Prima, ook adequate pakjes service

Vriendelijk personeel

Keurig

Alleen jammer dat de bezorging niet in hauwert is

Boodschappen netjes bezorgt

Makkelijk bestellen, geen lange tussentijd tussen bestellen en afleveren.

Een zeer positieve ervaring , het bestellen en bezorgen via de Spar

Het online bestellen verliep soepel. De bezorging was top

Leuk gezelli klantvriendelijk

Zie boven

Prima geregeld.

De boodschappen werden heel fijn op tijd op ons vakantieadres bezorgd.

Altijd Correct

Bezorger is altijd vriendelijk en de bestelde goederen worden netjes afgeleverd.

TOP

Top bezorging! Prima, nette winkel! Personeel Top!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne medewerkers behulpzaam en vriendelijk.

Al jaren maak ik gebruik van de bezorgservice en altijd alles perfect!

Prima service en uitstekende kwaliteit

Correctie bezorging en vriendelijk personeel.

Met"Vandaag besteld,vandaag geleverd" heb ik enige moeite mee. Om b.v a.s Zaterdag de boodschappen te laten bezorgen moet ik 4a5 dagen van tevoren de boodschappen opgeven om een bezorgblok te krijgen op die dag.Of is deze Service nieuw?

Heel klantvriendelijk, meedenken bij een 'probleem', gewoon heel fijn!

Online boodschappen besteld, in overleg het bezorg moment kunnen kiezen. Alles perfect in orde. Kortom: graag tot de volgende keer!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Aardige mensen, op tijd bezorgd, goede kwaliteit. Alleen zijn de tijdslots snel vol, het is moeilijk om lang van te voren een bestelling te plaatsen.

Waardeloos

1 minuut voor tijd bezorging afzeggen, zeer slecht.

Keurig afgeleverd 1 woord gezegd goede service

Hele top bediening

Toffe uitbaters en zeer vriendelijke en een goede service

prima service

prima service en kan goed doorgeven als iets nog erbij moet . goede kwaliteit van produkten .

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en fijn contact

Ben super blij met de service van spar Standdaarbuiten. Persoonlijk contact, vriendelijk en zorgzaam.

Zag er netjes uit

Keurig verzorgd

Top service!

Spar Manje zeer behulpzaam bij het afleveren van de boodschappen. Bij warm weer werden zelfs de bederfelijke boodschappen in de koeling gezet. Chapeau!

en heel snelle en goede bezorging van de artikelen

Het was bij de eerste lockdown dat ik gebruikt gemaakt heb van de bezorg service. Spar was toen de enige die op korte termijn kon bezorgen. Ik vond de service goed ;zelfs op het laatste moment kon je nog iets toevoegen aan de bestelling. Ik vond het ongesneden volkoren brood erg lekker. Nu doe ik mijn boodschappen weer in de buurt, maar soms (vandaag) fiets ik naar de Spar voor boodschappen en plantjes.

Vriendelijk personeel

Alleen waren er bepaalde producten niet geleverd. Misschien waren ze niet voorradig. De niet geleverde producten waren niet op de kassabon, wat wel weer goed is.

De mensen van spar klapmuts zijn heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar service is perfect.

Top winkel

Goede winkel met veel keus. Erg hulpvaardig en heel vriendelijk

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk