Uitstekende dorpswinkel

Mooie producten, super aardig personeel en Frank is natuurlijk een topper!

Ik ben zeer tevreden.

De boodschappen worden altijd op de afgesproken tijd bezorgd. Als er iets niet is, wordt een evenwaardig product geleverd of nemen ze telefonisch contact op om dit te bespreken.

Prima geregeld

We hebben goede ervaringen boodschappen bezorgen, vaak door zou ik zeggen.

goede service

Dik tevreden!

Geheel volgens wens mijn bestelling in huis gekregen Vanwege een gebroken enkel kan ik zelf niet naar de winkel, maar deze bezorgdienst is een uitkomst!

Bestelde producten niet in de winkel verkrijgbaar

Helaas waren de bestelde producten niet in de winkel verkrijgbaar waardoor ik een alternatief moest kiezen. De prijzen zijn erg hoog.

Lastige, klantonvriendelijke website

Eerst echt 18 keer geprobeerd een account aan te maken, uiteindelijk gelukt. Man man man. Daarna boodschappen toegevoegd: zeer beperkt assortiment. Alles ingediend met de gedachte "ik kijk later in de week verder", moet ik BELLEN met de winkel. Halloooo 2008. Eigenaar die de boodschappen kwam brengen was uiterst vriendelijk en belde netjes vooraf op.

Correcte snelle service, vriendelijk personeel

Vriendelijk en behulpzaam.

ben er heel blij mee. gaat altijd goed. onderhand weten ze bij de spar welke producten je vaak koop. Dus alternatieven is dan ook geen probleem.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Positieve bejegening en goede kwaliteit

Een minpunt is dat niet alles in de aanbiedingen ook leverbaar is. Bij bezorging wordt wel een alternatief bezorgd, maar dat is niet gewenst

Het is een gewone winkel

Het is heel gewoon supermarkt

Door corona mochten we niet naar de winkel, en zodoende een keer online een bestelling geplaatst. Alles was prima geregeld. Top service!

Was geweldig

Het was fantastisch verzorgd het kon niet beter ik was heel blij met de bestelling daar ik er zelf niet om kon komen vanwege ik met mijn been in het gips zat nog bedankt voor dat.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snelle en perfecte levering!

Graag doe ik mijn boodschappen zelf, maar dat was vanwege corona deze keer niet mogelijk. Duidelijke website. In de avond bestellen, de middag erna geleverd. Alles wat we besteld hadden, met de mogelijkheid om de bestelling aan te vullen. Producten vers en van goede kwaliteit. Ook was tefelonisch contact mogelijk. En bezorgd op een zelfgekozen tijdstip. Heel fijn. Ga zo door.

super goed

altijd bereidwillig en veel service (corona) met bezorgen boodschappen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede ervaring ondanks mijn bestelling niet voorradig was ben ik netjes gebeld om het later te komen ophalen!

Redelijk

Boodschappen werden op tijd geleverd. Aanbiedingen zijn niet verrekend en dat kost weer tijd en moeite om dat geld terug te krijgen. Daarnaast waren er 2 producten niet op voorraad. Wij hebben betere ervaringen met AH thuisbezorgd.

Gemakkelijk

Een van de voordelen van de Coronatijd. Een experiment gedaan met de wekelijkse boodschappen online kopen. Bij een Spar-filiaal dichtbij. Dat voelt vertrouwd. De Spar heeft voor ons met familie in Zwitserland en met veel vakanties in Spanje / Los Canarios een goede reputatie! Ook hier in NL wordt die waargemaakt!

Gemakkelijk en foutloos.

Gemakkelijk on line bestellen en foutloos en op tijd bezorgd!

Fantastische service

Ivm Coronabesmetting hebben we gebruik gemaakt van de bezorgservice en was maatwerk mogelijk. Via mailverkeer waren aanvullende verzoeken mogelijk. Ook vlees van de inpandige zelfstandige slager. Top verzorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Echte buurtwinkel met DE persoonlijke service

Al 18 jaar winkelen wij met plezier bij deze SPAR. Groot of meer is zeker niet beter dan deze buurtsuper: klantvriendelijkheid en altijd hulp bij het zoeken naar een alternatief mocht er toch eens een product op zijn. Zelfs op drukke dagen zoals bij een HT en met Oerol.

Prima winkel

Mooie locatie met een ruime parkeerplaats en fijn personeel

Dezelfde dag bezorgd

Geweldig, de zelfde dag nog bezorgd echt geweldig

Uitmuntend!

super vriendelijk, behulpzaam en uitstekende service! Kortom een top winkel!

Vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk