s,morgens bestel en begin van de middag in huis. Ik werd door een medewerker gebeld om dat schikte.

Eerste keer online boodschappen besteld, het is me prima bevallen.

Prima service!

Bij de plaatselijke Spar is de service geweldig. De boodschappen worden netjes verpakt thuisgebracht op het aangegeven tijdstip. Het gaat er altijd gemoedelijk aan toe. Erg fijn. Het enige puntje is dat er soms producten niet voorradig zijn en dus niet of anders geleverd worden. Maar ik ben erg blij met onze Spar en de bezorgdienst!

Een top supermarkt

Vriendelijke medewerkers en een goede service!!!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zelfs op Koningsdag werden bij wijze van nood mijn boodschappen bezorgd!

Makkelijke en overzichtelijke site

Uitermate klantvriendelijk!

Alle producten zijn vers en ze zijn heel attent!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Persoonlijk en mee denken met de klant. Top service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Correcte en snelle uitvoering van de bestelling

Goed, vriendelijk en correct

Topservice

Zeer vriendelijk personeel Groot aanbod

Heel goede ervaring

In onze quarantaine was de spar service geweldig voor ons

Geweldige service

Bijna iedere zaterdag perfecte bezorging van de online bestelde boodschappen; vriendelijk bezorgd op huisadres. Goede veelzijdige producten; kortom heel tevreden.

Toppie!

Van het eerste telefoontje tot het uitpakken, alles keurig in orde. Superverse groenten en fruit! Één klein jammertje, ik had geitenmelk en -yoghurt besteld maar dat was ws op in de winkel. Maar dat kan gebeuren. Wat ik miste in het assortiment was wat meer keus in bakproducten. Bv. volkoren tarwemeel en speltbloem en -meel. Maar je kan niet alles hebben. We konden in ieder geval merken dat iedereen bij het bedrijf het heel gewoon vindt om vriendelijk te zijn en geen moeite is te veel! Groetjes en zeker tot ziens! Lia van der Ham

Spar KortePoten Den Haag is grotendeels gericht op dag klanten

Heel veel dagelijkse producten zijn niet in de winkel aanwezig. Denk aan schoonmaak- en afwasmiddelen. Spar korte Poten is alleen geschikt voor etenswaren, snack en dergelijke.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

correct, snel en zeer vriendelijke voorkomende service.

goed assortiment. correcte \eer klantvriendelijke bediening, correcte en tijdige leveringen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Geweldige service, klantvriendelijk en snel

Op dinsdag boodschappen besteld voor afhalen maar deze konden toch worden bezorgd door onze plaatselijke Spar vestiging. Ik kan iedereen deze service aanbevelen. Niets is te veel, toevoegingen maken kon telefonisch. Betaling achteraf. Wat een vertrouwen. Waar vind je deze flexibiliteit en klantvriendelijkheid nog in de 21e eeuw? De Spar vestiging aan de Lodewijklaan in Apeldoorn krijgt van mij een dikke 10!

Een dikke tien!

We zijn heel blij met de supergoede service van Elly en Edwin Legebeke!

Heel blij mee

Fijne bezorging en heel persoonlijk

SPAR for EVER!!

Sinds 1989 klant.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik ben heel erg tevreden

Heel erg tevreden

Zeer goede service

Een telefoontje en de medewerkster stond al klaar met de bestelde lunch

Word heel goed geholpen

Alles heel goed verzorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Geweldige service en heel vriendelijk personeel

Geweldige service

Doordat ik extra kwetsbaar ben begon ik in de corona tijd gebruik te maken van deze mogelijkheid. Het bevalt erg goed, daaromga ik er mee door. Groot compliment!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heerlijk en goed verzorgde lunch!

De lunch was keurig en op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster van Spar Boere Oeffelt. De broodjes waren erg lekker en goed belegd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk