Zeer tevreden. Vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige buurtsuper

Mijn ervaring is als je over dag werkt dan is het haast niet mogelijk om vers brood te krijgen. Ik doe dan even een belletje en het brood ligt s'avonds klaar

Vriendelijk behulpzaam attent. Wat wil je nog meer.

Zie hierboven. Vriendelijk behulpzaam attent.

Makkelijk, maar zeker niet foutloos.

Veel producten waarvan de gewichten beduidend minder zijn dan het gene besteld. Ook troffen wij diversen producten aan welke anders waren dan wij hebben besteld. Toch een compliment waard dat er voor een alternatief wordt gekeken als het gevraagde op is.

Prettig en behulpzaam

Prettig om de boodschappen bij het vakantiehuisje afgeleverd te krijgen.

Vriendelijke behulpzame mensen!!

Heerlijk om boodschappen te doen.

Prima lunch ontvangen

De lunches voor 12 personen waren prima. Heerlijke broodjes! De bezorging liet wel even op zich wachten omdat hij zich vergiste in het adres.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

We hadden boodschappen besteld die keurig op tijd bezorgd werden. Alles precies zoals afgesproken

De service is geweldig

Hele fijne winkel met super personeel, komen elke week de boodschappen aan huis brengen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

klantvriendelijk en beleefd, gemak en goede service

Een goede service, klantvriendelijke medewerkers en op korte termijn nog bestelbaar voor bezorgen, twee, tot een paar dagen van te voren nog mogelijk. En boven de 40, 00 geen bezorgkosten. Ze zijn zeer flexibel.

Goede boodschappen service!

Klantvriendelijk en begripvol personeel.

Goede service in prettige winkel

Wij halen graag onze boodschappen bij de Spar in het kader van "lokaal winkelen" Maar we kunnen er niet al onze boodschappen doen vanwege het assortiment dat voor ons iets te beperkt is. En .... we hebben nu 1 x meegemaakt dat bestelde en ook betaalde artikelen niet in de box bleek te zitten toen we thuis uitpakten. Tja... en hoe kan je dat bewijzen? Dan zou je in de winkel alles moeten controleren... is niet de bedoeling. Wij gaan ervan uit dat dit eenmalig is.

Geweldige service

Makkelijk bestellen via internet iets vergeten 1 belletje en het komt in orde Vanaf oktober maken wij gebruik van deze service als ik een cijfer moest geven dan werd het een dikke 10

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle bezorging en goede service

Service is heel goed, hoeveelheid biologische producten mag echt meer

Producten zijn over het algemeen goed. Wel jammer dat er niet veel biologische producten te koop zijn

Prima service.

Het fijne aan de Spar is de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering.

Bestelling correct bezorgd

Netjes snel en vriendelijk bezorgd

Ik vond het ideaal toen ik ziek thuis zat. Je kon op vele uren van de dag de boodschappen bezorgen. Vriendelijk en netjes bezorrgd

Toppers

Er wordt geweldige service verleend. Uitermate hoogste tevredenheid.

Vriendelijke medewerkers voor wie geen moeite teveel is om je van dienst te zijn! Lekkere verse dingetjes Verzorgde winkel met een gezellige uitstraling

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Totale desinteresse, onverschilligheid en onzorgvuldigheid

Vanwege kwetsbaarheid van mijn man bestellen wij altijd boodschappen, om supermarkten te mijden. Dat wilden we ook doen tijdens onze 4 dagen op Ameland. Na het aanmaken van een account en het selecteren van alle boodschappen bleek er geen tijdslot meer te krijgen, behalve 1 voor afhalen. Eerst achterin de winkel de spullen ophalen, dan alles op de band om af te rekenen en dan tot de ontdekking komen dat er van alles niet klopt. Nog een keer de winkel in om een fout product te wisselen en de dag erna nog een keer vanwege alles wat ontbrak of niet klopte. Heel jammer dit.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle service, fijne mensen.

Meer aanbiedingen en acties zou ik prettig vinden. Niet alleen lunch acties. De groente en fruit afdeling schiet tekort. Liever gezonde, biologische kant en klaar maaltijden.

Makkelijke webwinkel, keurige bezorging

Heel handig in Coronatijd, zo hoefden we niet de supermarkt in (rij stond buiten) Ideaal!

Super vriendelijk!

We hadden boodschappen besteld en dachten dat de winkel tot 20 uur open was. De eigenaar belde ons om tien voor zeven om te informeren of we nog kwamen, bezorgd dat hij was omdat we misschien voor een dichte deur zouden staan. Een lief gebaar en goede service! We mochten zelfs nog heel even snel een vergeten boodschap meepakken.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk