Goede service.

Produkten altijd beschikbaar.

Een super Super

Altijd aardig, correct en stipt.

fantastisch

Ik heb nog nooit mee gemaakt dat bestellen, aanpassen en betalen zo eenvoudig maar vooral vriendelijke gaat als bij deze SPAR. Ik kwam erachter nadat ik besteld had, dat ik nog iets wilde toevoegen. ff snel een belletje en het was geregeld. De medewerker wist precies wat ik bedoelde. En dan het betalen. Niets vooraf en maar hopen dat het goed komt. Gewoon een factuur achteraf sturen, dat is pas service, zelfs bij mij als nieuwe klant. Waar maakt je dat nog mee tegenwoordig. Hulde en lof voor deze SPAR

Niet alle producten

Op de producten besteld die niet in assortiment zit erg vervelend

Goede service,s

Klantvriendelijk en begripvol

Uitstekende berzorgservice van Spar Klein Vaarwater Ameland

Alles keurig en op tijd geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame man. Netjes rekening gehouden met alle coronaregels

Super fijne service

We hadden onze boodschappen laten bezorgen aan huis. We kregen de boodschappen op tijd en keurig aangeleverd. Heel blij met deze service!

Goede ervaring met bestelservice

Goede ervaring

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vriendelijke mensen en erg goede service

Geweldig!

Vriendelijk en enthousiast team voor wie niks te veel is! Je voelt je hier nog echt klant!

Pakketje ophalen gewijzigd

Vandaag wilde ik een pakket ophalen volgens de openingstijden. Echter daar aangekomen hebben ze dit dus gewijzigd! Nu enkel van 8 tot 10 en van 4 tot 8 dus voor niets gekomen.. Het pakket was aanwezig en de caissière kon het ook pakken echter ik moest maar terugkomen.. Vind dit wel een slechte service ..als het was aangegeven op de website o.i.d. was ik niet voor niets gekomen.

Altijd super! Fijn personeel. Erg vriendelijk & behulpzaam

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ondanks slechte weersomstandigheden gewoon bezorgd. En dan ook nog sorry zeggen voor sneeuw binnen. Petje af voor jullie.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

vriendelijke mensen en goede service!

vriendelijke mensen en goede service!

Goede service en een vriendelijke bezorger

Goede service en een vriendelijke bezorger. Het was slecht weer door de sneeuw en daardoor kwamen de boodschappen iets later maar ik was blij dat ze wel kwamen. Niet alle boodschappen waren op voorraad maar dat stond netjes op de bon.

Goede service!

Mijn vraag om een boodschappenpakket leuk ingepakt met een kaart erbij te laten bezorgen, werd goed opgepakt, ondanks dat het geen gewoonte was. En ondanks het slechte winterweer werd er op de verzochte dag bezorgd, top!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service en vriendelijk personeel

Personeel van Spar Bredevoort is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook bestellen en thuisbezorgen van de boodschappen verloopt prima. Boodschappen zijn ook heel snel thuisbezorgd.

Ik ben erg tevreden!

Altijd een goede service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alle producten op voorraad, snel geleverd en vriendelijke medewerkers!

Ontzettend tevreden! Producten vers en alles op voorraad. Er waren een paar producten vergeten, maar deze werden al vrij snel alsnog nageleverd. Dit gaan we zeker vaker doen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

spar Westmaas is geweldig op breed terrein

Geweldige supermarkt en geweldige service van het personeel. De spar site zou zelf wel wat duidelijker meer aanwezige producten mogen weer geven dat is soms een nadeel van de site dat lang niet alles te zien is wat wel in de winkel is. Als gehandicapte heb ik altijd de site nodig dus die verbe****** vooral dat zou Spar Nederland beter kunnen doen, dat staat los van de plaatselijke service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb.

Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb.

prima!

goede bezorging!

Super service

Het thuis laten bezorgen van mijn boodschappen heb ik echt als een luxe ervaren. Ontzettend fijn dat het nog goed geregeld werd na een telefoontje naar de Spar, nadat de app niet optimaal werkte. Zeer klantvriendelijk allemaal en levering van goede producten!

fantastisch

alles kan, altijd meedenkend, vlot, warm en met humor en heel veel service en zorg

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk