Vriendelijk en voor mij een compleet assortiment

Prettige winkel

Bestelling was niet klaar

Ik heb de broodjes online via de site van Spar besteld. Kreeg netjes een bevestiging. Op de dag van ophalen was er niks bekend bij de betreffende vestiging. Vervolgens nog heel netjes geholpen en de broodjes zijn alsnog klaargemaakt maar vind het vreemd dat je per mail de bevestiging krijgt en dan niks klaarstaat. Kwaliteit is perfect verder niks over te klagen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Mij bestelde boodschappen netjes bezorgd.

Vriendelijk geholpen

Ben op een correcte en vriendelijke manier geholpen en ben tevreden over de producten welke ik besteld heb!

Prima service.goede producten

prima service

nvt

Snelle en persoonlijke service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik ben heel tevreden. Goede kwaliteit en vriendelijke bezorgers.

Fijn dat er ook de dag zelf nog bezorgd kan worden en dat er geen minimum bedrag is vastgesteld. Mijn bestelling wordt wel vaak op een ander tijdstip bezorgd dan ik heb besteld. Ik word daar dan over gebeld . Dat vind ik niet altijd prettig. Ook mist er wel eens wat bij mijn bestelling ( een paar dagen geleden zaten de bananen die ik besteld had er bv. niet bij} Ook zijn er soms artikelen niet op voorraad.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Perfect, meedenkend, goede communicatie.

De Spar is voor mij geweldig. Ik wou dat ik het eerder ontdekt had. Nooit problemen, ze denken mee, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken na. De producten zijn kwalitatief zeer goed.

Vriendelijke bezorger!

Super, goeie communicatie en producten, de eigenaar brengt het zelf rond en is heel opgewekt.

Goeie communicatie en producten, de eigenaar brengt het zelf rond en is heel opgewekt.

prima producten en service

verse producten echt vers en van prima kwaliteit, bezorgservice uitstekend en behoorlijk goed overleg als iets niet meteen leverbaar is

Voor mij een prima supermarkt.

Goede ervaringen, bestelling wordt keurig gebracht. Bestellen online vergt wat zoeken en ervaring...

Heel goed mee gedacht

Goed mee gedacht en nog thuis gebracht ook.

Ik heb via internet een gebakbestelling gedaan en het stond klaar om mee te nemen op het afgesproken Tijdstip

Alle stappen Prima geregeld

Keurig afgehandeld

Prima service v de Spar in West Terschelling

Bezorgd aan het vakantie huis

perfect

Alles op tijd aan huis bezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

prima service, goede kwaliteit !

De Spar is een van de beste supermarkten van ons land ,zeker de slager ! ,en de bakker! Ook de service is prima geregeld! Vriendelijke medewerkers die hun best doen je zo goed mogelijk te helpen.

Super service.

Ik wordt heel goed geholpen en de boodschappen worden keurig bezorgd.

Super fijne service!

Goede service, alles netjes bezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldig personeel en boodschappen waren netjes afgeleverd.

vlot geregeld

zie boven