Top service!

De spar bredevoort heeft een overzichtelijke site met genoeg keuze. Binnen 2 uur stonden de boodschappen voor de deur, bezorgd door vriendelijk personeel. De producten zijn van zeer goede kwaliteit voor een prima prijs. Een tevreden klant.

Geweldig!

Super snelle service en levering!! Helemaal top!

geweldig

korte poten spar bezorging keurig en netjes vriendelijke bezorger altijd op zaterdag

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne vriendelijke service

Prachtig op tijd alles afgeleverd en mooie verse producten. Ook nog tijd voor een praatje.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Afspraken worden nagekomen en bij niet in voorraad artikel komt er na tel overleg een alternatief.

Fijne supermarkt

Ik laat mijn boodschappen dikwijls thuisbrengen. altijd netjes ingepakt en zeer vriendelijke bezorgers kortom...Prima..

Relaxt

Fijne winkelervaring.

Perfecte persoonlijke service met zorg en aandacht

Positieve ervaring, zeer klantgericht en erg betrokken

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Er wordt geweldige service geleverd

Als je vanwege de quarantaine het huis niet uit mag. Komen ze de boodschappen netjes thuis brengen En als er iets niet op voorraad is word he keurig gebeld of je een vervangend product wil hebben.

Gewoon goed

Duidelijke site, wordt bij je aan de deur afgeleverd. Volgende keer gewoon weer bij Spar Manje in Ballum.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ze zijn heel klantvriendelijk.

Wanneer ik iets met spoed nodig heb, zijn zij altijd bereid om te helpen. Dat voelt heel fijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Uitmuntende service, goede producten en een ruim assortiment.

Sinds een jaar laten we de Spar wekelijks al onze boodschappen thuisbezorgen. We zijn er super tevreden mee.

Supervriendelijke mensen

Al je boodschappen keurig verpakt bezorgd. Verse spullen. Een heel enkele keer iets niet voorradig. Zou fijn zijn als je dan in overleg vooraf een vervanging kunt regelen.En bezorger is altijd heel vriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Veel spullen niet op voorraad

Veel spullen niet op voorraad. Heb een keer met een bestelling gehad dat veel spullen bijna over datum waren. Maar Verder alles prima.

Super geregeld!

Snelle en netjes verpakt en bezorgd!

Betrokken.

Onze Spar is betrokken bij ons dorp. Staan altijd voor je klaar en er is een vriendelijk woord voor je. Hebben aandacht voor de persoon en omgeving. Het is meer dan een winkel, een luisterend oor voor iedere dorpsbewoner.

Nette winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel

Fijne winkel, bezorgen altijd de boodschappen. Nu ook broodjes en salades, leuke nieuwe service. Staan altijd klaar voor de verenigingen in het dorp, kortom een winkel die onmisbaar is in ons dorp

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Gewoon zeer tevreden

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Klantvriendelijk

Behulpzaam,meedenken

Geweldig snel!

Geweldig snel

zeer flexibel en zeer snel

voor het eerst online besteld, erg snelle reactie en zelf in te plannen betreffende de bezorging. ondanks de mondkapjes was een een vriendelijke lach af te lezen. topservice.

Netjes ingepakt.

rond 12 uur besteld en rond 16 uur geleverd. Netjes ingepakt. Super service dus.

Super broodjes!!

Zeer luxe broodjes voor geweldige prijs!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk