Altijd vriendelijk en goed bezorgd en goede service

Goede service altijd vriendelijk en netjes bezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

over het algemeen te vreden.

De verwerking en bezorging is perfect. Maar de bestelling opgeven gaat niet altijd goed, of het duurt te lang eer de aangeklikte pagina komt en vaak gebeurt het dat je in een engelse tekst krijgt deze pagina is niet beschikbaar. En dan moet je weer op nieuw proberen en gebeurt het zelfde. Na een langere stop lukt het wel weer. Maar dan gaat soms wel iets mis omdat je niet meer weet waar je gebleven was. met bestellen.

Toppers !

Heel goede ervaring met Spar Regenboogbrink Apeldoorn..

Super service

De bestelde boodschappen online worden ruim op tijd (zelfs eerder als de aangegeven tijd) afgeleverd. Netjes in krat overhandigd door een vriendelijke/aardige bezorger. Mijn/onze dank voor jullie super service aan het hele team van Spar Bredevoort.

Erg tevreden.

Fijne afhandeling van de boodschappen. Fijn geholpen als je per direct in quarantaine moet als gezin.

Prima levering

geweldige service

geweldige service en snelle levering!

Geweldige service!!!

Gemakkelijk online bestellen en de volgende dag thuisbezorgd.

Super winkel met vriendelijk personeel

Online bestellen is makkelijk. Goed en vers brood, lekkere belegde broodjes en koek. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

fijn dichtbij

lekker op tijd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Spar bezorgt zelfs in Bargeres, hielp ons toen Jumbo liet afweten. Fijn dat er een zoekfunctie op website is en ook fijn dat je boven 50 euro geen bezorgkosten hoeft betalen. Ook fijn voor alleenstaanden en mensen met een uitkering dat er geen grens is voor hoeveel geld aan boodschappen je bestelt!! Keurig bezorgd tm het aanrecht in de keuken. Mijn complimenten

Goede producten, jammer van gebrek aan communicatie

Wat ik fijn vind aan bestellen bij SPAR is dat je geen minimum bedrag nodig hebt, ik kom hier namelijk nooit aan maar wil wel graag verse producten in huis hebben. Ik had aangegeven mijn bestelling tussen 14 en 16u te willen ontvangen. Om 16u alleen nog niemand gezien. Hierna heb ik contact opgenomen en bleek er wegens ziekte een busje minder te rijden, er werd verwacht dat hij dus binnen 17 en 18u bij me zou zijn. Dit was ook het geval. Jammer vind ik wel dat dit niet via een update mail/sms/telefoontje aangegeven wordt. Dit vind ik bij andere bezorgdiensten beter geregeld. Ook jammer dat je niet van te voren kunt zien of producten wel of niet geleverd kunnen worden. Er waren best wat dingen niet leverbaar of vervangen met iets anders, maar dit was pas aan de deur duidelijk. De kans is dan dus groot dat als je iets nodig hebt voor avondeten wat niet leverbaar bleek te zijn. je alsnog naar de supermarkt moet. De bezorging verder was top, aardige bezorger en snelle fijne overdracht! Heb je dus niet bepaalde producten per se nodig en heb je de tijd om te wachten is het zeker een fijne bezorgdienst.

Geweldig!

Ik heb nu één keer boodschappen laten bezorgen, en ik ben buitengewoon verrast door alle service van de Spar uit Finsterwolde. Ik werd van tevoren gebeld over een artikel wat er niet was, en of ik dan misschien iets anders wilde hebben. De bezorger droeg een mondkapje. Ze gaan het assortiment iets uitbreiden zodat we ook de koffie kunnen bestellen die wij het lekkerst vinden. En óók erg fijn, geen enkel gebracht product zat al bijna tegen of over de houdbaarheidsdatum aan. Ik vind het ook fijn dat er geen minimum bestelbedrag gehanteerd wordt, en dat je niet al dagen van tevoren hoeft te bestellen. Beter dan dit kun je het niet treffen.

Voortreffelijke service

Voortreffelijke service van SPAR. Van harte aanbevolen.

Uiterst behulpzaam en meedenkend

Er ging iets mis met de bestelling maar dat hebben ze goed opgelost. Bedankt Gerda!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

alles is goed bij jullie, het meeste hebben je, maar ja sommige recepten 20 artikelen

Alles is perfect, maar de twee jongste doen nu de boodschappen en als er nog iets niet is ga ik er om en dat is meestal bij jullie. Ze nemen voor de hele week, dus we gaan zien hoe lang het goed gaat

Heel fijn om de boodschappen te laten bezorgen. Veilig en makkelijk.

hele fijne winkel

hele fijne ervaringen met de spar

Dagelijks in de winkel perfect.

Bij het bezorgen van onze bestelling bleken vele goederen net op datum te zijn. Omdat het niet gelijk genuttigd werd moesten we later wat weggooien. Omdat SPAR een stevig prijsniveau kent, mag beter verwacht worden.

Fijne buurtsuper

Sinds corona doe ik bijna al mijn boodschappen bij Spar. Ben super tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Leveringen door Spar-Pomp uitstekend! Website geeft vaak problemen.

De Website geeft vaak problemen: Artikelen die besteld worden op de bestelkar komen niet allemaal terug op de verzonden bestellijst. Bestellingen bezorgen: wordt geaccepteerd via de planlijst. Daarna komt vaak de mededeling dat op die postcode niet wordt bezorgd, terwijl dat wel gebeurd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede winkel, assortiment is soms wat beperkt.

Al zeker een twintigtal jaren bestel ik mijn boodschappen bij de plaatselijke buurtsuper die eerst Attent was en daarna Spar is geworden. Ik ben hierover zeer te spreken. Sinds een jaar bestel ik de boodschappen online in plaats van met een excel bestandje. De site bevalt redelijk goed. Zoekfunctie werkt niet altijd heel goed. Standaard boodschappenlijst is handig. Alles wordt bij ons altijd keurig netjes bezorgd.

Bestelling snel in huis.

Het is een voordeel om via Spar de boodschappen te laten bezorgen. Bij andere supermarkten duurt het langer voordat je de bestelling in huis hebt.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk