Keurige levering

Nog maar korte maar prima ervaring!!

Nooit problemen altijd goede service

Altijd goede service, nooit problemen gehad, kan op dezelfde dag bezorgd worden als je voor 10 uur besteld en geen bezorgkosten boven de €50,- zijn ook goede pluspunten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne winkel en afhaalpunt voor pakjes! Erg fijn.

Gekozen voor boodschappen ophalen. Geweldige gratis! service en bestellen kan tot kort voor gekozen tijdstip. Bestellen gaat makkelijk. Ingrediënten van een produkt worden keurig vermeld, het enige wat ik bij de meeste producten miste waren de voedingswaarden. Het allerbelangrijkste is wel de service en klantvriendelijkheid bij ophalen die we in de winkel ook gewend zijn. De enige reden dat ik dit niet regelmatig zal doen zijn de toch hogere prijzen van de Spar in vergelijking met andere supermarkten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd vriendelijk en op afgesproken tijd geleverd

Fijne en goede service!

Alles in goede orde ontvangen, op tijd en vriendelijke omgang.

fijne en gezellige bezorgers

iedere week mijn boodschappen keurig verzorgd thuis gebracht. Heb goed telefonisch contact als iets niet voorradig is.

Ben zeer tevreden

Ondanks de barre weersomstandigheden werden mijn online boodschappen keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Correct en vriendelijk.

De bestelling was keurig op tijd

Een hele goede winkel en top service

Er was iets niet goed gegaan met de gebak bestelling er waren 2 doosjes te weinig 1 telefoontje en kon het 's, middags al weer ophalen. Had het pas de andere dag nodig.

uitstekend

prettig winkelen , vriendelijk personeel. Nu ik voor het eerst online besteld heb ben ik hierover ook erg tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service en vriendelijke bediening

Prima winkel en uitstekende service. Ruime openingstijden.

Ik ben blij met de Spar

Prima service!!

Alles goed verzorgd.

Bestelling is netjes verzorgd afgeleverd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail wanneer de bezorger zou langskomen. De bezorgkosten van €5 vallen reuze mee en er zijn niet veel supermarkten zonder minimum bestelbedrag. Ik kreeg zelfs een gratis grote shoppertas van Spar :)

Goede, snelle service.

Handige site om te bestellen en volgende dag al in huis. Goede vervanging voor de producten die niet op voorraad waren. Top!

winkel met prima personeel

vlotte en goed verzorgde levering van bestelde artikelen. Goede producten

goede service

We hebben een hele goede spar ondernemer. Jammer dat de groente ooit te oud zijn

Prima ervaring!

Fantastisch geholpen! Vlotte bestelling en snelle levering. Producten allemaal goed.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor de eerste keer boodschappen besteld maar zeker voor herhaling vatbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed geregeld en erg tevreden.

Gewoon heel tevreden dat ik niet met een fiets vol boodschappen naar huis hoefde.

keurig verzorgd!

netjes verzorgd, prima binnen het geplande tijdschema en heel vriendelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd goed en snel geleverd!

Topservice

Bezorging prima. Keuze wat beperkt.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk