Tegenwoordig bestel ik online. Dikke pluim voor jullie. Echt super hoe iedere bestelling weer dik voor elkaar is en heel netjes verzorgd en bezorgd wordt!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd vriendelijk en behulpzaam, top buurtsuper

Ik doe heel wat jaren mijn boodschappen bij Spar Schrama. Altijd tevreden. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nu ivm corona online besteld. Heel erg tevreden, mocht zelf een tijd kiezen. Kortom top buurtsuper!!

Een plus en een min

De Plus: het bestelproces en verder afhandeling. De Min: Dit invulformulier. Voordat de kaders worden ingevuld zijn kaders en tekst nauwelijks te lezen. Zorg s.v.p. voor meer contrast. Je hoeft Google-Maps niet na te doen qua onleesbaarheid.

Super service

Goed geregeld als er iets niet op voorraad is nemen ze contact op om een alternatief te bespreken.

Spar heeft super service

Spar Bredevoort is een super fijne en mooie winkel, vriendelijk personeel en flexibel. Super! Site: Niet alles wat de winkel heeft staat ook op de site. Online kun je geen voedingswaarden of etiketten zien. Daarnaast als ik op maandag boodschappen bestel voor eind van de week staat de folder van het einde van de week er nog niet op. Op dit moment staat enkel de actuele folder op de site. Gebruiksvriendelijkheid van de site zou enorm vergroten als de folder er al eerder op komt te staan!

Prima en snel geleverd

Wij halen de boodschappen bij Spar Dirkshorn, levering snel en zeer vriendelijk. Website is wel wat traag

Overzichtelijk

Goede ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij de spar en was perfect , zeker voor herhaling vatbaar, goede service en klabtvriendelijkheid. Kan er niets anders van maken dan dat ik een tevreden klant ben die zeker vaker per bestelling boodschappen komt doen. Groetjes Saskia

Goede kwaliteit producten

Gratis thuis bezorgd en er zijn altijd nog bezorgmomenten vrij. Vriendelijke mensen.

Fijne zaak en personeel

Goede aanbiedingen, en lekker. Fijn om online te kunnen bestellen.

Prima,

Klantvriendelijk, laagdrempelig, meedenkend.

Gewoon goed

1 maartje...... de groente was aan de datum.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Veel keuze uit tijden en dagen. Betaal wijze is ideaal. Nette en snelle levering en ze zijn altijd vriendelijk!

Geweldige bezorging

De spar van Maren is een geweldige supermarkt. De bezorging is heel goed. Vriendelijke klant gerichte medewerkers/sters

Snelle levering en wordt tot in de keuken gebracht. Netjes in kratten.

Goed verzorgd en keurig in de keuken gezet ! goed zo!!

Prima winkel, leuk personeel

Goede winkel met leuke mensen. Wel wat klein dus met een beperkt assortiment. Ook duurder vergeleken met supermarkten in de omgeving.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne winkel met leuk personeel

Zie boven

Goede service.

prima geregeld

mijn ervaring is dat het bij de Spar Hoenderloo perfect geregeld is.

Slecht

Toen ik aankwam, moesten al mijn boodschappen nog gepakt worden. Het was sneller geweest als ik zelf boodschappen had gedaan.

Leuke zaak, prettige mensen

Positief. Buurtsuper die er werk van maakt. Kan Zaandam nog n puntje aan zuigen.

Alles netjes afgehandeld

Vriendelijk personeel bereid om met je mee te denken

Ik heb een uitstekende ervaring met de spar

Vind het erg fijn dat bijna altijd alles wat ik bestel geleverd kan worden en als het niet op voorraad is er dan gebeld word voor evt een alternatief En als je iets vergeten ben te bestellen dat het met een mailtje of belletje dan toch bij de bestelde boodschappen geleverd word . Al met al prima om bij de spar in deze tijd te bestellen

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk