Goede en snelle service

Goede, snelle levering. Denken mee. Top!

blij mee

ik laat sinds september mijn boodschappen bezorgen. Prima. ik krijg bijna wekelijks boodschappen en als ik een keer niet bestel, komt er een belletje of er iets mis is gegaan. Geweldig toch?

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik had 's ochtends voor 10:00 boodschappen besteld, deze werden dezelfde middag al bezorgd. Prima service.

Deze keer teleurgesteld

ja jammer dat niet alle boodschappen geleverd zijn. Te weten 1 pompoen en 2 zakken theelichten. In verhouding zijn dan de bezorgkosten hoog. Ik laat juist de zware boodschappen bestellen omdat die voor mij te zwaar zijn om zelf te kopen in de winkel. Verder tevreden over de vriendelijke bezorging.

Op zich fijn dat het konmaar ik vind de site niet echt gebruikersvriendelijk

Ik kon vaak bepaalde producten niet vinden

Terrible

The Spar website said that the store i ordered from delivers to my address but they did not deliver.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Erg blij met deze winkel die zo lekker dichtbij is en een heel goed assortiment heeft. Alles heerlijk vers en vriendelijke service. Geweldige openingstijden ook! Nu voor het eerst kennisgemaakt met gratis bezorging, helemaal goed!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

simpel en snel je boodschappen doen

als ik veel nodig heb is er het gemak van thuis uitzoeken en het aan huis laten bezorgen.

Sehr freundlich. Die Lieferung erfolgte bis zur Haustür. Sehr netter Kontakt und guter Service.

Zeer behulpzaam

Behulpzaam en goede service

Ging Prima

Kwam wat verwacht

vriendelijk en service gericht

Altijd correcte afhandeling van bestelling. Bij niet aanwezig zijn van (deel)bestelling wordt altijd gebeld met suggesties voor alternatief. wel is er soms een discrepantie tussen producten op de site die dan niet in assortiment van de winkel blijken te zitten. Personeel die de feitelijke Bezorging aan huis verzorgt is altijd zeer vriendelijk en service gericht.

TOP Winkel met top personeel

Wonen nog niet zo lang in Rilland. Komen regelmatig bij de SPAR, Een TOP winkel met vriendelijk personeel

top

makkelijk, snel, vriendelijk

Nette en snelle service.

Afspraken nagekomen en goede producten.

Fantastische service!

Vriendelijke bezorgers, super prettig!

snel en netjes

Vlot en netjes bezorgd en eigenlijk alles was erbij

Super buurtsuper

Persoonlijke buurtsuper met persoonlijke touch

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

goede en op tijd bezorging, goede service tevreden.

Wij zijn er zeer tevreden mee. Goede service en goed assortiement levensmiddelen, we hopen er nog lang gebruik te mogen maken.

Mwah

Hoge bezorgkosten 1 product niet op voorraad

Erg fijne service

Als er iets niet is wordt ik netjes gebeld hierover

Heerlijk, boodschappen thuisbezorgd

Zware boodschappen, wat fijn dat die tot de deur geleverd werden

Snelle bezorging en duidelijk website

Bestellen ging heel makelijk, duidelijke website! 2 dingen anders gekregen dan besteld zonder notitie ervan (liter pak chocomel ipv kleine pakjes en plakjes kaas ipv een blok) maar dat is geen ramp en op een grote bestelling niet gek dat er wat mis gaat. Datums van verse producten zijn netjes ruim, genoeg keuze voor bezorging. Op vrijdag 10 uur besteld en had het al om 18 uur geleverd kunnen krijgen. Vriendelijke bezorger en netjes op tijd. Nu uit noodzaak besteld ipv zelf naar de winkel maar beviel me erg goed!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Aardige mensen bij de spar

Service is gewoon goed

super winkel met ontzettend vriendelijke medewerkers

zie hierboven

Zijlweg 18