Slecht

Je komt daar op een moment dat het druk is dus er zijn twee kassa’s open dan ben je eindelijk eens aan de beurt wil je sigaretten bestellen wordt er door ria volgens mij gezegd nee alleen bij mij sigaretten halen. Dus kon weer achteraan in de rij gaan staan. Dat vind ik klant ontvriendelijk heel erg zelfs. Dan ga ik toch lekker ergens anders heen ga nooit meer erheen als die ria of hoe ze ook heet daar boodschappen halen.

De bezorging was helemaal in orde.

De bezorging was op tijd en correct, ondanks te laat besteld (i.v.m. Corona)werd er toch bezorgd.

Slecht

De hele week boodschappen gedaan bij de supermarkt in west Terschelling. Vandaag wilde ik boodschappen doen voor mijn gezin en een vriendin wilde boodschappen doen voor haar gezin(twee huishoudens en twee huisjes). Ik ben nog nooit zo onfatsoenlijk bejegend door een medewerker bij het deurbeleid. Ik begrijp dat er regels zijn, maar er was (aantoonbaar!) geen sprake van samen winkelen en aparte huishoudens. Onbeschoft is nog netjes uitgedrukt!!! Ervaren nog 15 karren, maar er mocht maar 1 boodschappen doen. Ik fiets voortaan naar Midsland! Met liefde!

Nette tijdige bezorging en groot assortiment

Heel tevreden over de bezorging van mijn bestelling. Bestellen online gaat ook soepel. Extra bestelling moest op de mail en werd vervolgens vergeten, maar twee uur later keurig gebracht.

Tevreden

Beter dan goed is er niet

Zeer prettig

Goede, snelle, vriendelijke service

geweldig

Fijne mensen en goede service

Ruime keus prima levering

Ideaal online bestellen als je als familie in quarantaine zit.

Meedenkend & klantvriendelijk

Boodschappen online besteld, was geen klant bij de Spar in Milsbeek. Wat een geweldige meedenkende en ontzetten klantvriendelijke mensen. De boodschappen zelfs op rekening puur op vertrouwen. Prachtig dat dit nog kan in deze tijd. Mijn complimenten en een dikke 10 voor de Spar winkel in Milsbeek

Tevreden

Kwaliteit en service prima. eieren vergeten mee te leveren, maar is opgelost. Tot de volgende keer !

Klantvriendelijk.

Vriendelijk prima service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Hartstikke fijn dat je boodschappen kan bestellen en dat ze deze dan in je vakantiehuisje alvast neerzetten. Top service

als je wat vergeten bent en belt op dan word het nog bezorgd prima

ben zeer tevreden over de spar nooit problemen

Genieten

Wat maken jullie heerlijke broodjes. We bestellen ze regelmatig . TOP

Super tevreden!

Ik ben super tevreden, ik heb daar gebruik van gemaakt vanwege mijn gezondheid. Op het moment is het niet zo nodig en doe ik het weer zelf. Mocht mijn situatie veranderen zal ik zeker weer gebruik maken van de bezorg mogelijkheid. Hartelijke groet, Fenny Bouck

Goede service,en snel je boodschappen thuus.

De Spar heeft hele goede producten, en ook vers brood en broodjes, heerlijk gebak, verse vleewaren. Dus voor ons geen andere supermarkt. Ga zo door!!

Goede sevice

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

echt een fijne winkel en 7dgn open..

waarom ik 4 sterren heb gegeven is niet vanwege de tevredenheid over de winkel, maar een mankement aan het bestelsysteem. Wij wilden graag kiezen of wij het brood wel of niet willen laten snijden. Dat is geen optie in het bestelsysteem.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heerlijk verse taart, makkelijk te bestellen

Super lekkere taart! Makkelijk te bestellen en foto simpel te uploaden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Misschien groter assortiment van gezonde artikelen en buitenlandse gerechten

goede en snelle levering

ben 100 % tevreden met de Spar in Ballum, krijg ook levensmiddelen die niet online staan aangegeven!

Voor een dorpswinkel een heel goed assortiment.

Bepaalde goedkope huismerkproducten, die wel op de site staan, mis ik echter wel!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vertrouwd en makkelijk dichtbij.

Zo als t moet zijn is het!

Geweldige winkel

Schoon, netjes , complete winkel. Gezellige eigenaars. En behulpzaam personeel. Super.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk