Op tijd goede service!

Op tijd en goede service!

Perfect.

Super service en ook nog eens super snel. Niks te klagen. :)

Snel en sympatiek

Vriendelijk behulpzaam personeel

Kom weekelijks bij Spar, en om daar boodschappen te doen voelt als een bezoek aan goede vrienden. Nooit vervelend, dit komt door het vriendelijk betrokken en behulpzaam personeel. Heb gisteren wat laten bezorgen, en de ervaring was het zelfde als in de winkel. Spar Bredevoort is een voorbeeld voor vele andere supermarkten. Nienke Hiddink

Vriendelijk, attent

Ik ben erg tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Persoonlijk en hele goede service

Er wordt gebeld om de alternatieven voor een bestelling te bespreken. Dat maakt het persoonlijk. Ik hou daar van.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service en snel bezorgd.

Echte service

Had nog nooit online boodschappen gedaan, tot corona kwam. Heb er goede ervaringen mee gehad.

Prettige en goede service

Zowel in de winkel als bij bezorgen altijd vriendelijk en service met een glimlach.

Perfecte service

De plezierige persoonlijke benadering inclusief een attente, telefonische check (Tamara) of de bestelling wel klopte, stel ik bijzonder op prijs. Bedankt voor de prettige en goede service!

Alles zoals besteld!

fijne, servicegerichte persoonlijke benadering

zie boven. daaraan tegevoegd het vertrouwen dat de bestelde rosé door mij achteraf zal worden betaald nadat de bestelling al geleverd is.

Gewoon super !

Altijd prima bij “ onze “ SPAR! Service prima, medewerkers prima, bezorging echt heel fijn! Kortom, we zijn blij met SPAR Sturm in Colijnsplaat!

Persoonlijk

Je kan echt merken dat de winkel zelf de bestelling behandeld. Altijd persoonlijk en mocht er iets niet kloppen, dan wordt t netjes opgelost. Ik bestel graag mijn belegde broodje online, lekker makkelijk en het is ook makkelijk aan te passen.

Goed.

Goede dag medewerks vd spar,de spar in milsbeek is zeer goed en vriendelijk persooneel. Ga zo door prudukten goed van kwaliteit.

Snelle en goede service

Bij het niet kunnen leveren van een aantal producten ben ik netjes op de hoogte gehouden via de telefoon en sms. Er werd meegedacht aan een alternatief en ondanks ik door de situatie niet meer voldeed aan het minimum bedrag om mijn boodschappen te laten thuisbezorgen is dat alsnog wel netjes gebeurd.

Fijne winkel

Goede service vriendelijk personeel.

Goede kwaliteit en service

Behulpzaam en vriendelijk personeel, goede service en kwaliteitsproducten!

Topservice

Het bestellen ging heel gemakkelijk online, (vanwege ziekte) op zondagavond de bestelling eruit gedaan en de maandagochtend werd het al bezorgd. Topservice, alles kloppend en snelle levering.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel met ruim assortiment en vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik haal er al mijn boodschappen

Zeer vriendelijke bezorgers

Ik ben zeer tevreden over bezorg mogelijkheid. Jamner dat af en toe bepaakde artikelen niet te leveren zijn. Een telefoontje of appje om een vervangend atikel aan te bieden zou ik op prijs stellen. Ontvang ook soms gesneden groente op uiterste datum. Bij bestelling voor hele week is dat niet handig.

julllie staan op het juiste ogenblik klaar

goede adeqwate service

Ik heb heel goede ervaringen met de bezorgdienst! In deze corona tijd is het voor ouderen heel fijn geweest, dat we er gebruik van konden maken. Het voelde heel veilig. Nu we twee keer gevaccineerd zijn, vinden we het ook goed om zelf naar de winkel te gaan. Maar het is goed te weten dat we altijd van deze extra service gebruik kunnen maken.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk