In deze moeilijke tijd is dit een goede manier om je boodschappen te laten bezorgen..

Jammer dat er vrij veel producten niet waren

Ik was blij dat jullie snel konden leveren omdat ik plots met Corona thuis zat, we een aantal producten niet leverbaar maar er werd keurig gebeld. Ik neem aan dat de merci een kadootje was, mijn dank daarvoor

Prima dienst

Via de website konden we een tijdslot van ophalen reserveren waarop de winkel niet open was. Per email werden we gevraagd iets eerder te komen wat uiteraard prima was

Waren altijd binnen de afgesproken tijd. Als er artikelen niet waren zat er een kaart bij of er was voor een vervangende artikel gezorgd.

Keurig netjes

Artikelen die niet voorradig zijn werd ik over gebeld om een alternatief te bepalen, erg prettig

Makkelijk besteld, top geleverd.

In de quarantaine tijd, fijn om locaal te bestellen. Ook nog perfect binnen 1 dag geleverd door Max. Goed gedaan, erg fijn. Bedankt. Gr en wie weet tot ooit... Peter.

Persoonlijke service goed geleverd!

Duidelijke website waarmee goed te werken valt om te bestellen. Als een product moet worden vervangen wordt er persoonlijk contact opgenomen! Levering altijd zeer vriendelijk en adequaat.

Uitstekende service!

Een echte BUURTSUPER: blij dat die er is!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Niet alle bestelde artikelen werden geleverd

Juist van de boodschappen voor de avondmaaltijd, ontbrak de groente; verse boerenkool En dat bleek precies rond kooktijd. Er kon niet nageleverd worden, want was niet op voorraad. Dus moesten we alsnog zelf erop uit om nieuwe groente te kopen. Nota bene bleek er bij de betreffende Sparwinkel wél boerenkool aanwezig te zijn! Heel vervelend dat dat zo moeizaam moest verlopen. Verder waren de boodschappen wel in orde. Behalve dan 1 kapotte, lekkende mandarijn in het netje, waardoor de andere boodschappen nat waren geworden. Met vriendelijke groet Irene Mallant

Fantastische service!

Fantastische service !

Ik bezorg zelf de boodschappen van de Spar uit Abbenbroek. De bezorging die ik doe is o.a naar instellingen en de oudere mensen die zelf de deur niet meer uitkunnen. Vooral het bezorgen naar deze ouderen. Iedere week kijken ze naar je uit, zekere in deze corona tijd, aangezien ze beperkt bezoek en verzorging krijgen. Gelukkig heb ik de tijd en neem ik ook de tijd om met deze mensen een babbeltje te maken alsof ze persoonlijk in de winkel zijn. Ook lever ik tot in de koel/vrieskast indien het voor deze mensen niet mogelijk is om deze handelingen te verrichten. Ik wordt zelf aankomende April 70, maar ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met vriendelijke groet.

de goede service

Hoe druk het ook is in de winkel,de service is prima,de behulpzaam heid en vriendelijkheid,fantastish

Terleurstellend

De bestelling van 2 maanden geleden kwam ruim na de afgesproken tijd en daardoor kon de aflevering niet doorgaan. Mijn laatste bestelling kwam wel op tijd maar een derde van de bestelling was niet aanwezig in verband van een gebrekkige voorraad.

Altijd goede service

over het algemeen tevreden

soms krijg ik goederen,bv. zuivelprodukten, die een korte houdbaarheidsdatum hebben. als je zelf winkelt zoek je de mooiste produkten uit. nu is het afwachten wat je krijgt. overigens ben ik wel tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima bezorgservice en vriendelijke mensen.

Prima bezorgservice en vriendelijke mensen. Spar behoort helaas wel tot de duurdere supermarkten.

heel goed

Voor het eerst boodschappen besteld. Het werd op tijd geleverd, zijn super tevreden. Voor herhaling vatbaar.

ze waren te laat. gebeld, en werd meteen gebracht zonder bezorg losten. fijn dat je ook voor een klein bedrag hier kan kopen. zeker als je alleen bent. bedankt en totziens..

Geweldig, snelle service door Taco

Meedenken, niet moeilijk doen als ik de rekening door mijn bedrijf laat overmaken. Snel de bestelling regelen.

Snelle en fijne service!

Uitmuntend

Nog nooit een slechte ervaring gehad,ik blijf kopen bij Spar.

fantastisch

Ik zou graag willen dat : Bij alle Spar-filialen dezelfde spullen te krijgen/of te bestellen zijn. Het gebeurd nog wel eens dat online iets aan te vragen is maar wat niet geleverd kan worden. Dat is dan jammer. En dat er vaak dingen uit de online lijst worden gehaald en niet meer terug komen. Maar de service is fantastisch en de mensen van Spar Lemmer zijn zeer behulpzaam. Een 10+ !!!!!!

Is prima

Niks aan veranderen,het werkt perfect.

Spar de Neve Rilland

Super aardige mensen... Klant gericht en vriendelijk en meedenkt...

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk