gisteren om 14 uur bij Spar in Utrecht klaar staan. Ik woon in Maarssen en toen ik gisteren in de winkel kwam bleek men daar niet op de hoogte van mijn bestelling (wijn). Het personeel in de winkel was uiterst correct en vriendelijk. Zij beloofden mij dat de wijn bij mij thuis bezorgd zal worden. Ik wacht nog af.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor mij is het "thuis", vanuit het buitenland!!!!

Ik woon in het buitenland, en voor is het heerlijk,hier Nederlandse produkten te eten!!!!

Service is top

Ideaal vooral in deze corona tijd

Goed duidelijke service

Het was mijn 1e bestelling en ben redelijk tevreden

Het was voor het eerst dat ik een bestelling deed bij een supermarkt. De website is even zoeken maar na een paar bestellingen zal het wel meevallen. Wel jammer dat een aantal producten niet op voorraad waren. Over de bezorging ben ik tevreden

SUPERDORPSWINKEL DIE WE IN ERE MOETEN HOUDEN

BOODSCHAPPEN ZELF DOEN, OPHALEN OF THUISBRENGEN GAAT ALTIJD PRIMA. MOOI ASSORTIEMENT MET GOEDE PRIJZEN. ALTIJD VRIENDELIJK PERSONEEL!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

spar, vertrouwd buurt winkel, waar je in Europa ook bent.

periode dat ik de deur niet uit kon, netjes op tijd alles bezorgd

super

blij met deze uitkomst

Bij feite is het altijd grote klasse

Website

Ik bestel op zondag 18 flessen rose wijn, krijg een orderbevestiging met nummer, blijkt op maandag, de dag dat ik het tussen 10 en 12 mocht ophalen, niets bekend te zijn, heb ik toch 20 km vv voor moeten rijden !

Bestellen en ophalen, handige service

Overzichtelijke bestelsite. Goede keus uit ophaalmogelijkheden. Snelle levering bij ophalen. Fijn dat er telefonisch vergeten artikelen konden worden toegevoegd.

Uitstekend!

Prima service, ontzettend vriendelijk personeel. 'Alles' is mogelijk. Ontzettend blij met jullie!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk