Top service!

Thuis bestellen en op Terschelling ontvangen, ideaal!

Superhandig, vriendelijk, makkelijk

Zie bovenstaande, en ivm isolatie door corona, kon ik het geld overmaken ipv met pin betalen. Het vertrouwen van de bezorger is erg prettig.

top

Prima. makkelijk en snel.

Meedenkend en flexibel. Absolute aanrader.

Ruim assortiment

Makkelijke site om te zoeken Genoeg keus Prijs kwaliteit verhouding prima Vriendelijk personeel

Heel prettig

De boodschappen werden dezelfde dag nog bezorgt en kon makkelijk draadloos afrekenen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige winkel met een goede service

De site is overzichtelijk en makkelijk voor het bestellingproces Wordt netjes geleverd met vriendelijk personeel die het afleverde.

top

Onze plaatselijke Spar met hun medewerkers leveren dag in dag uit een fantastische prestatie. Het is een webshop PLUS. Plus de extra service en aandacht in het geval er een artikel later beschikbaar is vind je nergens. Gewoon VIJF sterren.

Supermarkt met persoonlijke touch

Fijne winkel, heeft alles wat je nodig hebt. Winkelen met persoonlijke touch

Alles dik voor elkaar

Op ons vakantieadres met Kerst een zeer grote bestelling gedaan. Alles stond keurig klaar op de afgesproken tijd en datum.

Zeer slecht

Ik had boodschappen besteld om af te halen, kreeg een bevestiging per e-mail met afhaaltijd en winkel. Toen ik daar aankwam, wist het personeel niet van mijn bestelling, was niet echt behulpzaam maar bood mij aan om de boodschappen zelf in de winkel te doen... Omdat dat niet echt het idee was en vooral omdat ik me niet veilig voelde omdat geen van de twee medewerkers een mondkapje droeg (!), ben ik vertrokken.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bijzonder slecht: boodschappen stonden niet klaar en medewerkers wisten van niets

Heel erg slecht. We kwamen langs bij de SPAR winkel om de boodschappen af te halen. We kregen van de medewerker te horen dat het helemaal niet mogelijk was om boodschappen daar af te halen. Ze vertelde ons ook dat er ook een andere klant al was gekomen 's ochtends met hetzelfde probleem. De medewerker gaf aan dat ik er beter rekening mee kon houden dat de boodschappen ook niet meer geleverd zouden worden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Uiteindelijk wel geleverd, maar alles juist producten

Afspraak was tussen 12 en 14 uur. Om 16.00 uur gebeld, want zit met 3 kinderen binnen te wachten. Zou na 17.00uur komen. Uiteindelijk werd om 20.30 uur geleverd. Er zat beschimmeld afbakstokbrood bij. En ipv de gekruide krieltjes 2 zakken grote ongekruide aardappelen. Verder alles okay. Maar hoor graag als de levertijd anders wordt.

Goed geregeld alles

Prettig om mijn boodschappen zo te kunnen ophalen

Moeizaam bestelproces en boodschappen stonden niet klaar

Helaas geen goed ervaring met het online bestellen via de SPAR. Nadat ik alle spulletjes in mijn winkelwagen had gestopt, kwam ik in een 'loop' terecht op de website. Betalen lukte daardoor niet, ik werd steeds terug geleid naar de winkelwagen. Na een aantal nieuwe pogingen toch gelukt. Helaas stond op de dag dat ik mijn spullen kon afhalen niks klaar en moest alles nog verzameld worden. Ik kreeg de indruk dat ik de eerste was die een bestelling plaatste, want het personeel wist ook niet goed hoe dit werkte. Tot slot waren ook alle producten niet voorradig. en waren mijn citroenen en manderijntjes echt te oud. Ik zal hier niet snel nog een keer bestellen.

Super handig en vriendelijk

Alhoewel het bestellen via de site wat onhandig gaat in mijn ogen is dit aan de plaatselijk spar van klaverboer niet te verwijten. Ik werd keurig gebeld door een lieve jonge dame over producten die niet leverbaar waren en er werd een voorstel voor een vervangend product gedaan. Op zaterdag heb ik de bestelling opgehaald en het was al met al een fijne en vooral handige ervaring waar de grotere supers veel van kunnen leren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en verse producten

Nabestellen op de leverdag zelf was geen probleem. De kwaliteit van de versproducten is uitstekend!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Last minute bezorging, maar wel veel fouten

Fijn dat er last minute nog bezorgd kan worden. Wel erg rommelig: de bezorger belt om te vragen of men eerder kan komen dan het afgesproken bezorg moment en dan toch te laat komen. 2kg appels besteld en ontvang 2 stuks. Wordt allemaal wel weer opgelost maar zeker ruimte voor verbe******.

Behulpzaam

Vriendelijk en het courmetten was een succes. Het vlees was heerlijk

Vindt het begin een beetje moeilijk,volgende keer beter

Het was voor mij de eerste keer moet nog even oefenen,heb niet alles kunnen vinden Ben in een veel te drukken tijd begonnen waardoor ik de mail niet verstuurd kreeg maar het is prima opgelost .de vla was mooi op tijd bezorgd ben wel van plan vaker boodschappen te bestellen gr Tiny

Prima, fijne service

De spar is wat duur en qua assortiment is de spar beperkt maar de service van de winkelier maakt veel goed. Prettig, snel, bekwaam. Nette winkel. Vriendelijk en behulpzaam.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bestellen en leveren asn huis gaat goed en snel . Top service .

Ruim assortiment en prima service

Goede service,

Goede service, Vriendelijk personeel en kwalitatief goede produckten. Hartelijke Groeten, Jantje Siertsema.

Biologisch vlees besteld, plofvlees gekregen

Als biologisch niet voorradig is, kunt u beter contact opnemen, en er niet van uitgaan dat onbiologisch vlees ook goed is. Verder een ontzettend goede service en een heel lief chocoladegeschenk er gratis bij!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk