Vriendelijk, goede kwaliteit en snelle service!

Vriendelijk, goede kwaliteit en snelle service! Bestelling wordt altijd snel geleverd. Wij zijn tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een zeer vriendelijke en servicegerichte thuisbezorging van fijne fijne boodschappen!

Vooral ook tijdens het voorjaar en dus vooral ook met flinke koude bracht de heer Auke van Slooten altijd met alle zorg en zeer vriendelijk de boodschappen thuis. Een echte Topper!

Spar uut duuzenden

Ik mocht mijn bestelling een keer gratis laten leveren ongeacht het winkelbedrag. Daar heb ik natuurlijk meteen gebruik van gemaakt en betaling kon aan de deur via pin DAT IS NOU SPAR!

Goede ervaring

Keurige snelle levering

topservice

boodschappen online besteld voor onze vakantie op Ameland. Boodschappen werden keurig bij onze caravan bezorgd. Wat handig en wat een topservice. Zeer tevreden !

Oké

Jammer dat ze vaak niet alle producten hebben. Meer gezonde producten in de aanbieding.

Snelle en goede service

Gisteren besteld de volgende dag compleet in huis.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De bestelling was voor zaterdag. Was gebeld of hij vrijdag kon komen. Natuur snellen levering

Nu ik zelf even niet kon shoppen was het fijn dat de boodschappen werden bezorgd!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd!

Alles ging zoals het moest gaan

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bezorging al eerder en goed zoals afgesproken

Super fijne buurtsuper!

Heel blij dat wij zo'n fijne buurtsuper hebben in ons dorp. Aardige mensen die super klantvriendelijk en behulpzaam zijn. Prima assortiment en service én regelmatig interessante aanbiedingen. Als je zo'n supermarkt hebt in je dorp moet je niet voor € 0,08 goedkoper shoppen bij de landelijke concurrentie gaan. Dan doe je uiteindelijk je dorp en de ouderen tekort.

Super goede service

We bestellen on Line de boodschappen omdat we met de boot aankomen. Bij aankomst verse gekoelde producten. Top service op west Terschelling in de winkel ook altijd goede service vriendelijk personeel hoe druk het ook is

Vriendelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en communicatie.

Aanrader.

Hele goede service.

Bestelling netjes op afgesproken tijd bezorgd,vriendelijk en goede service !!

Bijna alles te krijgen

Het personeel is zeer klantvriendelijk,ze staan voor je klaar als je iets niet kunt vinden.Voor mij een reden om daar de boodschappen te doen.Ook het bezorgen van de boodschappen gebeurt altijd netjes op tijd,en wordt netjes afgewerkt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Belegde broodjes boven verwachting lekker

Door omstandigheden heb ik mijn lunch besteld bij de Spar in Wijk aan Zee. Broodje gerookte kip en broodje tonijnsalade. De tonijnsalade was als goed te omschrijven, maar de gerookte kip was echt heerlijk. Er was ook niet bezuinigd op de hoeveelheid. Daar waar ik "supermarkt"-broodjes had verwacht, kreeg ik een volwaardige lunch mee. Daarnaast super vriendelijk personeel.

Super zo.n service

Erg goed en zorgzaam personeel Goede producten.. Ga zo door !!

Geweldige service!

Voor het eerst online boodschappen besteld. Compleet, op tijd en zeer servicegericht werd alles bezorgd! Heel fijn. Steun de lokale middenstand, koop bij de Spar in eigen dorp!

Super service!

Kan al snel geleverd worden, afspraken worden goed nagekomen. Gemakkelijk met betalen. Alle juiste producten geleverd.

gewoon goed !

eerste keer gedaan,en tevreden,wat er niet voorradig was word ook niet afgerekend,leuke bezorgdienst,voor herhaling vatbaar.

Wij zijn super blij met de spar, er is nooit iets te veel en ze denken met ons mee.

Wij als dag en nacht opvang voor daklozen hebben bewust gekozen voor spar Legebeke. Spar Legebeke denkt met ons mee en heeft begrip voor onze doelgroep. We doen er onze wekelijkse bestelling, deze kunnen we niet altijd op een vaste dag versturen toch zorgen de medewerkers van de spar ervoor dat elke donderdag onze bestelling gewoon op tijd binnen komt. Mochten we tussen door onverwacht iets tekort komen , en kunnen we het zelf niet halen omdat we maar met 2 personen op de groep staan , dan zijn ze altijd bereid om het even te komen brengen. Verder belt de Spar ons zelfs op als de bestelling niet binnenkomt, of we het vergeten zijn. En natuurlijk kun je zeggen dat dat ook in hun eigen belang is, maar dat is niet hun insteek. Ze proberen op deze manier te voorkomen dat we niet zonder komen te zitten. Hierdoor krijgen we echt het gevoel dat we geen klant met een nummer zijn maar dat er nog van mens tot mens gedacht wordt. Spar Legebeke staat bekent als een geweldige buurt super waar nog wordt gekeken naar de mens achter de klant. Voor de bewoners van het dichtbij gelegen bejaardencentrum is het net even dat sociale uitje wat de mensen motiveert om even naar de supermarkt te wandelen daar hun boodschap te halen, even een praatje maken onder het genot van een kopje koffie(alleen helaas niet in corona tijd) om daarna weer voldaan naar huis te wandelen. Kort om een buurtsuper met een sociaal gouden randje die een dikke pluim verdient. Al zullen ze het daar niet voordoen ze zouden er toch heel (verlegen) blij mee zijn.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk