Altijd goed en op de afgesproken tijd

Erg prettige bezorging, ik ben niet zo snel ter been, maar is nooit een probleem. Datum op de producten op goed.

Spar Deventer, Willem vd Vlag,Super service

Vriendelijk, behulpzaam, super service!

Goede service en makkelijk

Mooi binnen de tijd bezorgd!

Prima service. Miste twee zaken van de grote bestelling.

Vlotte bediening met een klein minpuntje

Doordat ik op vrijdag bestelde en maandag liet bezorgen, waren 6 versproducten 2 dagen voor de uiterste verkoopdatum. Misschien logisch?

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede winkel en ruime keus

Vooral de medewerkers van de winkel zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, ook zijn de vers artikelen van goede kwaliteit.

Goede service en vriendelijk personeel!!!!

uitstekende service

gedurende de corona crisis heb goede ervaring om via internet mijn boodschappen te bestellen en deze thuis laten bezorgen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel -mooi op tijd- en alle producten die ik had besteld...geen manco's. Top dus!

Super, op verzoek eerder geleverd, bedankt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ze hebben alles . En je wordt zeer vriendelijke te woord gestaan en zeer behulpzaam.

Goede producten Altijd vriendelijk Dichtbij Bezorgservice

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super goede service en klantvriendelijkheid

Mooie aanbiedingen, Super goede service en klantvriendelijkheid van zowel personeel als bedrijfsleider. De bedrijfsleider van spar zwartemeer is echt het visiteplaatje van de zaak. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zijn klantvriendelijk en leveren prima kwaliteit.

Zeer goed.

Goede persoonlijke service

Geen klachten alles geleverd zoals gepland

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De service is geweldig, hebben ze iets niet. Dan bellen ze naar je op! Echt super

Goede producten en prima bezorgservice

Onze ervaringen zijn goed. Als er vragen of opmerkingen over de bestelling zijn wordt er vooraf contact opgenomen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goed service en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Een Super mooie En nette schone winkel . Altijd alles vers en goed , Dirk doet het erg goed en alles onder controle. Hij is altijd bereid om je te helpen .

Klantvriendelijk en behulpzaam zowel in de winkel als online.

Wij zijn erg tevreden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Online bestelling op tijd en goed, soms niet alle juiste producten maar dit wordt goed opgelost

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heerlijk genoten van de verse broodjes

We hebben 2 dagen achter elkaar verse broodjes besteld als ontbijt en het was heerlijk!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service, betrouwbaar. Doen er alles aan om de klant tevreden te stellen

Als er iets fout gaat wordt het altijd opgelost. Wanneer er iets besteld is wat niet aanwezig is, wordt er een oplossing gezocht. Zijn zeer tevreden.

een fijne winkel, met meedenkend personeel naar de klant.

Zelfs bij sneeuwval werden de boodschappen netjes thuis bezorgd.

Super goed

Heel tevreden

Prima en snelle service!

Prima en snelle service, ook een enthousiaste en vrolijke bezorger!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk