Helemaal tevreden

Ruim assortiment, website duidelijk, snel bezorgd, goede kwaliteit produkten.

Gewoon super

Snelle levering goede producten Voor herhaling valt baar

TOP

TOP service

Zeer slechte wekgever

Spar city Leiden behandelt zijn personeel schandalig Ik ben geen klant geweest, maar mijn dochter heeft hier gewerkt

Klantvriendelijk en kwaliteit

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer snel geleverd

Zou het iedereen aanraden vooral in de tijd waar. We nu in leven!!!

Aardig, goeie service top

Je word goed geholpen, ze bellen je als er iets is en doen uitermate goed hun best.

Heel goede service.

Heel goede service en super vriendelijk personeel. Perfect !!!

Online-bestelling goed geregeld!

Vanaf huis de boodschappen ingevoerd op overzichtelijke website. De boodschappen werden een dag daarna bezorgd binnen de afgesproken tijd. Alles compleet!

Top service!

Altijd netjes met bestellingen en service

Geweldig goed.

Mijn bestelling de volgende ochtend vlug en correct ontvangen. Zelfs eerder dan dat ik bij de bestelling kon kiezen.

Zeer klantvriendelijk

Nog nooit zo n goede service gehad. Fijn persoonlijk contact met Spar City Kralingen. Top!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle levering en verse producten

Prima service,en snel geleverd.Wij gaan zeker vaker gebruik van Spar Mulder gebruik maken.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wordt snel bezorgd, alleen niet altijd verse producten.

Complete levering en exact op tijd

nvt

Top service!

Medewerkster belde vooraf hoe laat ik precies langs zou komen, zodat de saucijzenbroodjes warm zouden zijn. Super lief,! En de broodjes zijn heerlijk!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

op tijd geleverd en keurig verzorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zaten verse producten bij die bijna aan datum waren.

Verse produkt en bij die een houdbaarheid hadden van1 dag.

Perfecte levering..

Prima producten.. Doen wat ze zeggen.. Heel fijn zo'n geweldige winkel.

prima!

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Moesten even wachten onze bestelling was per ongeluk mee geraakt in de bestelbus. werd opnieuw voor ons klaar gemaakt!

heel goed!

We zitten met ons gezin in quarantaine, dus kunnen niet om boodschappen. maar door de medewerkers van de spar is alles keurig opgezocht en geregeld! Ook heel fijn dat alles zo snel in huis kon zijn!

Onze spar is een gewekdige buurtsuper

De service en omgang met de klant is als die een goede dorpswinkel maar dan met de uitstraling van een moderne supermarkt. En niet te vergeten met een geweldig team dat goed voor zijn klanten zorgt.

Vriendelijk en snel

Heb nu 2x bij spar besteld kunnen snel leveren en als een product niet leverbaar is bellen ze je op en bieden ze en alternatief aan. Vriendelijk personeel.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk