Fijne winkel met veel producten. Nette winkel Personeel is vriendelijk en helpt waar het kan. Fijne winkel om je boodschappen te doen.

Geen bezorgservice, wel op site

Ondanks dat ik via de site kon bestellen kreeg ik later een mail van de betreffende SPAR (Vogelwaarde) dat ze € 27,00 niet de moeite waard vonden om boodschappen te bezorgen. Dit had ik graag direct geweten, dan had ik de bestelling ook niet geplaatst. Ik wilde graag wat gezonde dingen bestellen vanwege mijn man's en mijn quarantaine, maar moest nu toch weer via thuisbezorgd een vette hap bestellen. Jammer.

Gweldige service

Nu met het coronavirus is het een uitkomst dat onze boodschappen thuis bezorgd worden. Ook als we weer veilig zelf boodschappen kunnen gaan doen blijf ik de basis boodschappen door de Spar Westmaas laten thuis bezorgen.

Super snelle service, zelfde dag in huis. Erg tevreden.

attent en zorgzaam

Wij ontvangen al 15 maanden gedurende onze strenge quarantaine regelmatig boodschappen van onze SparCity in Hilversum. Dat gaat prima en steeds volgens vaste persoonlijke afspraken, zoals betalen achteraf en boodschappen op de stoep van de voordeur. Hulde aan Mark van 't Veer de manager.

Ik woon hier pas en ik ben heel blij met de Spar aan de overkant. Vind het ook prettig als er even gebeld wordt als een product niet op voorraad is.

Levering was super, alles heel vers!

Helemaal prima

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en geen moeite teveel

Supersnelle service

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen!

Goeie producten en service

Makkelijk bestellen Mooi op de opgeheven tijd bestelling Goede producten Vriendelijk personeel

Uit nood geboren

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Lekker dichtbij, jammer dat het assortiment in deze plaats beperkt is.

Leuke winkel Goeie aanbiedingen Snelle bezorging ,

super kwaliteit vlees ,groente, brood

super ervaring met mijn lokale spar, Rijkevoort als er iets is weten ze wel een oplossing. voor gerechten , of gewoon een praatje

Nog nooit problemen gehad - SUPER winkel

Ik vind het een hele fijne winkel, eigenaren en personeel heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Vooral het bezorgen in deze tijd is super!!!!!

Top winkel super service

Super vriendelijk personeel altijd zeer behulpzaam en meedenkend

Dik in orde

Alles was prima in orde!

Perfect geregeld.

Makkelijk om te bestellen en de levering werd geleverd in het tijdsbestek door een vriendelijke en behulpzame dame.

Helemaal goed behulpzaam personeel en vriendelijk.

uiterst tevreden

goede service en prima waren. 100% tevreden en pluim voor de aflevering

Keurig geregeld in een periode van overmacht!!!

Lekker en keurig op tijd geleverd

Vaak een lunch besteld en erg lekker.

Onjuiste artikelen in bestelling

Een foutje maken kan, maar in de geleverde bestelling zaten wel erg veel fouten. Er misten een aantal artikelen en er zaten een aantal niet bestelde artikelen in,

Buitengewoon

Klantvriendelijk, goede service, prima kwaliteit levensmiddels

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk